Ένα νέο κομμάτι-longshadow

Εντάξει Γιώργο, είσαι μουσικός. 8)

Πώς μου αρέσει που αφήνεις τον χώρο να δουλεύει για σένα.

Δεν τον στραγγαλίζεις.

Ωραίος πολλάκις!

Tι "μουσικός" κιθαρίστας είναι ο ψηλός!

Μ' άρεσε πολύ, βέβαια είμαι και οπαδός των "μεγάλων εβδόμων" (του τέλους) ;)

Μπράβο!

Δροσιστικές νότες,κάτι που έχουμε ανάγκη,ώριμο παίξιμο φίνα!!στο 2:13 έβαλες delay dry?χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας,η συμβουλάτορας,ίσως αν κρατούσες λίγο παραπάνω το vibrato σου, και έβαζες ελάχιστη αγριάδα,τις ''ουρίτσες'' δηλαδή νομίζω θα ήταν Το ''φτιάξιμο''

λεπτομέρειες, ξέρεις ;D, ;) Super ;D

Γεια σου Longhair ponytail!  :D

Δεν είναι φοβερό πως μέσα στο ράθυμο, ζεστό καλοκαίρι και την αίσθηση πως οι γύρω της γειτονιάς την έκαναν, γράφουμε τα καλύτερα; Κατι λέει αυτό... Well done again. Nice tone!

Υ.Γ. Δεν γράφεις πάλι για τους νεότερους με τι έγραψες;

Μ αρεσουν τρελλα οι "ανασες" που δινεις στο κομματι.Πολυ ωραιος ηχος επισης

Δηλώνω fan, μπράβο ψηλέ :D

Οτι εγραψαν ολοι μαζι οι απο πανω κυριοι που κατι παραπανω ξερουν συν το οτι μ'αρεσε πολυ το μπλουζυ παιξιμο καπου εκει στο 2.10 με 3.00.

Ειχαμε και καιρο να σ'ακουσουμε.

Αξιος και να βαζεις πιο συχνα να γουσταρουμε!

Δεν έχω κι εγώ παρά να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!

Φανταστικό παίξιμο, φράσεις και ήχος! Επίσης οι ανάσες που έβαζες στο παίξιμό σου απογείωσαν ακόμα περισσότερο το σόλο.

Μπράβο σου!  8)

Έχω μείνει άφωνος longshadow!Ο ορισμός του ουσιαστικού παιξίματος για άλλη μια φορά!Άντε μετά να ανεβάσουμε ξανά κάποιο clip!  ;D ;D

Ηχητικά και παικτικά όμορφο. Συνθετικά στα αυτιά μου ,αδιάφορο .

Κάνω μια υπόθεση......πως αρκετοί εδώ μέσα αντιλαμβάνονται τη κριτική με ισχυρά τα συναισθήματα ''φιλίας''

Δεν έχω να χωρίσω τπτ με τον Μακροίσκιωτο ,ίσα, ίσα τον εκτιμώ σαν παίχτη, πέραν αυτού το συγκεκριμένο άσθμα του, δεν μου δίνει κάτι πέραν ενός υπέροχου κιθαρίστα-που σέβομαι και εκτιμώ- και τπτ περισσότερο . Κάτι σαν μια άσκηση περφεξιονισμού. Άσκηση όμως, όχι αυθύπαρκτη σύνθεση .

Φιλικά προς όλους  ;)

samy paraga είπε:
...πως αρκετοί εδώ μέσα αντιλαμβάνονται τη κριτική με ισχυρά τα συναισθήματα ''φιλίας''
Κατ' αρχάς κανείς δεν είπε ότι έγραψε το Eleanor Rigby. Έκανε όμως ένα απολαυστικό για τ' αυτιά instrumental κομμάτι, με πολύ ωραία θεματολογία, θαυμάσιο ήχο στη κιθάρα και μετρημένο παίξιμο που τον αναβιβάζει στην ελίτ των μουσικών εδώ μέσα. Λίγο το 'χεις αυτό; Εξ' άλλου κιθαρίστας είναι, όχι ο Paul McCartney.

Υ.Γ. Και όλα αυτά με κανένα αίσθημα φιλίας. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν μ' άρεσε, έχει πολύ λίγες νότες.

"Πώς μου αρέσει που αφήνεις τον χώρο να δουλεύει για σένα. Δεν τον στραγγαλίζεις." λέει ο ένας, "Μ αρεσουν τρελλα οι "ανασες" που δινεις στο κομματι." λέει ο άλλος, "Επίσης οι ανάσες που έβαζες στο παίξιμό σου απογείωσαν ακόμα περισσότερο το σόλο." λέει ο τρίτος...

Κάτι τέτοιες αντιδραστικές απόψεις είναι που καταστρέφουν τη μουσική. Μα είναι δυνατόν η μικρότερη αξία να είναι 16α; Πού πα ρε Καραμήτρο χωρίς σρεντεριές και 64α;

Πρόσθεσε κι άλλες (πολλές) νότες στα κενά και ξανανέβασέ το.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια αγαπητέ.

Μου αρεσε πολυ ο ισοροπημενος ηχος στη μιξη, ο ηχος σου στη κιθαρα,και το παιξιμο σου

μετρημενο και ουσιαστικο.

Μια μικρη ενσταση εχω ως προς τα ντραμς, μου φαινετε οτι ειναι λουπα που την εχεις διαμορφωσει στο κομματι σου, απλα ηθελα περισοτερη ποικιλια στο παιξιμο και τονισμους

κατα αλλα το ακουσα πολυ ευχαριστα,μπραβο.

O παιχτης ειναι γνωστος πολλακις στο νοιζ. Ωστοσο θα μου επιτρεψεις να σου πω πως σε σχεση με αλλα σου πονηματα (τα οποια εχω σωσει και ακομα ακουω) αυτο εδω μου φανηκε καπως μονοτονο. Ενω το παιξιμο ειναι εκει, τα note choices ειναι .......longshadow, νιωθω πως οποιαδηποτε κιθαριστικη ασθενεια (jam δηλ πανω σε backing track  ::) ::) ::) ::)) μπορει να μου κρατησει το ενδιαφερον για max 3.00-3.30min. Τα 6 λεπτα ειναι πολλα και εδω δεν βοηθαει και η αρμονια του backing.

samy paraga είπε:
Άσκηση όμως, όχι αυθύπαρκτη σύνθεση.
Κατά την άποψή μου (δεν ξέρω -ακόμα- τι λέει ο Γιώργος) δεν ήταν ούτε άσκηση, ούτε σόλο σε backing track.

Ήταν ένα πόνημα ενός πολύ καλού κιθαρίστα που (θεωρώ ότι) απευθυνόταν (κατά βάση) σε κιθαρίστες που μπορούν να εκτιμήσουν ή να απορρίψουν κατά την (ανεπτυγμένη) κρίση τους.

Εξ' άλλου κιθαρίστας είναι, όχι ο Paul McCartney.
Αυτό το χει κάνει outsourcing.  ;D

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back