- Πόντοι
- 18
Πρόσφατα αγόρασα από το Ebay το Fender Urge Bass I το πρώτο signature μοντέλο της Fender για το Stu Ham. Το όργανο είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις, αλλά ανακάλυψα σύντομα το εξής πρόβλημα: Ο πίσω jazz μαγνήτης έχει πολύ χαμηλότερη έξοδο από τον μπροστά και απο τον presicion (ο οποιος παρεπιπτοντως σκοτώνει σε σχεση με τους δυο Jazz). Αφού αντικατέστησα το μαγνήτη με καινούργιο και το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει, άνοιξα το κύκλωμα και διαπίστωσα ότι κάποιος έχει επέμβει στην πλακέτα του προενισχυτή. Συγκεκριμένα υπάρχει πάνω μια κόλληση ενός μικρού καλωδίου που ενώνει δυο σημεία της πλακέτας. Το πρόβλημα λοιπον οφείλεται σε αυτό 90% (δεν ειμαι και ηλεκτρονικός για να ειμαι σίγουρος). Η λύση λοιπον είναι είτε η επέμβαση ενός ειδικού για όργανα ηλεκτρονικού είτε η αντικατάσταση του προενισχυτή με κάποιον άλλο. Το κακό είναι ότι το όργανο φοράει την προενίσχυση της Kubicki που το '93 (χρονιά κατασκευής του οργάνου) είχε για λίγο αγοραστεί απο τη Fender, και δε θα ήθελα να την αντικαταστήσω, αν μη τι άλλο γιατι μου αρεσει και πολύ. Εγώ ζω στο Ηράκλειο όπου δεν υπάρχει κατάλληλος άνθρωπος για να με βοηθήσει να το φτιάξω και θα πρεπει αναγκαστικά να το ανεβάσω Αθήνα. Γνωρίζει κανείς κάποιον στον οποίο θα μπορούσα να απευθυνθώ για να επισκευάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα?
Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...
Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...