Ενα κομματακι για το χειμωνα που μπαινει..

Ο ήχος που μπαίνει στο 00:33(και 01:25) δεν μου άρεσε. Κατά τα άλλα στο 02:17 μ’αρέσει αρκετά ο ήχος των πλήκτρων. Συνολικά ήταν ωραίο με δυνατά σημεία το μπάσσο και την ρυθμική κιθάρα.

Ευχαριστούμε. Σε καλή μας μεριά(ο..χειμώνας).

Δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος της μπότας και του μπάσου...Γενικά οι ήχοι θέλανε πιο πολύ ψάξιμο κατ'εμέ... Και νομίζω ότι ήταν λίγο μονότονο... Πολύ ωραίες ιδέες όμως παρ'όλα αυτά! Εσύ παίζεις όλα τα όργανα?

Αν κρίνω κι απ’τα άλλα κλιπς σου, νομίζω σου πάνε πολύ τα νταμποειδή. Αν δοκίμαζες κάτι με λίγο πιο υπόκωφους ήχους και λίγο περισσότερο “μυστήριο”(δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω..) θα σου έβγαινε σε καλό, νομίζω.

Superfunk είπε:
ειδικος καγκουρικος ηχος moog.... ;D
Uninstall τώρα!  ;D ;D

(vst δεν είναι?)

Επίσης, για τύμπανα τι χρησιμοποίησες?

Εσύ παίζεις όλα τα όργανα?
ναι,ολα ειναι φυσικα με εξαιρεση τα ντραμς τα οποια ειναι BFD παιγμενα με pads(χρησιμοποιω ενα Ludwig kit που ειναι ολοϊδιο με το πραγματικο μου και τα ιδια πιατινα!) και τα πληκτρα τα οποια ειναι φυσικα vst.

Δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος της μπότας και του μπάσου..
εμενα μου αρεσουν πολυ ,αλλα γουστα ειναι αυτα.... :)

Και νομίζω ότι ήταν λίγο μονότονο.
ε,τι νταμποειδες θα ηταν αν δεν ηταν και λιγο μονοτονο? ;D ;D

Uninstall τώρα!  Grin Grin(vst δεν είναι?)
οχι ρε,μια περιουσια τα πληρωσα τα Arturia.... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ασε τους μοντέρνους πειραματισμούς με ολίγη απο disco και πιάσε telecaster (sea foam green) κατά προτίμηση σε fender twin reverb και παίξε "In Dixie land i'll take my stand to live and die in Dixie" να γουστάρουμε ;D

Μπαααα στην τυχη το πα και μου κατσε ;)

Περα απ την πλάκα ωραιο το θεματάκι σου

Κι άλλη ερώτηση. Τι pads χρησιμοποιείς; Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα των pads για τα τύμπανα. Μη σου πω περισσότερο απ’ το να παίζω κανονικά(ξέρω ακούγεται τελείως χαζό). Εγώ χρησιμοποιώ το korg padkontrol.

kostri είπε:
Κι άλλη ερώτηση. Τι pads χρησιμοποιείς; Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα των pads για τα τύμπανα. Μη σου πω περισσότερο απ’ το να παίζω κανονικά(ξέρω ακούγεται τελείως χαζό). Εγώ χρησιμοποιώ το korg padkontrol.
Το padkontrol δεν το ξέρω, αλλά τα SPD της roland είναι απίστευτα βολικά, ακόμα και το handsonic, αρκεί να έχεις ένα καλό VSTi σαν το EZdrummer ή κάτι παρόμοιο.

Το κομμάτι αρκετά καλό πάντος και ναι, εμένα ου αρέσουν οι moogοήχοι, έχουν κάτι το fusionοειδές.

WilliamSats είπε:
τα SPD της roland είναι απίστευτα βολικά
Το έχω δει και το ζαχαρώνω καιρό τώρα. Το κακό με το padkontrol είναι ότι παίζεις με τα δάχτυλα, όχι με sticks, επομένως κάποιες τεχνικές των τυμπάνων δεν μπορείς να τις πετύχεις ακριβώς. Τουλάχιστον, δεν μπορώ εγώ.

kostri είπε:
Κατι φτηνα Millenium του Thomann

http://www.thomann.de/fi/millenium_mps400_edrum_stereo_set.htm

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back