Ενισχυτής-Θεσσαλονίκη

respecttheo7

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Όπως έγραψα και εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=193937.0;topicseen έφαγα μια ψιλονίλα με το στόλλα σχετικά με τον Bugera v22.Λέω μια από τις επόμενες μέρες να κάνω μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσω και να δω ενισχυτές μιας και κανένα μαγαζι δεν έχει αυτόν που θέλω.Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί?Έλεγα να πάω στο ριχάρδο έχω ακούσει πως κάνει και καλές τιμές,τι λέτε?(για τη δοκιμή καλό είναι να πάρω και την κιθάρα μου ε?)

Ευχαριστώ

respecttheo7 είπε:
Έλεγα να πάω στο ριχάρδο έχω ακούσει πως κάνει και καλές τιμές,τι λέτε?(για τη δοκιμή καλό είναι να πάρω και την κιθάρα μου ε?)
Επιβάλλεται να πας στον Ριχάρδο ακόμα και αν δεν πάρεις τελικά τίποτα απο κει...Θα είναι μιά αξέχαστη εμπειρία και ο Μίκυς θα σε καλοσωρίσει στην...σπηλιά του.  :D  ;D

Αν και μένω Θεσ/νίκη δεν έχω πολλά "πάρε δώσε" με τα μαγαζιά εδώ (πλην του Μίκυ),αλλά ακούω τα καλύτερα λόγια για τον Ζάχο στο κέντρο.

http://www.zaxosmusic.gr/

S9F είπε:
Επιβάλλεται να πας στον Ριχάρδο ακόμα και αν δεν πάρεις τελικά τίποτα απο κει...Θα είναι μιά αξέχαστη εμπειρία και ο Μίκυς θα σε καλοσωρίσει στην...σπηλιά του.  :D  ;D

Αν και μένω Θεσ/νίκη δεν έχω πολλά "πάρε δώσε" με τα μαγαζιά εδώ (πλην του Μίκυ),αλλά ακούω τα καλύτερα λόγια για τον Ζάχο στο κέντρο.

http://www.zaxosmusic.gr/
Κι απο μένα για Ζάχο.

Ρίξε και μια γύρα στον Τζέλιο είναι λίγο πιο κάτω

παιδια πως το λεγαν εκεινο το μαγαζι που ηταν στο στενακι καθετο της μητροπολεως (μετα το εκκεντρο),και μετα μεταφερθηκε στην αγιου δημητριου μετα το τουρκικο προξενειο ,θυμηστε μου...σας παρακαλω και αν γνωριζετε που μεταφερθηκε (αν δεν εκλεισε εντελως)

εφερνε prs .

.Θα είναι μιά αξέχαστη εμπειρία και ο Μίκυς θα σε καλοσωρίσει στην...σπηλιά του.   
+ 1000 για το Μικυ .ωραιος και ο Ζαχος φερνει κατα καιρους καλα μηχανηματα και ωραια πεταλια.

Καταρχην αυτος ο Μικυς,αν τον ρωτησεις κατι που δεν το εχει,θα σου πει στανταρ:

'ΦΙλε αυτο που ζητας δεν υπαρχει πουθενα'

κορυφαιος!!!

droneblack είπε:
παιδια πως το λεγαν εκεινο το μαγαζι που ηταν στο στενακι καθετο της μητροπολεως (μετα το εκκεντρο),και μετα μεταφερθηκε στην αγιου δημητριου μετα το τουρκικο προξενειο ,θυμηστε μου...σας παρακαλω και αν γνωριζετε που μεταφερθηκε (αν δεν εκλεισε εντελως)
Ζοζεφ.

Δεν γνωριζω αν υπαρχει καπου ακομα μαγαζι στη Θεσσαλονικη, δεν ηξερα καν που μεταφερθηκαν μετα το κλεισιμο του μαγαζιου στο Λευκο Πυργο.

Ζοζεφ. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καπου ακομα μαγαζι στη Θεσσαλονικη, δεν ηξερα καν που μεταφερθηκαν μετα το κλεισιμο του μαγαζιου στο Λευκο Πυργο.
odis 13 thanx ,ναι ζοζεφ ,μετα την μετακομιση στην αγιου δημητριου απο λευκο πυργο εμεινε κανενα χρονο ανοικτο και μετα παπαλα ,απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη του ,κριμα...

droneblack είπε:
odis 13 thanx ,ναι ζοζεφ ,μετα την μετακομιση στην αγιου δημητριου απο λευκο πυργο εμεινε κανενα χρονο ανοικτο και μετα παπαλα ,απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη του ,κριμα...
Αν και δεν έτυχε να πάω αλλά τον είχα ακουστά.

Πόσο καιρός πέρασε από τότε που έφυγε από τον Λευκό?

δεν θυμαμε ακριβως φιλε μου εχει παντως πανω απο πενταετια .(καπαμαρου τα σπαει λεμε)

noe13 είπε:
Καταρχην αυτος ο Μικυς,αν τον ρωτησεις κατι που δεν το εχει,θα σου πει στανταρ:

'ΦΙλε αυτο που ζητας δεν υπαρχει πουθενα'

κορυφαιος!!!
O Μίκυ ΔΕΝ είναι για αρχάριους.Γι΄αυτό όποτε περνάω να τον δω και για να είμαι σίγουρος οτί δεν θα αρχίσει την γκρίνια επειδή όλο τον πιέζω στις τιμές ή ξεφύγει εντελώς και μου πει οτί "αυτό δεν υπάρχει...πουθενά",του φέρνω και ένα γάλα ΜΕΒΓΑΛ 0% που του αρέσει πολύ για να καλμάρει και φροντίζω ΠΑΝΤΑ να έχω τσιγάρα μαζί μου. ;D

S9F είπε:
O Μίκυ ΔΕΝ είναι για αρχάριους.Γι΄αυτό όποτε περνάω να τον δω και για να είμαι σίγουρος οτί δεν θα αρχίσει την γκρίνια επειδή όλο τον πιέζω στις τιμές ή ξεφύγει εντελώς και μου πει οτί "αυτό δεν υπάρχει...πουθενά",του φέρνω και ένα γάλα ΜΕΒΓΑΛ 0% που του αρέσει πολύ για να καλμάρει και φροντίζω ΠΑΝΤΑ να έχω τσιγάρα μαζί μου. ;D
;D ;D ;D
φιλε απο που μπορω να κατεβασω κ εγω το μανιουαλ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back