- Πόντοι
- 16
οκ οκ οκ μη βαράτε....englofuns ;D ;D
Εννοείς τον Power amp 810 τον τελικό σε Rack??panz είπε:Έχουμε ιδέα πόσο θα κοστίζει ο τελικός;
Σίγουρα πάνω από 1000 ευρά αν κρίνω από τις τιμές των παλιών μοντέλων, πάντωςο Thomann το έχει 999 ευρά( τώρα το είδα) με κάθε επιφύλαξη γιατί από ότι φαίνεται είναι νέο μοντέλο.panz είπε:ναι...
theoctapus είπε:Σε αντίθεση μ' αυτό που μερικές φορές εννοείται από μερικούς, οι μεγάλοι σε βατ ενισχυτές ΔΕΝ έχουν φτιαχτεί ΜΟΝΟ για να παίζουν δυνατά, αν έχουν φτιαχτεί σωστά. Η αναλογία με τις Φερράρι δεν είναι σωστή. Ένας καλός ενισχυτής μπορεί να παίξει ωραιότατα σε εντάσεις δωματίου και να δείξει την ποιότητά του. Εκτός βέβαια αν είσαι απ' τους λίγους που αρέσκονται στο power amp distortion. Αν ήταν οι εταιρίες να φτιάχνουν ενισχυτές μόνο για τους μεγάλους επαγγελματίες θα είχαν φαληρήσει εδώ και καιρό .
Επειδή ΟΛΟΙ σας ψοφατε για ίντριγκα και αντιπαράθεση θα δηλώσω τούτο...georgekz750 είπε:+ απειρα
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Οπως και στην παρατηρηση για την αναλογια με τις φερραρι.
Οπως ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκινητο εχει ΓΚΑΖΙ και ΦΡΕΝΟ,ετσι ακριβως και οι ενισχυτες εχουν ενα ποτενσιομετρο που γραφει VOLUME,και για να το βαζουν καπου ΟΛΟΙ οι κατασκευαστες καποιο λογο υπαρξης θα εχει.
Με τη λογικη του παραδειγματος της φερραρι,ΚΑΝΕΝΑ αυτοκινητο δεν θα μπορουσε να κυκλοφορησει στην πολη μιας και ολα εχουν τελικη σιγουρα πολυ παραπανω των 50 km/h και προφανως (παντα συμφωνα με τη λογικη του παραδειγματος) δεν μπορει να τα οδηγησει κανενας πιο αργα.
Εχω και μεγαλους ενισχυτες,εχω και ενα 5w,και ολοι παιζουν μια χαρα σε εντασεις πολυ πιο χαμηλες απο τον μικροσκοπικο σκυλο του γειτονα ;D
Γεια και χαρά σου πανευτυχή ιδιοκτήτα ;D ;D αν έπαιρνες και τον special edition και τον ironball θα ήσουν κομπλέ ;D ;D ;Dmichaeltsag είπε:Καλησπερα σε όλη την παρεα.
Ειμαι ενας πανευτυχης ιδιοκτητης-πρωην των POWERBALL, INVADER, THUNDER 50 COMBO.
Τον είχα κι εγώ και όντως το έκανε αυτό.michaeltsag είπε:Απο τους 3 που ειχα την χαρα να παιξω μαζι τους ο "χειροτερος" σε ενταση ηταν ο COMBO ο Thunder 50 γιατι "ανοιγε" αποτομα.
Αγαπητοι συμφορουμιτες εγω μιλαω για τους ENGL και μονο για τους ENGL καθως αυτους εχω λιωσει στα benchmark χαχαχαχα ειμαστε 3 φιλοι GASoκαμενοι.iliasaek είπε:Εγω φιλε satanas θα σου κανω μια απλη ερωτηση και αν θες απαντας..
Σε ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ,εσενα σου ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο
α)ο JVM η β)ο Blackstar ht5?
Η ερωτηση ειναι πραγματικη και καθολου ειρωνικη.
α η β λοιπον??
Καλημερα!