Ενα πιανιστικό κομμάτι...

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
http://www.box.net/shared/8q1lyj0o40

Πρόκειται για 2 διαφορετικά θέματα τα οποία αναλύω. Ελπίζω να σας αρέσει (και να πιάσω και την πλειοψηφία που είναι κιθαρίστες!  ;) )

Παίζω εγώ και είναι 1 take, οπότε να είστε λίγο επιεικείς...  :)

Περιμένω τα σχόλια σας.

Λαμπρο γενικα οι ιδεες σου μου αρεσουν..

Οπως λεω παντα, δε μου πεφτει κανενας λογος, αλλα αυτη είναι ολιγον τι γλυκαναλατη (θα μου πεις ποιος μιλαει τώρα)...

Ειναι λίγο σαν να μιμείται ο Σπανουδακης τον Σοπεν χωρις να εχει ακουσει κανενα κομματι του :P χοχο...

ορισμενα σημεια εχουν πολυ καλη εκτελεση, αλλα γενικα είναι λίγο σαν προχειρος αυτοσχεδιασμός σε καποιο θεμα, χωρις πολλα αρμονικα παιχνιδια..

αν και δεν εχω ακουσματα για να το κρινω το ακουσα πολυ ευχαριστα ,ειδικα απο τη μεση και μετα μπορω να πω οτι με ενθουσιασε! ;D ;D ;D

μπραβο σου,μου αρεσε,το ακουω ηδη για 3η φορα :)

Ενω με εχεις πεισει με την παρουσια σου οτι εισαι ο μονος απο δω που θα βγαλει λεφτα,με αυτο μου δειχνεις το αντιθετο. ;D

Θα χαρω να ακουσω κ αλλα δικα σου σε αυτο το στυλ :)

Μπράβο τζίτζη, μου άρεσε.  :)

(Τέτοια δίνε μας. )

Καλημέρα φίλτατοι! Καταρχήν να σας ευχαριστήσω που κάνατε τον κόπο και το ακούσατε και αφήσατε και σχόλια.

neeq είπε:
Λαμπρο γενικα οι ιδεες σου μου αρεσουν..

Οπως λεω παντα, δε μου πεφτει κανενας λογος, αλλα αυτη είναι ολιγον τι γλυκαναλατη (θα μου πεις ποιος μιλαει τώρα)...

Ειναι λίγο σαν να μιμείται ο Σπανουδακης τον Σοπεν χωρις να εχει ακουσει κανενα κομματι του :P χοχο...

ορισμενα σημεια εχουν πολυ καλη εκτελεση, αλλα γενικα είναι λίγο σαν προχειρος αυτοσχεδιασμός σε καποιο θεμα, χωρις πολλα αρμονικα παιχνιδια..
Φίλε neeq ο σκοπός δεν είναι να γίνει το υπερκομμάτι με τις 16,3 μετατροπίες και με τις χρωματικές να ρέεουν, αλλά να πείς το ίδιο πράγμα έτσι ώστε να το καταλάβει και η κερά κατίνα που δεν ξέρει μουσική.  ;) :)

Όντως μερικά μέτρα ήταν αυτοσχεδιαστικά επειδή δεν είχα αποφασίσει τί θα παίξω...  ::) :-[

Ενω με εχεις πεισει με την παρουσια σου οτι εισαι ο μονος απο δω που θα βγαλει λεφτα,
Απο το στόμα σου....  ;D ;D ;D

Εύγε Λάμπρο!

Εγώ γιατί περίμενα από στιγμή σε στιγμή να σκάσουν οι μέταλ κιθάρες; ;D ;D

Φίλε Λάμπρο έχεις αρχίσει να βγάζεις κομμάτια με ρυθμούς Φοίβου.

Πόσα έχεις κάνει ρε όλα μαζί?

Το καλό είναι οτι τα δικά σου ακούγονται, του Φοίβου δεν παλεύονται με τίποτα ;D

Το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ πάντως, μπράβο

spy είπε:
Εύγε Λάμπρο!

Νταξ... εγώ περίμενα να σκάσει το κινέζικο κρασ.

(Συγνώμη που σε πειράζω Τζίτζη μου αλλά είναι η πιο αστεία (με την καλή έννοια) συνθετική άποψη που έχω ακούσει  :) )

lambrosgg είπε:
Φίλε neeq ο σκοπός δεν είναι να γίνει το υπερκομμάτι με τις 16,3 μετατροπίες και με τις χρωματικές να ρέεουν, αλλά να πείς το ίδιο πράγμα έτσι ώστε να το καταλάβει και η κερά κατίνα που δεν ξέρει μουσική.  ;) :)

Όντως μερικά μέτρα ήταν αυτοσχεδιαστικά επειδή δεν είχα αποφασίσει τί θα παίξω...  ::) :-[
Βρε ποιος σου ειπε ότι μου πεφτει λόγος? Σου ειπα γενικα ξερω τι μπορεις να γραψεις και μου αρεσουν οι ιδεες σου..Απλα αυτή μου φανηκε πολυ in your face kera Katina..

Πςςς κομματι με 16 μετατροπίες, είναι by default ωραίο :P

spy είπε:
Εύγε Λάμπρο!

Και εγώ αυτή τη στιγμή περίμενα (να σκάσω με μεταλοκίθαρο)  ;D, αλλα 3 ώρες ψυχανάλυση σε ΚΑΛΟ γιατρό κάνουν θαύματα τελικα!  ;D ;D

Φίλε Λάμπρο έχεις αρχίσει να βγάζεις κομμάτια με ρυθμούς Φοίβου.

Πόσα έχεις κάνει ρε όλα μαζί?

Το καλό είναι οτι τα δικά σου ακούγονται, του Φοίβου δεν παλεύονται με τίποτα ;D

Το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ πάντως, μπράβο
Είναι πολύ απλό το κόλπο φίλε Sozo. ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.  :D ;)

Πςςς κομματι με 16 μετατροπίες, είναι by default ωραίο :P
16,3 είπα. Έχει σημασία....  ;D :P

Νταξ... εγώ περίμενα να σκάσει το κινέζικο κρασ.
Λές αν το συνδίαζα με "να περάσει το παρατράγουδο ναμπερ ουάν" να μην καθόταν τόσο απότομο?  ;D ;D

(Συγνώμη που σε πειράζω Τζίτζη μου αλλά είναι η πιο αστεία (με την καλή έννοια) συνθετική άποψη που έχω ακούσει  :) )
Σε παρακαλώ.... Αστείο σου φαίνεται το "τελειώνει-το-κομμάτι-δεν-ξέρουμε-τι-άλλο-να-του-βάλουμε-ας-μην-το-γαμ...-με-καμμία-άκυρη-φράση-βάλε-ένα κινεζόπιατο-να-μας-πούν-και-τέχνη" ?? :D ;D ;D

Ρε λαμπρο, ποια ορχηστρα χρησιμοποιεις? Γιατι είμαι να τσιμπησω καμμια 

και ψαχνομαι.

edit...για το αλλο κομματι μιλαω..με μπερδεψατε με το κρασ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
neeq είπε:
Ρε λαμπρο, ποια ορχηστρα χρησιμοποιεις? Γιατι είμαι να τσιμπησω καμμια 

και ψαχνομαι.
ΕWQL Strings και

EWQL Brass.

Υπάρχει και η EWQL Symphonic Orchestra Gold/Silver που έχει τα Best Off των 2 ας πούμε στα βιολιά και χάλκινα + ξύλινα και κρουστά.

Υπόψιν, για να ανοίξεις τα Multi String Sections στο Strings 2GB μνήμης δεν φτάνουν. Είναι στο όριο ακριβώς και κολλάει  :'(. Αλλα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ήχους. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά, αλλα σαν τα EWQL τίποτα.

Για πιάνο χρησιμοποιώ το The Grand 2 το οποίο θεώρω επίσης κορυφαίο για μοντέρνο Grand Piano ήχο συναυλιακό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα