Ο Auditorydriving ειναι και αυτός μεγάλος γνωστής των ήχων.. Οπότε δεν θα χάσεις με την πρόταση του...Zikfrid είπε:Δεν διαφωνώ οτι ίσως είναι το καλύτερο (το ίσως το βάζω γιατι δεν έχω πείρα).
Αυτο μου με ενοχλεί στο συγκεκριμένο πετάλι είναι το κόστος του....δηλαδή, αν είναι οντως το καλύτερο προτιμώ να το φτιάξω μιας και τα υλικα κοστίζουν μόνο 30-40 ευρώ...αλλά αν έβρισκα ένα έτοιμο παρόμοιο με το ΒΒ να γλιτώσω τον κόπο τότε θα έπαιρνα αυτό...για αυτο και ρωτάω για εναλλακτικό...
πχ ένα Α/Β true by pass looper κοστίζει να το φτιάξεις 18 ευρω...ακόμα και οι κλώνοι του κοστίζουν 40 ....γιατι τα πουλάνε 80 και 100 δε μπορώ να καταλάβω....μιλάμε για ένα πετάλι που δεν έχει καν κύκλωμα...
κάπως έτσι σκέφτομαι οτι 120 ευρώ+ για το ΒΒ είναι πολλά...αλλα είναι μονόδρομος... τότε μάλλον θα το φτιάξω καλύτερα...
Για να μην μακρυγορώ..αν πχ ή ετυμηγορία ήταν οτι το καλύτερο εναλλακτικο ειναι το soul food και κάνει την ίδια δουλειά...τότε προτιμω αγοράσω αυτο απο το να αρχίζω να φτιάχνω custom πεταλι που δε θα έχει αξια μεταπώλησης.
ΥΓ: ο κολλητος μου θα το φτιάξει...εγω διαβάζω κυκλώματα κτλ...αλλα κολητήρι δεν πιάνω![]()
Εχε πάντα υπόψη σου οτι τα πεταλια πουλιούνται εύκολα αν εισαι διατεθειμένος να τα δώσεις με έκπτωση 30-40 pct επι της αρχικής τιμής τους.
Οι δοκιμές ειναι a no end trip, μεχρι να βαρεθείς, αλλα εχουν τη φάση τους...