Ενα μικρο μουσικο πονημα - Gregg

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Χαιρετω παιδες!

Παει λιγος καιρος που εχω ποσταρει κατι και μιας και δοκιμαζα καποιες νεες βιβλιοθηκες ηχων στο reason, θα ηθελα να ανεβασω ενα μικρο μουσικο θεμα με μια μικρη αναπτυξη του.

https://www.box.com/s/znhugzlemhe7j00mq82q

:)

Είναι εξαιρετικό Γρηγόρη, μπράβο!

Θα μπορούσε άνετα να γίνει μέρος ενός soundtrack.  :)

geodimitri είπε:
Θα μπορούσε άνετα να γίνει μέρος ενός soundtrack.  :)
Αυτό.

Μόλις το άκουσα μου ήρθε αμέσως στο μυαλό ευρωπαϊκός κινηματογράφος.Ιταλία μεριά.

Πολύ καλό,πραγματικά.Γεμάτο εικόνες.

Νοσταλγικά ενδιαφέρον και όμορφο. Υπάρχουν κάποια θέματα χρόνου,αλλά εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου καθότι ''ανισόρροπος''  ;D

Αν θες πες λίγα πράγματα για τα όργανα που χρησιμοποίησες ,ακούγονται πανέμορφα . 

Να'στε καλα παιδια!

Φιλε Σαμυ, σχετικα με τα οργανα, τα εγχορδα ειναι απο το Miroslav string ensembles. Το πιανο ειναι απο την εργοστασιακη συλλογη ηχων με την οποια ερχεται το reason. Το reverb ειναι επισης μεσα απο το reason.

Σας ευχαριστω και παλι παιδια!

λιγο το reverb στο πιανο θα το ηθελα πιο μειωμενο να φερει το πιανο λιγο πιο μπροστα, και τα strings προς το τελος αγριευουν λιγο παραπανω απο αυτο που εγω θα ηθελα να ακουσω

Γιατι κατα τα αλλα ειναι πραγματικα υπέροχο θέμα, πραγματικά ειναι πάρα πολύ ωραίο.

Ενα βαλς γεμάτο συναίσθημα αλλά και δυναμικό.

ExtraordinAr!!!

Grey είπε:
Μόλις το άκουσα μου ήρθε αμέσως στο μυαλό ευρωπαϊκός κινηματογράφος.Ιταλία μεριά.

Πολύ καλό,πραγματικά.Γεμάτο εικόνες.
+1000

Gregg πραγματικά κάτι σου έχει συμβεί (με την καλή έννοια)  ;)

Τον τελευταίο (αρκετό) καιρό για να το πω απλά «ξεμπλούζιασες»  ;D και παρουσιάζεις πολλές διαφορετικές πτυχές της μουσικής ταλεντάρας σου  8)

Είμαι περίεργος να ακούσω την επόμενη «εκδοχή» σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back