- Πόντοι
- 38
Τα γνωστα... ψηφιστε και γραψτε !!! ;D ;D
Και στα 2 τα μηχανακια περιπου στο 40%... Παεπιπτοντως να ευχαριστησω τον the octapus για την προσφορα του μινι rack ψυγειου που φενεται στην οθονη καθως και επισης τον stavro_F που μου δανεισε το 530 και πολλα αλλα κατα καιρους...HeathenMV είπε:O 570 ακούγεται πιο γεμάτος και πιο brutal, ο 530 έχει thin bottom end εν συγκρίση. Στον 570 ίσως να σε έπαιρνε να έχεις και λιγότερο gain. Αλήθεια που το είχες το gain?
Ωραίο demo![]()
Βασικα στο Guitar rig επαιξες ναι , αλλα τοτε δεν τα ειχα τα μαραφετια οποτε το επαιξες το σολο προκαταβολικα... ;D ;Dblackie είπε:ΥΓ:Για το σολο επαιξα μια σχεδον αταστη μεξικανα φεντερ στρατ με μονους...στο guitar rig!!!!!(μονο ο Αρης παιζει τους ενισχυτες...εμεις με τα μπλιμπλικια...) Με ποιον ενισχυτη εκανες reamping αληθεια???
Το σολο πολυ συναισθημα...![]()
![]()
keep 'em comin'
Συμφωνώ απόλυτα, μου άρεσε περισσότερο ο 530 (άσχετο ότι είναι δικό μουkkmspm είπε:για metallica ο 570 μου κανει πολυ κοντα....αλλα σαν ηχος ο 530 βγαινει ποιο scooped στα αυτια μου και τον προτιμω.
Ωραίο συγκριτηκό θα ήταν με αυτόνaris 17561 είπε:Ρε παιδιά κανένας με κανέναν Marshall να κάνουμε κανένα τεστακι Marshall vs boogie δεν υπάρχει ;
βάλε κανά συγκριτικό fender vs Gibson να γίνει χαμός γιορτινές μέρες που είναιblackie είπε:Mακαρι να βρεθει,γιατι το engl VS engl δε τραβηξε... ;D ;D
+1000geodimitri είπε:Πιο πολύ ο 530 μου άρεσε. Ήταν πιο μπασάτος και scooped.
Είδες πόσο διαυγές ήχο έχει ακούς ότι έχει πέντε κιλά gain και όμως δεν σου σπάει το αυτί,ακούγεται πεντακάθαρη η νότα.blackie είπε:kbasilis μιλαμε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ JCM800 που εχει φτιαχτει ποτε...
Ειναι πολυ καλυτερος απο τους μονταρισμενους του friedman και του cameron...
Ας οψεται το πανηλιθιο endorsment και η ελλειψη effects loop(εμενα δε με χαλαει προσωπικα)...
Με τον συγκεκριμενο παιζουν οι Airbourne που το ηχοχρωμα τους ειναι το κλασσικο κραντσομαρσαλ...
Μεχρι και ο Λαιχο με αυτον παιζει(οταν δε χρησιμοποιει αυτη τη βλακεια το lee jackson preamp...)