Run away!!! No, there will always be players who are affected by blues the same as you and I are; my advice is always be yourself; we really don't need more Stevie Rays! Also stick to it. If you give up you'll never get there, but if you keep trying there's always a chance good things will happen.
Αν πλησιάσεις τον ήχο που θές σίγουρα θα σε βοηθήσει.Ομως είμαι σίγουρος ότι και τον ίδιο εξοπλισμό του srv να έχεις δε θα μπορέσεις να ακουστείς σαν αυτόν.Κατα τη γνώμη μου το μυστικό είναι στα (χέρια).Μια και αναφέρατε τους Ελληνες bluesmen ο Ζαικος για παράδειγμα είναι απο τους λίγους κιθαρίστες που με ότι και να παίξει απο σκουπόξυλο μέχρι την καλύτερη κιθάρα ,πάντα έχει τον ίδιο ήχο.Δε ξέρω αν με πιάνεις.Πάντως για να έρθουμε στο θέμα μας μόνο με fender ενισχυτή μπορείς να πλησιάσεις τον ήχο του και πιο συγκεκριμένα με super reverb bf.Καλή τύχη!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.