Ενα παιδικο μου ονειρο θα πραγματοποιηθει - Live The EAGLES

solega

Μέλος
Πόντοι
98
Καλησπερα συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες.

Με παρα πολυ μεγαλη χαρα και συγκινηση θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τα νεα μου.

Στις 26 Ιουνιου (ο Θεος να μας εχει καλα) Θα δω live αυτην την ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαντα.

Η συναυλια θα γινει στο Μοναχο και πλεον ολα ειναι κανονισμενα. Εισιτηριο συναυλιας- αεροπορικο- ξενοδοχειο.  Αισθανομαι απο τους πολυ τυχερους που θα το κανω αυτο.

Θα ηθελα δημοσια να ευχαριστησω το Υπουργειο Οικονομικων το οποιο μου εδωσε την επιστροφη της εφοριας οχι στην ωρα της μα 5!!!!!! μερες πριν την προκαθορισμενη ημερομηνια!

Ετσι αποφασισα να τα καρφωσω βλεποντας την αγαπημενη μου μπαντα  ;D πραγματοποιοντας ενα μεγαλο ονειρο.

Eagles - Take It Easy (Live)

EAGLES BABY!!!

Να και κάποιος που (επιτέλους) ευχαριστεί το Υπουργείο Οικονομικών για ολα αυτά που μας προσφέρει!!! ;D ;D

Καλά να περάσεις φίλε!!

Θα ηθελα δημοσια να ευχαριστησω το Υπουργειο Οικονομικων το οποιο μου εδωσε την επιστροφη της εφοριας οχι στην ωρα της μα 5!!!!!! μερες πριν την προκαθορισμενη ημερομηνια!
μη φοβασαι θα στην παρει πισω και μαλιστα διπλη (ή τριπλη αναλογα με το εισοδημα σου)... >:(

Superfunk είπε:
μη φοβασαι θα στην παρει πισω και μαλιστα διπλη (ή τριπλη αναλογα με το εισοδημα σου)... >:(
Aμάν ρε συ η γκρίνια σου.....

Καλά να περάσεις Άγγελε. Μακάρι να ναι στα καλύτερά τους.

Superfunk είπε:
5 κιθάρες είδα ότι έχεις Άγγελε, ποιός ο λόγος. Κιθαρικός φόρος 20%. 8)

Γ. Παπακωνσταντίνου.

Δε βαριεσαι....ειναι απο εκεινες τις στιγμες που αποφασιζεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου ετσι επειδη δε ξερεις τι σου ξημερωνει....ελπιζω κι εγω να ειναι σε καλη φορμα!

solega είπε:
Δε βαριεσαι....ειναι απο εκεινες τις στιγμες που αποφασιζεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου ετσι επειδη δε ξερεις τι σου ξημερωνει....
και πολύ καλά κάνεις...κάποια απωθημένα δεν πρέπει να τα κρατάμε, μας κάνουν κακό. Έτσι και εγώ, κάποτε, έχασα μία συναυλία που έπρεπε να πάω...και το θυμάμαι 30 χρόνια συνέχεια. :'(

Καλά να περάσεις και να μας γράψεις τις εντυπώσεις. ;) :D

marathon είπε:
κάποτε, έχασα μία συναυλία που έπρεπε να πάω...και το θυμάμαι 30 χρόνια συνέχεια.
Σίγουρα μιλάς για τη συναυλία που είχε κάνει η Δόμνα Σαμίου στο ΟΑΚΑ για τη προώθηση του "Έχε για Παναγιά".

Ήμουν εκεί.

trolley είπε:
Σίγουρα μιλάς για τη συναυλία που είχε κάνει η Δόμνα Σαμίου στο ΟΑΚΑ για τη προώθηση του "Έχε για Παναγιά".

Ήμουν εκεί.
Xιουμορίστα.... :P ;)

Το 1980, μόλις είχα φτάσει στο Παρίσι, νέος και ψάρακας..ξαναενώθηκαν οι Genesis (με τον Gabriel μαζί) για μία και μοναδική συναυλία στο Λονδίνο και φεύγαν πούλμαν από όλη την Ευρώπη (τότε δεν υπήρχε η Easyjet...)...

...και δεν ήσουν εκεί ;D

marathon είπε:
Xιουμορίστα.... :P ;)

Το 1980, μόλις είχα φτάσει στο Παρίσι, νέος και ψάρακας..ξαναενώθηκαν οι Genesis (με τον Gabriel μαζί) για μία και μοναδική συναυλία στο Λονδίνο και φεύγαν πούλμαν από όλη την Ευρώπη (τότε δεν υπήρχε η Easyjet...)...

...και δεν ήσουν εκεί ;D
Γαματη συναυλια πρεπει να ηταν..Καλα κανεις και μετανοιωνεις..και εγω το ιδιο θα εκανα..

Τετοια Live οντως..δεν χανονται....

Αληθεια τι επαθε η εφορια φετος..

και εμενα μου εσκασε μια αναπαντεχη επιστροφη ...4 μηνες πριν απο το κανονικο..

Να σαι καλα φιλε και να περασεις ομορφα στην συναυλια!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ.

Θα ηθελα να προσθεσω κατι στο υπαρχων θεμα. Κυριακη βλεπω Eagles.

Σαββατο ομως ετσι στη σφηνα στο ιδιο μερος θα δω....

;D ;D ;D

Cool!

Θα πω μόνο ότι περιμένουμε ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ανταπόκριση 8)

Εφτασα Παρασκευη βραδυ. Ευθυς αμεσως πηγα στο Hofbrauhaus (ο ναος της μπυρας) και κατεβασα ενα
Hofbrau+Original.jpg
(το μονολιτρο). Ηρθα στα ισια μου και πηγα για υπνο. Το Σαββατο το μεσημερι μετα απο μια ωραια βολτα στο κεντρο κατευθυνθηκα στο Biergarten
DSCF0040.JPG
εκει το μενου περιελαμβανε κοτσι
schweinshaxe_otg_josl_2.jpg
και...μπυρες!!

Κατα τις 15.00 λεω δε παιρνω το δρομο προς το Konigsplatz
munich-konigsplatz.jpg
.οπου επαιζαν οι
Status_Quo-1-246-226-85-nocrop.jpg

Με τα πολλα εφτασα στο ταμειο.

-Ποσο εχει το εισιτηριο?

-65

-χμ...καλα.

Αμεσως ηρθε ενας τυπας και μου λεει μηπως θελεις εισιτηριο? Ναι του λεω ποσο? 65 μου λεει το πηρα 50 θα στο δωσω. Μπα ευχαριστω του λεω. 40? μπα οχι φιλε του λεω αστο αν θελεις σου δινω 30. Ε οχι και 30 μου λεει. Καλα αστο του λεω και γυρναω να φυγω. 35 μου λεει? ΔΩΣΤΟ του λεω και πριν προλαβω να καταλαβω τι εγινε ημουν μεσα στο συναυλιακο χωρο. Τεραστιος χωρος και ΤΙΝΓΚΑ. Επαιξαν κατι πολυ μα πολυ κλαϊν στην αρχη μετα καποιοι καλυτεροι και μετα καποιοι αλλοι και κλεισανε τα support με αυτους

και εγινε ενας ψιλοπανικος. Ηταν ωραιοι παιξαν 1.45 και περασαμε ομορφα. Πολυ τελε ρε παιδι μου. Και ξερος RNR ηχος. αμεσως μετα 
12%20Hard%20Rock%20Cafe%20Munich.jpg
Ημουν εξαντλημενος απο την ορθοστασια 6.30 ωρες κι ετσι αποχωρησα μετα απο ενα ποτο για υπνο.

Η επομενη μερα με βρηκε στο σπιτι των παιδιων που με φιλοξενουσαν αραχτο. Κατα τις 18.00 ξεκινησα και μετα απο μια συντομη βολτα στη Marienplatz κατεληξα και παλι στην ιδια πλατεια οπου θα εξελισσοταν ενα ακομα υπεροχο βραδυ σημερα ομως με
the-eagles-band.jpg

Ενιωσα τοσο ομορφα οταν εφτασα στο συναυλιακο χωρο και ειδα τον ιδιο χωρο γεματο με....καρεκλες!!! Ω ρε φιλε λεω λουκανικο μπυρα καθιστος και γουστα! Αγορασα το απαραιτητο αναμνηστικο μπλουζακι χτυπησα δυο λουκανικακια και δυο μπυριτσες και απο λαυσα ενα υπεροχο συγκροτημα με μια τυπισα που μου αρεσε πολυ. ηταν αυτοι http://www.youtube.com/watch?v=XDDAcAeFxZg. Πολυ ωραιοι.\

Στις 20.45 ακριβως βγηκαν οι EAGLES και παιξαν:

Seven bridges Road

How long

Hotel California

Peaceful Easy Feeling

I Can't tell you why

Witchy Woman

Lyin Eyes

Long road out of Eden

Walk Away

Boys of Summer

In the city

The long run

Life's been good to me

Κανα Δυο Τρια που δε τα ηξερα

Heartache Tonight

Life in the fast Lane

Encore:

Take it Easy

Rocky mountain Way

Desperado

Κι ετσι ολοκληρωθηκε η ωραιοτατη βραδια!

Πηγα για υπνο και την επομενη ημερα μετα απο ενα ωραιοτατο γευμα με Spare ribs

spare-ribs-1024x768.jpg
πηγα στο αεροδρομιο και πισω στα σκ@τ@ !!!

Αυτα συνοπτικα!

Πάντα τέτοια ρε Άγγελε. Μπράβο.

Αλλά για ένα όνειρο ζωής, πολύ στο μπυροκρεατικό μας φλόμωσες την περιγραφή....  ;D

Ναι ρε συ αστα......επεσε πολλη μασα!

Κοντεψε να σκεπασει τον ενθουσιασμο των συναυλιων!

Να ειμαστε γεροι - παντα τετοια!

Ωραια πραγματα.

audiokostas είπε:
Πολύ στο μπυροκρεατικό μας φλόμωσες την περιγραφή....  ;D
Ακομα πιο ωραια πραγματα.Και οι μπαντες και οι μπυρες και τα κρεατα.

Μακαρι να χεις συχνα την ευκαιρια για τετοια!

Αυτοι ειναι που παιζανε πριν τους EAGLES. Ακουστε την λιγακι-μου αρεσαν πολυ!!

Πω ρε τι μου έκανες της καψερής...

Μια HB στη διψασμένη στον Εθνικό κήπο του Μονάχου ...

Ειδα φωτο απο ολα εκτος απο τους .......Eagles.(εκτος αν φταιει το πυρωμενο τειχος)

Μπραβο παντως εισαι τυχερος που τους ειδες, το western-like στυλακι που αποπνεουν ειναι μοναδικο.Κι εγω τους γουσταρω πολυ.

ΥΓ

Αυτο το take it to the limit ποτε δεν μπορω να το μετρησω σωστα.Αν το τραγουδαω κι ολας (οχι οτι τραγουδαω αλλα λεμε) κλάφτα Χαραλαμπε.Κριμα που δεν το ειδα στο set list

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
γεια χαρά

τυχαία σε μια αναζήτηση στο google βρήκα το θέμα και... :) :) :)

δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στις 25.6 στην konigsplatz στη συναυλία της μεγαλύτερης ροκ μπάντας έβερ  8) υπήρχε κι άλλος Έλληνας που΄ταξίδεψε ειδικά γι΄αυτήν από Ελλάδα (έστω κι αν ήταν για την αυριανή συναυλία των Eagles)...

τεσπα το καταχάρηκα όταν το είδα και βάζω τρια βιντεάκια που ανέβασα στο youtube από εκείνη τη βραδιά ειδικά αφιερωμένα στον solega...

Long Live the Mighty Status Quo

[flash=200,200]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back