- Πόντοι
- 2,368
σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου,αυτο ειναι το ωραιοτερο κοπλιμεντο που μου εχουν κανει εδω και καιρο (για τη μουσικη μου φυσικα.....γιατι για την..... εκπαγλη καλονη μου,τα πυκνα μου μαλλια και την εξαιρετικη μου γραμμωση παιρνω πολλα καθημερινα.... ;D ;D ;D)πάνω από όλα είναι sf all rights reserved.
δεν υπαρχει καμμια παρεξηγηση οποιος εκτιθεται..πρεπει να ειναι ανοικτος σε καθε ειδους κριτικη (η οποια ειναι πανω απο ολα καλοδεχουμενη)....επισης δεν δεχομαι με τιποτα αυτο που λες (οτι ειμαι...ανωτερος σου και τετοιες μπουρδες...απλα εγω ασχολουμαι και εσυ δεν ασχολεισαι με την παραγωγη,αν εντρυφουσες και εσυ στο αθλημα .... μαλλον θα ησουν...καλυτερος απο εμενα....και χωρίς παρεξήγηση
Δεν ήξερα ότι έχεις (συν)συνθέσει κομμάτια για τους C-Real. Eπειδή το συγγεκριμένο γκρουπ έχει κάνει τα καλύτερα ποπ κομμάτια που έχω ακούσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια -κατ΄αρχάς μπράβο σου- αν θες πες μας και σε ποιά άλλα έχεις συμμετοχή.Superfunk είπε:
Μπά, δηλαδής εμείς να μην ακούσομεν;;; Special treatment ο Νέστωρ επειδή είναι μορφονιός;;; Αίσχος! ;DΝα τα βάλεις προς κοινή ακρόαση! By the way I am impressed!!!Superfunk είπε:....αν θες σου στελνω κανα δυο κομματια να παρεις γευση...![]()
αυτο ακριβως... ;DΕκτός αν ήθελες να μας φτιάξεις ατμόσφαιρα για να το φχαριστηθούμε
ολα μου τα κομματια ειναι..ρομαντικα...ειμαι η μετενσαρκωση του Αλφόνς ντε Λαμαρτέν.... ;Dρομαντικό κομμάτι