- Πόντοι
- 18
Έχω μια epiphone γύρω στα 8 χρόνια αλλα τα τελευταία 5 την έχω στο πατάρι.Ο λόγος...μια άτσαλη τούμπα που είχε φάει με αποτέλεσμα να σπάσει το head. Δε μπορώ να πω οτι δε με πείραξε αλλα τελικά την παράτησα αφού πίστεψα πως δε πρόκειται να φτιαχτεί. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως δεν είχα τίποτα να χάσω και την πασάλειψα με κόλλα (για ξύλα αλλα δε θυμάμαι όνομα) και έβαλα και 3-4...καρφάκια :roll:
Απο τότε δε τις έχω βάλει ποτέ χορδές γιατί φοβάμαι μη μου έρθει το head στο head :roll:
Υπάρχει περίπτωση να την κάνω να δουλέψει πιο ανθρώπινα ή να την πάω σε κανα μάστορα;
Δεν αξίζει να δώσω πολλά χρήματα πάντως γιατί την είχα αγοράσει 50 χιλιάδες δρχ άσχετο που έχει-είχε- καταπληκτικό value for money.
Απο τότε δε τις έχω βάλει ποτέ χορδές γιατί φοβάμαι μη μου έρθει το head στο head :roll:
Υπάρχει περίπτωση να την κάνω να δουλέψει πιο ανθρώπινα ή να την πάω σε κανα μάστορα;
Δεν αξίζει να δώσω πολλά χρήματα πάντως γιατί την είχα αγοράσει 50 χιλιάδες δρχ άσχετο που έχει-είχε- καταπληκτικό value for money.