Ασέλγησα χρονιάρες μέρες πάνω στο midi του φίλου tritonas00...
Αλλά αυτός φταίει γιατί το άφησε ελεύθερο... ;D
Το κομμάτι ναι μεν πατάει στον αυτοσχεδιασμό, αλλά είδα αρχή, μέση και τέλος...τουλάχιστον έτσι μου βγήκε. Και φυσικά ευχαριστήθηκα το καταπληκτικό παίξιμο του Τρίτωνα...
Ως μη πληκτράς, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το γυρίσω σε ένα κλειδί που να με βολεύει (χωρίς πολλά μαύρα πλήκτρα). Και πρόσθεσα απλά 2 νότες με copy paste στη μέση του κομματιού. Μετά δεν το χρησιμοποίησα όλο, στα 3,5 λεπτά το τελείωσα.
Τα κύρια όργανα που ακούτε είναι από τη βασική βιβλιοθήκη του Kontakt (πιάνο και άρπα) και λίγο FM8.
Επίσης μου φάνηκε σαν καλή ευκαιρία να δοκιμάσω ένα Vst που ψάχνω πάρα πολλά χρόνια, και για καλή μου τύχη το αγόρασε ένας φίλος και μου το έδωσε (μαζί με το ilok του) για λίγες μέρες
http://www.soundsonline.com/product.php?productid=EW-174
Το συγκεκριμένο VSt, είναι απλά συγκλονιστικό (όπως και τα περισσότερα της soundsonline άλωστε)...με 7-8 GB μελετημένα data νομίζω ότι θα καλύψει και τον πιό απαιτητικό χρήστη...ατυχώς ο φίλος μου, θα μου το πάρει πίσω και με βλέπω να τα σκάω...
Το όλο αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά όπως είπα το Voices of Passion, θέλει πολύ δουλειά και ψάξιμο.
Θα ήθελα να έχω βάλει και λίγο κιθαρίτσα, για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά ο Τρίτωνας δεν έκανε χώρο! 8)
Tα σχόλια, δικά σας.
Για να μην ξεχνιόμαστε, το κομμάτι είναι φτιαγμένο στο Garageband
piano.mp3