Εναλλακτικά του Cubase?

WilliamSats

Ενεργό μέλος
Πόντοι
338
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει software εναλακτικά του Cubase που να υποστήρίζει Audio-Midi edit, VST, VSTi & DX plugins και να είναι απο φθηνότερο του Cubase έως και FREE? (OXI CRACKED SOFTWARE)

ενδεικτικά τα pc που έχω είναι:

Intel Q6600 2,4 

ASUS P5KR

6GB RAM

EDIROL UA-4FX USB 2.0

GPU ATI HD2600PRO 512MB

PSU 650W

WIN VISTA ULTIMATE x64 ENG.

ΚΑΙ ΤΟ LAPTOP EINAI:

ACER 5930G

INTEL P8400 2,4GHz

4GB RAM

EDIROL UA-4FX USB 2.0

WIN VISTA PREMIUM   >:( x86 >:( ENG.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πέραν του ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, δοκίμασε το KRISTAL Audio Engine που θα βρεις στα Downloads και είναι δωρεάν, με παρόμοια λογική και interface προηγούμενων Cubase.

χμ.... 3,5MB θα το κοιτάξω αλλά μήπως είναι λίγο.....παιδικό? Φορτώνει VSTi?

Καλημέρα Μανώλη,

Ναι ήρθε με το Sonar LE αλλά δεν το πολύ βολεύομαι σαν πρόγραμμα.

Όσον αφορά στο Kristal, δεν διαχειρίζεται midi, άρα πρέπει να βρεις άλλο πρόγραμμα να κάνεις midi extract σε audio, και υποστηρίζει έως δύο vst ή δικά του εφέ εκτός του eq, σε κάθε κανάλι. Για επεξεργασία του audio καλείς μέσα από το πρόγραμμα άλλη εφαρμογή που ορίζεις εσύ, αλλά πριν το κάνεις καλύτερα να έχεις κάνει ένα save.

Κατά τα άλλα πάντως για μέτρα του είναι πολύ καλό.

Εάν είχες Mac, θα σου είχα λύσει όλα τα προβλήματα...τι να σου κάνω!!!!

WilliamSats είπε:
χμ.... 3,5MB θα το κοιτάξω αλλά μήπως είναι λίγο.....παιδικό? Φορτώνει VSTi?
Στο πρόσφατο τεστ που καναμε,  Μixing στο ψηφιακό domain: DAW Test drive ο ήχος του ήταν ίδιος με αυτά των προγραμμάτων 2 terabyte πάντως...

Φίλε μου προφανώς δεν είσαι ηχολήπτης. Τα 24-κάναλα μαγνητόφωνα καποτε τα χειριζόντουσαν άτομα με γνώσεις και κότσια, για να καταλήξουμε σήμερα με την υπεροπλία που μας διακρίνει να τα λέμε "παιδικά". Κοίταξε το πρώτα κα μετά απόριψε το. Δεν παίρνουμε ποσοστά, να βοηθησουμε θελουμε.

Αν τοτε δεν σου κανει, κοίταξε μεσα στο φόρουμ υπάρχουν άπειρες κουβέντες σχετικές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΟΚ θα συμφωνίσω για το Audio Test που κάνατε και χαίρομαι να ακούω για freeware με καλές επιδόσεις. Αλλά δεν το βλέπω να υποστειρίζει MIDI & VSTi οπότε μάλλον δεν μου κάνει. Για Audio δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις γιατί έχω πολύ, μα πάρα πολυ hardware απο προενισχυτές και εφφέ, μέχρι κομπρέσορες και monitor amps & splitter δηλ απο audio είμαι ΟΚ.

acidfx είπε:
Δοκίμασε το <a href="http://www.reaper.fm/index.php">reaper</a> . Έχει ότι χρειάζεσαι.
Είσαι Πρώτος!!! Μόλις το κατέβασα και σε λίγο θα το δοκιμάσω.

Αυτή είναι απάντηση, με 5 λέξεις τα λες όλα!!! (όχι αν είμαι ηχολύπτης ή δεν είμαι, τι επειδή δεν ξέρω απο freeware και φθηνά προγράμματα σημαίνει οτι είμαι και άσχετος? τσ τσ τσ)

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ!

Sorry Jasemeister, μία ερώτηση έκανα μόνο για ένα πρόγραμμα, τίποτα παραπάνω.

Χαίρομαι αν βρήκες αυτό που έψαχνες.

Πρόσεξε όμως γιατί και αυτό είναι 4.5 mb "μόνο".

όχι αν είμαι ηχολύπτης ή δεν είμαι, τι επειδή δεν ξέρω απο freeware και φθηνά προγράμματα σημαίνει οτι είμαι και άσχετος
Το ηχολήπτης πήγαινε στο κατα πόσο χειριζεται κανείς σωστά το πρόγραμμα και όχι αν ξέρει τα "κολπα" με τα freeware. Δεν θέλουμε να υποτιμησουμε τις γνωσεις κανενος, αλλά ούτε να συμβαίνει και το αντίθετο.

Καλώς όρισες.  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back