Εναλλακτικος στον Vintage Modern ???

ZIKO

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ηρθε η ωρα για εναν σοβαρο ενισχυτη !

Παιζω ελαχιστα εως ποτε καθαρα καθαρα ;D γιαυτο single ended true A class δεν με ενδιαφερουν !

Επισης δεν ασχολουμαι καθολου με extreme metallo - distortion .

Το πολυ να φτασω μεχρι επιπεδα Megadeth , οτιδηποτε παραπανω αποκλειεται

Μου αρεσει να εχει ωραιο,γλυκο,μουσικο overdrive γιαυτο εχω καταληξει στον Vintage Modern combo .

Αλλα επειδη δεν θελω να παρω βιαστικες αποφασεις , θελω να τσεκαρω ολο τον ανταγωνισμο παρομοιας κλιμακας ποιοτητας,ηχητικης αποκρισης και χρηματων.

Ποιες ειναι οι προτασεις  σας ???

Καλα στειλτε Pm αμα ντρεπεστε τοσο !  :-X

ZIKO είπε:
Επισης δεν ασχολουμαι καθολου με extreme metallo - distortion .

Το πολυ να φτασω μεχρι επιπεδα Megadeth , οτιδηποτε παραπανω αποκλειεται

.
:o :o :o ::) ::) ::) μηπως...λεω μηπως αυτα τα δυο δεν ταιριαζουν? δλδ οι megadeth τι ειναι?

myster_maze είπε:
ZΙΚΟ, πρεπει να πεις και ποσα χρηματα διαθετεις!?

Αλλα επειδη δεν θελω να παρω βιαστικες αποφασεις , θελω να τσεκαρω ολο τον ανταγωνισμο παρομοιας κλιμακας ποιοτητας,ηχητικης αποκρισης και χρηματων.

Ποιες ειναι οι προτασεις  σας ???
;) ;) ;)

H αληθεια ειναι οτι το διαβασα αλλα... οκ αδικαιολογητος!  ;D

Απλα θα ηταν πιο ευκολο αν εβαζε και ενα οριο... ισως?

Στην ίδια τιμή (λίγο χαμηλότερα) και σαν ενισχυτή που προσφέρει ωραία παρεμφερή δικιά του "βρωμιά" και αξιοπρεπή καθαρά, προτείνω τον Engl Screamer και τον Rivera Clubster. Α, και διάβασε προσεκτικά το θρεντ με τους Class A για να καταλάβεις τι έγραψες για τα... καθαρά τους!

bloody_sunday είπε:
Στην ίδια τιμή (λίγο χαμηλότερα) και σαν ενισχυτή που προσφέρει ωραία παρεμφερή δικιά του "βρωμιά" και αξιοπρεπή καθαρά, προτείνω τον Engl Screamer και τον Rivera Clubster. Α, και διάβασε προσεκτικά το θρεντ με τους Class A για να καταλάβεις τι έγραψες για τα... καθαρά τους!
γνωριζεις μηπως ποιος φερνει στην ελλαδα rivera? αν φερνουν..

Αν εισαι απο Αθηνα, rivera εχω ακουσει και δοκιμασει στο guitar store στα εξαρχεια.

οκ σε ευχαριστω..εχω σκοπο να παω αυριο ετσι κι αλλιως για να ξαναδω λεπτομερεστερα τον mesa express 5 25 !

ignantios είπε:
:o :o :o ::) ::) ::) μηπως...λεω μηπως αυτα τα δυο δεν ταιριαζουν? δλδ οι megadeth τι ειναι?
extreme μεταλλο distortion λεμε τιγκα καφριλες necrophagist,emperor,behemoth και παει λεγοντας

Aυτο το megadeth τι το βαλες? Τα χαλαει ολα οπως καταλαβαινεις. Κοιτα απ'τους JVM που φτανουν πιο...megadeth

Πωπω εχετε πεσει με το μικροσκοπιο !

Λεω ΕΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ lim max σε πολυ λιγες περιστασεις .... ΑΡΑ δεν θα προτιμουσα κατι σε  jvm !  8)

Tον χαρακτηρα του vintage modern δεν προκειται να τον βρεις πουθενα αλλου. Ειναι ενας παρα πολυ καλος ενισχυτης κ μ'αρεσει αρκετα το gain του κ ειναι αρκετα ευελικτος γι'αυτα που θες. Κ ειναι κ σχετικα φθηνος

+1 για VintageModern. 50W με ΚΤ66... και Greenback που τα συμπαθω. :P

Βεβαια δεν εχω δει απο κοντα ουτε εχω ακουσει... θα τον δοκιμαζα οποσδηποτε σε καποιο μαγαζι.

Engl ή Rivera θα το σκεφτομουνα. Τους Engl δεν τους συμπαθω λογω κατασκευης και ....μικρους μετασχηματιστες εξοδου! Κανα δυο που εχω δει δλδ και ακουστικα δεν ειναι στα γουστα μου.

Οι Rivera ειναι μια περιεργη περιπτωση... εχω και εναν σπιτι "δανεικο", εναν 100-212 εχει πολυ καλα καθαρα και καλουτσικα βρωμικα αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο ακριβοι για την ποιοτητα τους.

Εγώ θα έλεγα να βρείς μεταχειρισμένο JCM-900 '89.

Τον έδωσα πρίν λίγες μέρες.

Μου άρεσε το καθαρό και το βρώμικο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back