- Πόντοι
- 2,368
Ε,καλα μη τρελλαθουμε κι ολας.... ;D...ασε που για να το παιξω σωστα αναγκαστικα να...μελετησω ντραμς!!μου θυμιζει Bernard Purdie shuffle(τηρουμενων των αναλογιων βεβαιως
μας κακομαθαινετε κε πρεσβη.... ;Dαλλά το shuffle μαμεί...i likes
Περι αυτου προκειται.Ζητω η τρελα!Παντως ειναι πασιφανες οτι γκρουβαρει το shuffle(καιSuperfunk είπε:Ε,καλα μη τρελλαθουμε κι ολας.... ;D...ασε που για να το παιξω σωστα αναγκαστικα να...μελετησω ντραμς!!![]()
;D ;D
Μαν, εν Αθήναις διαμένεις ,'ετσι δεν είναι??LK είπε:Like! oopssss δεν είμαστε στο FB!!!![]()
![]()
Νικέ είσαι ωραίος! Αν ήσουν στην Κοζάνη ή Θεσ/νικη θα σου έκανα παρέα![]()
![]()
Ποίος εγώ; 3/4 Κοζάνη 1/4 Θεσσαλονίκη.argytar είπε:Μαν, εν Αθήναις διαμένεις ,'ετσι δεν είναι??
Εεεεε τόσο καιρό έπρεπε να τζαμάρουμε , εργάζομαι Πτολεμαίδα και πηγαινοέρχομαι Σκ'ρκα Πτολεμαίδα Θεσ/νίκη! Μάλιστα παίζαμε με τους Εκμεκ την Πέμπτη στο 'ΚΑΙ' στην Πτολεμαίδα!LK είπε:Ποίος εγώ; 3/4 Κοζάνη 1/4 Θεσσαλονίκη.
Χα χα χα!!!! It’s a small – small world που λέει και o Huey Lewis. Να τζαμάρουμε , αλλά από Σεπτέμβρη. Δεν τζαμάρουμε σε κάνα (beach) bar καλλίτερα μέχρι τότες να παίξουμε καμία μπύρα (με αυτούς που έμπλεξα ξανά – άρχισα να πίνω)argytar είπε:Εεεεε τόσο καιρό έπρεπε να τζαμάρουμε , εργάζομαι Πτολεμαίδα και πηγαινοέρχομαι Σκ'ρκα Πτολεμαίδα Θεσ/νίκη! Μάλιστα παίζαμε με τους Εκμεκ την Πέμπτη στο 'ΚΑΙ' στην Πτολεμαίδα!
Παντα ηθελα να φερω τον κοσμο πιο κοντα.... ;D...λες ρε συ να ανοιξω και κανα γραφειο συνοικεσιων να κονομησω και τιποτα γιατι με τα shuffle φραγκα δεν βγαινουν? ;DI am sorry Nick για το off topic, αλλά η μουσική σου φέρνει τον Κόσμο πιο κοντά!
Έτσι, για να δεις τι τραβάμε εμείς που μελετάμε συνέχεια (εσύ που γέλασες στη γωνία σ' έχω σταμπάρει!)Superfunk είπε:Ε,καλα μη τρελλαθουμε κι ολας.... ;D...ασε που για να το παιξω σωστα αναγκαστικα να...μελετησω ντραμς!!![]()
;D ;D