Γιατί να χρησιμοποιήσω μίκτη; Αν συνδέσω το active ηχείο απλά με το output mono του συνθ δεν είναι αρκετό; Δε ξέρω, απλά ρωτάω... :cyclops είπε:Επειδή τέτοια ηχεία δεν διαθέτουν μίκτη, αν έχεις παραπάνω από μία γραμμές line, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα μικρό μίκτη.
Όπως έγραψα, ΔΕΝ χρησιμοποιούμε το 100% της δυναμικότητας των ενισχυτών στις πρόβες μας. Απλά, θέλουμε να είμαστε σίγουροι με την ισχύ που έχουμε ο καθείς για κάθε μελλοντική περίπτωση......Εγω θα πω μονο πως αν παρεις κι εσυ 120ρι, δε θελω να ρθω σε πρόβα σας. Νομιζω είναι υπερβολη. Οτι και να χουν οι αλλοι, για τις εντασεις που απαιτει μια πρόβα είναι υπεραρκετα νομίζω. Εκτος αν με τον ορο προβα βαζετε και την εκτόνωση απο τα βασανα όλης της βδομαδας.
Δε θα ήθελα studio monitors σε αυτή τη φάση... Πάντως τα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου για το μέλλον.Κάτι σε tascam vl-a5 έχεις σκεφτεί?
Κυρίως χρησιμοποιώ ένα Roland Fantom-G και ορισμένες φορές και ένα Roland XP-50.alter hoh είπε:Γιατί να χρησιμοποιήσω μίκτη; Αν συνδέσω το active ηχείο απλά με το output mono του συνθ δεν είναι αρκετό; Δε ξέρω, απλά ρωτάω... :
Και απ'την άλλη, έχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές για τους Roland Key Amps και...... τις χειρότερες για τα ηχεία Behringer, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις των πλήκτρων. Δεκτόν, το γεγονός ότι έχεις μείνει ικανοποιημένος, αλλά θα ήθελα περισσότερες λεπτομέριες (τί πλήκτρα χρησιμοποιείς; σε live; σε πρόβα; κλπ) για να με πείσεις.![]()
Τον έχω τσεκάρει... thnx!djdoctor99 είπε:θα προτεινα για ενισχητη τον PEAVEY KB5
Και αυτόν τον έχω τσεκάρει... πάλι thnx!