ενισχυτης για προβα

Petr@r@s

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλημερα εχω ενα χρηματικο ποσο 150-200 ευρο και θα ηθελα να αγορασω ενα ενισχυτη κιθαρας για προβα με τη μπαντα μου αλλα να μην με καλυπτουν τα ντραμς.παιζουμξε ροκ τραγουδια.θα ηθελα να μου προτεινετε καποιους ενισχυτες

ευχαριστω!!!!

Petr@r@s είπε:
καλημερα εχω ενα χρηματικο ποσο 150-200 ευρο και θα ηθελα να αγορασω ενα ενισχυτη κιθαρας για προβα με τη μπαντα μου αλλα να μην με καλυπτουν τα ντραμς.παιζουμξε ροκ τραγουδια.θα ηθελα να μου προτεινετε καποιους ενισχυτες

ευχαριστω!!!!
δες τοις αγγελίες υπάρχουν ευκαιρίες !!!! 1 ενισχυτής 2x12 θα σε καλύψει απόλυτα!!

ΕΙΔΙΚΑ τις τελευταίες εβδομάδες, έχει εμφανιστεί στις αγγελίες πλήθος ενισχυτών σε αυτό το εύρος τιμής, με 12άρι μεγάφωνο και μεγάλη ισχύ.

Μάλλον θα πρέπει να μας προσδιορίσεις τι σημαίνει "καλό" για σένα.

δεν θελω κατι στα 50-60 watt ενα 30αρι για προβα σε χορο 30 τετραγωνικων και δεν θελω να ειναι βαρης

Νομίζω ότι με έναν Fender Mustang II είσαι απόλυτα καλυμμένος από ένταση, βάρος και τιμή.

τον εχω σκεφτει και εγω και φενεται καλος

να ρωτησω

εχω στο μυαλο μου τον blackstar HT-1 combo τι αποψη εχετε

Petr@r@s είπε:
τον εχω σκεφτει και εγω και φενεται καλος

να ρωτησω

εχω στο μυαλο μου τον blackstar HT-1 combo τι αποψη εχετε
Δεν τον έχω ακούσει αλλά 1 Watt με 8άρι ηχείο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα σου φτάσει για πρόβα σε ροκ κομμάτια. Εκτός κι αν ο ντράμερ σας παίζει μόνο με σκούπες.  ;D

λογικα δικιο εχεις αλλα μου εχουν πει οτι ακουγεται σαν 20 watt στο τερμα και τα ντραμς δεν θα ειναι τοσο δυνατα λογο οτι η προβα ειναι σε σπιτι

Δεν τον έχω ακούσει αλλά 1 Watt με 8άρι ηχείο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα σου φτάσει για πρόβα σε ροκ κομμάτια. Εκτός κι αν ο ντράμερ σας παίζει μόνο με σκούπες. 
συμφωνω και γω σε αυτο,ειναι "λιγος"για προβα,δοκιμασα τον δικο ht-5 με το 10" ηχειο στην προβα ,να σου πω την αληθεια δεν με ικανοποιησε πληρως το headroom ,σαν watt κατι εκανε με τον ντραμερ να βασανιζη τα τυμπανα ;D,αλλα θα προτιμουσα 12"ηχειο.απο κει και περα ο ενισχυτης απο ηχο και για τα δικα μου γουστα ειναι σουπερ!

λογικα δικιο εχεις αλλα μου εχουν πει οτι ακουγεται σαν 20 watt στο τερμα και τα ντραμς δεν θα ειναι τοσο δυνατα λογο οτι η προβα ειναι σε σπιτι
για το παραπανω ο ht-5 ειναι μια χαρα!

ο randall ειναι πολύ καλός, τον είχα πετυχει σε προβάδικο και μου ειχε κάνει πολύ καλή εντύπωση

Παιδιά, ο Randall είναι 25 κιλά γαϊδούρι. Δεν του κάνει του φίλου μας.

Petr@r@s είπε:
δεν θελω να ειναι βαρυς

Jazzjoker είπε:
Παιδιά, ο Randall είναι 25 κιλά γαϊδούρι. Δεν του κάνει του φίλου μας.
ναι εχεις δικιο

Σχετικά με τους mustang που αναφέρθηκαν, ειχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ για κάτι προβλήματα που ειχαν και για έλλειψη υποστηριξης απο την fender, τα έχω ξεχάσει ομως για να τα αναφέρω, οποτε αν μπορει κάποιος ας το αναφέρει κι αυτο να το ξερει το παιδί.

Το πρόβλημα δεν αφορά τα μοντέλα Ι και ΙΙ, αλλά κυρίως το ΙΙΙ.

Για λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γκουγλάρουν "fender mustang fizz".

IraklisZS είπε:
Σχετικά με τους mustang που αναφέρθηκαν, ειχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ για κάτι προβλήματα που ειχαν και για έλλειψη υποστηριξης απο την fender, τα έχω ξεχάσει ομως για να τα αναφέρω, οποτε αν μπορει κάποιος ας το αναφέρει κι αυτο να το ξερει το παιδί.

Το πρόβλημα δεν αφορά τα μοντέλα Ι και ΙΙ, αλλά κυρίως το ΙΙΙ.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=190129.10

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back