• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ενα jam κομματι

marooned

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Βρηκα ενα ωραιο backing track και ειπα να jamαρω λιγακι γιατι τωρα τελευταια δεν πολυασχολουμαι με το αθλημα.

PS: ειναι one take και οπως θα καταλαβετε δεν εκανα τσιγκουνιες στα λαθη

Κουκλάκι είναι, μη σκας! Αν το πλασάριζες ως "παιδιά χίλια συγνώμη αλλά είναι το 1ο παρόμοιο jam που δοκιμάζω μετά από 15 έτη συνεπούς παρουσίας στο χώρο της free experimental jazz" θα σου κάναμε και τεμενάδες. ;D ;D ;D

Εμένα μου άρεσαν και ο ήχος και, ακόμα περισσότερο, η φρασεολογία.

P.S: Αυτά που υποπτεύομαι ότι χαρακτηρίζεις λάθη άλλοι προσπαθούν να τα εντάξουν στο παίξιμο τους. Κι εγώ μέσα βέβαια.

Χαιρομαι που σας αρεσε γιατι σημερα που το ξανακουσα με φρεσκα αυτια μετανιωσα που εκανα post , αλλα θα ακουσω και καμια κριτικη να δουμε που χρειαζομαι δουλεια, Οποτε ολες οι παρατηρησεις ευπροσδεκτες . :)

P.S.  "παιδιά χίλια συγνώμη αλλά είναι το 1ο παρόμοιο jam που δοκιμάζω μετά από 10 (ειμαι μικρος ακομα) έτη συνεπούς παρουσίας στο χώρο της free experimental jazz" ;D ;D ;D ;D :P :P

Ο ήχος γκαμάει! Εξοπλισμός;  ::)

Οι συνεχόμενες αργές κλίμακες είναι σε ορισμένα σημεία κάπως εκτός από το κλίμα του κομματιού...

Κατά τα άλλα, τα σημεία που το κορυφώνεις, ή το ηρεμείς, έχουν βγει όμορφα...

kultura είπε:
Ο ήχος γκαμάει! Εξοπλισμός;  ::)

Οι συνεχόμενες αργές κλίμακες είναι σε ορισμένα σημεία κάπως εκτός από το κλίμα του κομματιού...

Κατά τα άλλα, τα σημεία που το κορυφώνεις, ή το ηρεμείς, έχουν βγει όμορφα...
Ευχαριστω για την παρατηρηση  :)

Το εγραψα με μια Ibanez με σκουριασμενες χορδες (ισος το κυριοτερο συστατικο στον ηχο :P) καρφι στην καρτα ηχου και μετα Amplitube .

Ωραιο ειναι και πολυ ωραιο feel και ωραια ανεβοκατεβασματα.

Θα συμφωνισω και εγώ με τις ωραιες φρασεις...

Μια χαρα..

marooned είπε:
Ευχαριστω για την παρατηρηση  :)

Το εγραψα με μια Ibanez με σκουριασμενες χορδες (ισος το κυριοτερο συστατικο στον ηχο :P) καρφι στην καρτα ηχου και μετα Amplitube .
:o :o :o

Δεν πιστεύω να μου κάνεις πλάκα!

H Ιμπανέζα...

Μπράβο της, τι να πω;  Αλλά περίμενα να μου πεις ότι είναι στρατ! ;D

Και αν ισχύουν τα περί σκουριάς, άλλο ένα μπράβο για τον καταπληκτικό ήχο!

οχι δεν ειναι στρατ , ειναι η sz4020 με 2 διπλους και ειναι περισσοτερο "gibsonιζουσα" παρα "stratoκαστεριζουσα" .

οσο για την σκουρια δυστηχως ισχυει  :'( :'( ειμαι δυστηχως απο τους πολυ "τοξικους" σε δυο ωρες κανω καινουργιες χορδες να μοιαζουν με 2 βδομαδων, και εχω να τις αλλαξω κανα μηνα  :P :P

και εγω τοξικος μεχρι....τι να πω ειμαι....εγω καινουργιο σετ σε κανα 5 αρι ωρες ειναι για πεταμα.το jam γ@@...ει παρολη τη σκουρια!

st_eve είπε:
και εγω τοξικος μεχρι....τι να πω ειμαι....εγω καινουργιο σετ σε κανα 5 αρι ωρες ειναι για πεταμα.το jam γ@@...ει παρολη τη σκουρια!
Ευχαριστω st_eve . Ισως πρεπει να παρουμε καμια κουλουρα πετονια να βαζουμε για χορδες μπας και βρουμε την υγεια μας . Ελπιζω βεβαια να μην ψηλωσει το action. :P :P :P :P

Trending...

Νέα θέματα

Back