- Πόντοι
- 123
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Kαλησπερα.Φιλος μου χαρισε μια κιθαρα που του ειχε φερει καποτε ο πατερας του απο την Αυστραλια.Ειναι 12χορδη με την ονομασια ENCORE στο headstock.Εψαξα λιγο στο ιντερνετ μα δεν βρηκα και πολλα...συγκεκριμενα με αυτο το λογοτυπο δεν βρηκα ΚΑΜΙΑ αλλη φωτο.Η κιθαρα ηταν σε αθλια κατασταση παρατημενη σε ενα υπογειο για 15 χρονια καθως ο φιλος δεν παιζει ....γεματη μπογιες...κατι μπισκοτα ....και ξερα φυλλα...χτυπηματα παντου...μεσα της ειχε ενα μπλοκακι "Διεθνες" με κατι σημειωσεις για λατομεια....τα κουριστηρια μολις τα εστριψα μου εμειναν στο χερι απο την σκουρια κι γενικα ηταν για αντιτετανικο η ολη φαση.Μετα απο καμια ωρα ξεντυσιματος απο το παλιο hardware και καθαρισματος μεχρι να φυγουν ολες οι ξερες μπογιες ηρθε στα ισια της (τροπος του λεγειν καθως το μπρατσο με ια προχειρη ματια φαινεται να εχει στριψει λιγο...) Εχω ηδη παραγγειλει καινουρια tuning pegs, pins,nut,saddle και δυο σετ χορδες για δωδεκαχορδη και περιμενω.Δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια αν δεν ηταν δωδεκαχορδη που δεν εχω.
Εχει καποιος γκουρου του φορουμ εμπειρια με αυτες τις κιθαρες;
Ποια να ειναι η αξια τους περιπου καθως ειδα κιθαρα encore 12χορδδη και με 100 και με 700 ευρω....
Ευχαριστω για το χρονο σας!!
Παραθετω μερικες φωτος!
Εχει καποιος γκουρου του φορουμ εμπειρια με αυτες τις κιθαρες;
Ποια να ειναι η αξια τους περιπου καθως ειδα κιθαρα encore 12χορδδη και με 100 και με 700 ευρω....
Ευχαριστω για το χρονο σας!!
Παραθετω μερικες φωτος!