Σωστος σε ολα, αλλα επειδη monitors δεν παιζουν, ξεκιναει να παρει, προς το παρον, καποια σχετικα καλα ακουστικα, τα οποια θα του μεινουν σαν βοηθητικα - δευτερη γνωμη - στο μιξ, οταν καποτε αποκτησει monitors.Holystone είπε:Επίσης, μην ξεχνάς οτι δεν νομίζω να θεωρεί κανεις οτι μιλάμε για το holy grail των ακουστικών, καθώς εκ των προτέρων (αυτο θα το ακούσεις παντού) σωστό μίξ/ μάστερ δεν γινεται με ακουστικά. Απλα υπαρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που εξυπηρετούν αυτο να γινεται με ακουστικά.
Και...πίστεψε με, I 've been there, I come from there.
Κοιτα να δεις που πριν μια εβδομαδα μου σπασαν τα δικά μου (AKG), και σκεφτόμουν τι να πάρω (όταν μαζέψω κάνα φράγκο) ;Dnpap είπε:χρησιμοποιώ τα Audio Technica ath-m40...
και εγω ψηνομαι με αυτα που έγραψε ο npap τώρα αν και εχω τα AKG.LK είπε:Κοιτα να δεις που πριν μια εβδομαδα μου σπασαν τα δικά μου (AKG), και σκεφτόμουν τι να πάρω (όταν μαζέψω κάνα φράγκο) ;D
Thanx!
Πάρε και για εμένα ένα τότε θείο. ;D ;D ;Dcos_dr είπε:Εγω ειμαι πλούσιος, ειναι ευτελές το ποσο για εμένα. χαχαχαχαχα λολ
θα σε παρω για νομικο συμβουλο και στην αμοιβη θα περασουμε και το ζευγος.LK είπε:Πάρε και για εμένα ένα τότε θείο. ;D ;D ;D
δυστυχώς δεν τα έχω ακούσει τα x... εγώ έχω τα fs που τώρα είναι discontinued από ότι βλέπω... οπότε μόνο used μπορείς να τα βρείς ή στο amazon που λέει ο Βαγγέλης... τα x όμως φαίνεται να φέρουν τους ίδιους οδηγούς και οι διαφορές στα specs είναι επουσιώδεις... η λογική λέει ότι θα προσομοιάζουν στον ήχο (όχι λόγω specs φυσικά), αλλά δεν μπορώ και να το υπογράψω (και κακώς δεν τσεκάρισα ότι τα δικά μου δεν κυκλοφορούν ακόμα πριν τα προτείνω)... :cigaret13 είπε:Με μπερδεύει το "x"...