- Πόντοι
- 2,368
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ειδικος καγκουρικος ηχος moog.... ;DΟ ήχος που μπαίνει στο 00:33(και 01:25) δεν μου άρεσε.
Uninstall τώρα! ;D ;DSuperfunk είπε:ειδικος καγκουρικος ηχος moog.... ;D
ναι,ολα ειναι φυσικα με εξαιρεση τα ντραμς τα οποια ειναι BFD παιγμενα με pads(χρησιμοποιω ενα Ludwig kit που ειναι ολοϊδιο με το πραγματικο μου και τα ιδια πιατινα!) και τα πληκτρα τα οποια ειναι φυσικα vst.Εσύ παίζεις όλα τα όργανα?
εμενα μου αρεσουν πολυ ,αλλα γουστα ειναι αυτα....Δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος της μπότας και του μπάσου..
ε,τι νταμποειδες θα ηταν αν δεν ηταν και λιγο μονοτονο? ;D ;DΚαι νομίζω ότι ήταν λίγο μονότονο.
οχι ρε,μια περιουσια τα πληρωσα τα Arturia.... ;DUninstall τώρα! Grin Grin(vst δεν είναι?)
ετσι ειμαστε εμεις οι...κοσμοπολιτες..... ;Dgkou είπε:Πολύ ευχάριστο άκουσμα, με μετέφερε σε κοσμοπολίτικο cafe-bar 8), με τη μία όμως![]()
Το padkontrol δεν το ξέρω, αλλά τα SPD της roland είναι απίστευτα βολικά, ακόμα και το handsonic, αρκεί να έχεις ένα καλό VSTi σαν το EZdrummer ή κάτι παρόμοιο.kostri είπε:Κι άλλη ερώτηση. Τι pads χρησιμοποιείς; Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα των pads για τα τύμπανα. Μη σου πω περισσότερο απ’ το να παίζω κανονικά(ξέρω ακούγεται τελείως χαζό). Εγώ χρησιμοποιώ το korg padkontrol.
Το έχω δει και το ζαχαρώνω καιρό τώρα. Το κακό με το padkontrol είναι ότι παίζεις με τα δάχτυλα, όχι με sticks, επομένως κάποιες τεχνικές των τυμπάνων δεν μπορείς να τις πετύχεις ακριβώς. Τουλάχιστον, δεν μπορώ εγώ.WilliamSats είπε:τα SPD της roland είναι απίστευτα βολικά
Κατι φτηνα Millenium του Thomannkostri είπε:Κι άλλη ερώτηση. Τι pads χρησιμοποιείς; Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα των pads για τα τύμπανα. Μη σου πω περισσότερο απ’ το να παίζω κανονικά(ξέρω ακούγεται τελείως χαζό). Εγώ χρησιμοποιώ το korg padkontrol.