Εντυπώσεις από Cort Curbow5 ?

stavros911

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχω βάλει στο μάτι αυτό το μπασάκι και θα ήθελα, αν το έχει κανείς, να μου πει πως του φάνηκε σαν επιλογή. Ευχαριστώ.

Συμπαθητικο ειναι, ελαφρυ, ευκολοπαιχτο και με μια χαρα ηχο. Στο Talkbass ομως υπαρχουν αναφορες σε κανα δυο συγκεκριμενα θεματα κατασκευης, με ενα απο αυτα να ειναι πως ξεκολλησε η ταστιερα απο το μπρατσο. Δε συμβαινει σε ολους, δε συμβαινει καν στην πλειοψηφια πιθανοτατα, αλλα εχει συμβει σε αρκετους ωστε να εμφανιζεται σε αρκετα threads απο διαφορετικα ατομα.

Nikoubis είπε:
Συμπαθητικο ειναι, ελαφρυ, ευκολοπαιχτο και με μια χαρα ηχο. Στο Talkbass ομως υπαρχουν αναφορες σε κανα δυο συγκεκριμενα θεματα κατασκευης, με ενα απο αυτα να ειναι πως ξεκολλησε η ταστιερα απο το μπρατσο. Δε συμβαινει σε ολους, δε συμβαινει καν στην πλειοψηφια πιθανοτατα, αλλα εχει συμβει σε αρκετους ωστε να εμφανιζεται σε αρκετα threads απο διαφορετικα ατομα.
Τζίζους! Ακου ξεκολλαει η ταστιερα!!! Ακομη και αν συνέβη σε 2, δηλ παραπάνω από έναν ε τότε δεν το παίρνω! Επίσης δεν βλέπω να έχει σημαδεμένα τάστα και δεν έχω όρεξη να ταλαιπωρούμαι.

Κυκλοφορεί σε 4χορδες, 5χορδες και 6χορδες εκδόσεις.

Επίσης είναι διαθέσιμο σε fretted και fretless formats.

cort-curbow-4.jpg

_c691797_image_0.jpg

Ο εργονομικός σχεδιασμός των μπάσων Curbow μου θυμίζει ολίγον Conklin.

ConklinGTBD-7bodyfront.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back