Ένα ημι-αυτοσχεδιαστικό σόλο

SlayermanGR

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλη τη μουσικοπαρέα!  ;)

Σας παραθέτω εδώ ένα σόλο το οποίο προοριζόταν για ένα jam που δεν έγινε ποτέ και έμεινα με το...... βίντεο στο χέρι  :P

Σχόλια και παρατηρήσεις απολύτως θεμιτά (αν όχι απαραίτητα)!

Για το συγκεκριμένο στυλ είσαι απίθανος.

Μπράβο για την άνεση, το phrasing και τον ήχο σου.

Θέλω να ακούσω περισσότερα, δώσε πράμα !

χεχε... μπράβο!!μορφωμένος και καθόλου παραμορφωμένος... χώσε πράμα, καλός ήχος(ενισχυτές, κάρτες ήχου,εφέ, πετάλια, κλπ) η ibanez όμως μου φαίνεται ''ρόπαλο''

εκτός αν παίζει κάτι με κρύο, υγρασίες, στήσιμο κλπ, πράγμα που σε αδικεί, δλδ θα ακουγόσουν ακόμα καλύτερα.

Ο άνθρωπος που μελετάει και έχει και το απαραίτητο ταλέντο δεν μπορεί να κρυφτεί.. ;)

Άψογο timing!

Thumb-up-icon.png

αρτιο, εμπνευσμένο, πολυ ωραία θέματα.

Άξιος!!!

Απλά καταπληκτικό!

Τα είχε όλα, εξαιρετικό ήχο, παίξιμο, φράσεις...συγχαρητήρια!  :)

Απλά άψογο,λέμε...Και τι ήχος!

Μπράβο,μπράβο.

chris gti είπε:
Θέλω να ακούσω περισσότερα, δώσε πράμα !
Αυτό επίσης.

Μπράβο σου ρε συ.

Πάρα πολύ ωραίο.

Σε ζηλεύω!

Άψογος!

Αν και ποτέ δε θα ξεχάσω την συμμετοχή σου στο "Soundtrack of Summer"! ;D

Επιρροές από Govan?

Οτι εχουν γραψει ολοι οι αποπανω ανθρωποι.

Σκοτωνει,οπως σκοτωνε και loner που ειχες βαλει πριν απο καποιο διαστημα.

Μπραβο φιλτατε!

Καταρχήν σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια, το οτι απευθύνομαι σε ένα "αυστηρό" σε γενικές γραμμές forum και λαμβάνοντας τέτοια σχόλια μόνο ώθηση μου δίνει για να συνεχίσω!  :)

sotiroubas είπε:
η ibanez όμως μου φαίνεται ''ρόπαλο''

εκτός αν παίζει κάτι με κρύο, υγρασίες, στήσιμο κλπ, πράγμα που σε αδικεί, δλδ θα ακουγόσουν ακόμα καλύτερα.
Αδερφέ μια ζωή με "ρόπαλα" έπαιζα οπότε πάντα πάλευα να ακουστώ όσο καλύτερα γίνεται με ό,τι διαθέτω...  ;D Ευχαριστώ πάντως για την άποψη, που θα πάει, θα έρθει κι ένα καλό όργανο κάποια στιγμή!

Επιρροές από Govan?
Πολύ θα το ήθελα αλλά είναι τρομακτικά δύσκολο να γίνει imho... Ένα κράμα απο Sfogli και Govan είναι ο απώτερος στόχος  :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back