Ένα κομμάτι - κερί για τον Bowie.

Το πρόβλημα που έχω με τον Bowie (μαζί με τον Dylan και τον Springsteen που μου ρχονται πρώτοι στο μυαλό) είναι ότι δεν μπορώ να ξεωρίσω όχι ένα, όχι πέντε ούτε καν δέκα από τα καλύτερα του. Δεν είναι ο μεγάλος αριθμός της προσφοράς του αλλά ότι σε κάθε δίσκο υπήρχαν τουλάχιστον 2-3 διαμάντια αλλά και άλλα απλά υπέροχα τραγούδια.

Τι να ξεχωρίσεις από τα Space Oddity, Sound and Vision, The Man Who Sold the World, Starman, Ziggy Stardust, Lady Stardust, Lady Grinning Soul, Heroes, Fame, Fashion, Changes, Andy Warhol, Queen Bitch, R&R Suicide, John I’m Only Dancing, Young Americans, Rebel Rebel, Ashes to Ashes, Jean Genie, TVC 15, Let's Spend the Night Together, Time, Suffragette City, Life On Mars Aladdin Sane, All the Young Dudes, ή έστω ακόμα και η περίοδος του Let's Dance, Modern Love και China Girl.

Και όλα αυτά μόνο από τα γνωστά..

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλα τα αγάπησα, όλα κάτι μου άφησαν όλα κάτι ή

κάποιον μου θυμίζουν. Soundtrack από περιόδους της ζωής μου που λέει κι ο EZ..

Την κραυγή του 2:13 από το R&R Suicide την ανέβασα στο facebook, το Jean Genie θέλω να το παίξω με τη μπάντα μου, το Sound and Vision το ανέβασε το έτερον ήμισυ και εγώ θα ανεβάσω ένα κομμάτι που με είχε σκίσει από το πρώτο άκουσμα του.

ΕΝΑ κομμάτι του Bowie... ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Αυτές τις μέρες θα παίζουν Bowie και στα μπουζούκια. Είμαι ακόμη τόσο φορτισμένος που δεν μπορώ να ακούσω κανένα από τα κομμάτια του. Μόλις καταλαγιάσει λίγο ο κουρνιαχτός θα πάρω αγκαλιά τα βινύλια (και αν αυτά δεν παίζουν πλέον, τα cd του) και θα περπατήσουμε μαζί τα παλιά μονοπάτια.

Θέλω να παραθέσω έναν δίσκο του που μου άρεσε ολόκληρος.

Μία ακόμα στροφή στην καριέρα του.

Δεν ξέρω αν είχε απήχηση ή όχι, αλλά είναι από τα βινύλια που δεν έδωσα/πουλησα/μοιρασα !

https://www.youtube.com/watch?v=4pUFGm8vHLc

Το ξαναβαζω γιατι με αυτο τον πρωτοακουσα.

Τεραστιος, ιδιοφυής, πολυ μπροστα απο την εποχη του.

Αν μπορω να αναψω αλλο ενα κερι:

A revised version of David Bowie's Space Oddity, recorded by Commander Chris Hadfield on board the International Space Station

θα ανάψω και εγώ άλλο ένα κερί με ένα κομμάτι που με σημάδεψε, ίσως το πιο αγαπημένο μου. Πολύ μπροστά απο την εποχή του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back