Διαβασε εδω με προσοχη και θα καταλαβεις καλυτερα:theBox είπε:Επειδη με ψιλοενδιαφερει κι εμενα το θεμα, κοιταζοντας τα beyerdynamics στο γερμανο, βλεπω δυο versions. Μια 250Ω και μια 80Ω. Ποια οι διαφορα των δυο? Πρεπει να ξερω δλδ εκ των πρωτερων τι εμπεδηση εχει η κονσολα/καρτα ηχου πανω στην οποια θα τα κουμπωσω?
Akg k240 mkii. Πολλές φορές μιξάρω με αυτά..μέχρι και mastering κάνω συχνά (με τελικό τσεκ στο στούντιο φυσικά!). Αληθινός ήχος, βάθος, διακριτότητα στις λεπτομέρειες και καλή στερεοφωνία.reverbfun είπε:Καλησπέρα φίλοι μου.
Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι ακουστικών studio και είμαι ανάμεσα στα akg 141 mk2 και akg k240. Κατά τη γνώμη σας ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή μεταξύ αυτών των δύο;;;;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Δεν γνωρίζω τα δύο μοντέλα που αναφέρεις αλλά είμαι κάτοχος των AKG K601 τα οποία χρησιμοποιώ στις home studio εγγραφές που κάνω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αν το κόστος τους δεν είναι απαγορευτικό για σένα, θα πρότεινα να τα έβλεπες σαν μια επιπλέον εναλλακτικήreverbfun είπε:Καλησπέρα φίλοι μου.
Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι ακουστικών studio και είμαι ανάμεσα στα akg 141 mk2 και akg k240. Κατά τη γνώμη σας ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή μεταξύ αυτών των δύο;;;;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων