Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπια, το απαγόρεψεharilatron είπε:Δηλαδή η ΕΡΤ το απαγόρεψε γενικώς ή απλά δεν το επέλεξε για προβολή? ;D
(Στη σελίδα της έκθεσης εμφανίζεται κανονικά)
http://www.athensbiennial.org/AB/en/ENmedia.htm
Η ΕΡΤ δεν έχει κάποια εξουσία με την οποία μπορεί να "απαγορέψει" ένα video.neeq είπε:Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπια, το απαγόρεψε
Η ΕΡΤ, απαντώντας στο χθεσινό ρεπορτάζ μας για την απόφασή της να μην προβάλει το διαφημιστικό ...
Το κομματι εχει bit crusher : ολόκληρη σχολή έχω στήσει στην τέχνηharilatron είπε:Ο επόμενος (σχολιαστής) παρακαλώ.![]()
Ναι απλά δεν το προβαλλε, αλλα με χαζη δικαιολογία, αυτό λέμεCelf είπε:Ουσιαστικά δεν φαίνεται να το απαγόρεψε, απλά δεν το προέβαλε. Στην τελική έχουν προβληθεί ταινίες με αίμα, γυμνό κτλ στην ΕΡΤ και απλα εβαλε το σηματακι. Περισσότερο γίνεται ντόρος επειδή το βίντεο το έδειξε ο Κανάκης στην εκπομπή του και από τότε άρχισε να αναπαράγεται απο 'δω κ απο κει σε facebook,blogs κτλ. Εχει καταντησει ηλιθιο, αυτος ο ανθρωπος να αποτελει τον ανωτατο δικαστη για τον καθε τηλεορασοπληκτο και να διαμορφωνει την γνωμη του.
Α και το βιντεακι δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο κατα την ταπεινη γνωμη μου.
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά πρώτος εγώ τσάκιζα τα bits:blue είπε:Το κομματι εχει bit crusher : ολόκληρη σχολή έχω στήσει στην τέχνη
+1Celf είπε:Α και το βιντεακι δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο κατα την ταπεινη γνωμη μου.
Δηλαδή αν σε μια ταινια καποιος καπνιζει, τη μονταρουν απο την Ερτ ή δεν την προβάλλουν καν?yameth είπε:Τσάμπα μάγκας.
Και το αστείο παίζεται καθώς οι κανονισμοί στα μέσα που δεν ενθαρρύνουν συμπεριφορές επιζήμιες για την υγεία και την ασφάλεια, τηρούνται για το τσιγάρο π.χ. Οι δε "αντιεξουσιαστικοί" παράγοντες όπως τα αναφερθέντα μέσα ενημέρωσης, αισθανόμενοι την "κατάφωρη" παραβίαση της ελευθερίας της τέχνης, το κατάγγειλαν και άφησαν να πλανάται άλλη μια "απαγόρευση".![]()
Δες το ιστορικά : εσύ ήσουν το κεφάλαιο και εγώ μπόρεσα μέσα από την ταξική πάλη να διεκδικήσω την πρόσβαση που απολάμβανες στα υλικά αγαθά ως ματεριαλιστής, αλλά ουδέποτε ως υπερμαχος της εργαλειοκρατίας.bloody_sunday είπε:Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά πρώτος εγώ τσάκιζα τα bits:
![]()
...και μετά εσύ ακολούθησες.
εχεις δικιο, δεν το εθεσα σωστα.harilatron είπε:Δηλαδή η ΕΡΤ το απαγόρεψε γενικώς ή απλά δεν το επέλεξε για προβολή?
τιποτα απο τα δυο.Προσπαθώ να δω ποιο ακριβώς θέμα έθεσε ο OP. Ζητά να σχολιάσουμε το clip ή τη στάση της ΕΡΤ?