- Πόντοι
- 6
παιζω πολυ μεταλ και κανω πολυ shredding ..και θα ηθελα να ξερω αν ειναι σωστη αυτη η κινηση/.....μπορειτε να με βοηθησετε>>>/?/ ευχαριστω πολυ!!!! 

Mε τι λοιπο εξοπλισμο τα κανεις ολα αυτα τα ωραια μπαμπη...?babisgibson είπε:παιζω πολυ μεταλ και κανω πολυ shredding ..και θα ηθελα να ξερω αν ειναι σωστη αυτη η κινηση/.....μπορειτε να με βοηθησετε>>>/?/ ευχαριστω πολυ!!!!![]()
ξέρεις τώρα...μακρυά μαλλιά, δερμάτινα... ;Dblackie είπε:Mε τι λοιπο εξοπλισμο τα κανεις ολα αυτα τα ωραια μπαμπη...?
Καλοί οι emg για τη χρήση που τους θέλεις, αλλά ακόμη καλύτεροι για lead & shredding είναι οι νέοι Duncan Blackouts που χρησιμοποιεί και ο δικός μας shredder Gus G.babisgibson είπε:αυτο με τα πολυ μακρια μαλια δεν το εχω καταφερει ακομα...στο θεμα μας, εχω ενα engl thunder reverb και απο πεταλια 1 cry baby dunlop,ibanez screamer ts9
ότι έχουν δίκιο...μην τη πειράξεις.babisgibson είπε:και επισης το να "σκαψω' την gibson χαλωντας ετσι το ξυλο της μου εχουν πει πως ειναι μεγαλο λαθος..τι εχετε να μου πειτε πανω σε αυτο??
Καταρχάς, γνώμες υπάρχουν (πάρα) πολλές αλλά η μόνη απόδειξη για το ποιο σετ είναι καλύτερο, είναι τα δικά σου αυτιά. Πρέπει να τους ακούσεις/δοκιμάσεις κάπου για να έχεις μια πλήρη εικόνα. Υπάρχουν υποστηρικτές τόσο των emg όσο και των duncan. Προσωπικά μου αρέσουν και οι 2 αλλά έχουν διαφορές ηχητικά.babisgibson είπε:ευχαριστω πολυ!!ειχα κοιταξει του gus g αλλα δεν ηξερα για την ποιοτητα τουσ αφου ειχα ακουσει κακα σχολια... σε σχεση με τους emg 81/85 ειναι ακριβοτεροι>??? και επισης το να "σκαψω' την gibson χαλωντας ετσι το ξυλο της μου εχουν πει πως ειναι μεγαλο λαθος..τι εχετε να μου πειτε πανω σε αυτο??
+1000Εγω δε θα διαλεγα active...δε σου λειπει το γκαζι σε καμια περιπτωση αν θελεις την αισθηση του ενεργου μαγνητη με οχι το "πλαστικο" ηχο θα μπορουσες να δεις το σετακι SD Distortion-59 η Distortion-Distortion
..μα βαζοντας active μαγνητες σχεδον εκμηδενιζεις την οποια εμπλοκη στη διαμορφωση του ηχου....οποτε τι σε νοιαζει αμα το σκαψεις?babisgibson είπε:ευχαριστω πολυ!!ειχα κοιταξει του gus g αλλα δεν ηξερα για την ποιοτητα τουσ αφου ειχα ακουσει κακα σχολια... σε σχεση με τους emg 81/85 ειναι ακριβοτεροι>??? και επισης το να "σκαψω' την gibson χαλωντας ετσι το ξυλο της μου εχουν πει πως ειναι μεγαλο λαθος..τι εχετε να μου πειτε πανω σε αυτο??
εεε εισαι satanas ονομα και πραμα! ;D ;DΕγώ πάντως θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και σε Wilkinson hardware pickups που κατα δήλωση του συμφορουμίτη Sottos είναι εφάμιλλα ποιοτικά με EMG Duncan Dimarzio Bare Knackle etc etc...
Αρχίσαμε τις εξυπνάδες πάλι φίλε "ΓΝΩΣΤΗ"?Satanas είπε:Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και σε Wilkinson hardware pickups που κατα δήλωση του συμφορουμίτη Sottos είναι εφάμιλλα ποιοτικά με EMG Duncan Dimarzio Bare Knackle etc etc... ;D ;D ;D
Καμμία εξυπνάδα αγαπητέ συμφορουμίτη..απλά είπα ότι ΕΣΥ είχες δηλώσει περί WILKINSON σε σχετικό θέμα και το ανάφερα σαν ένα επιπλέον option...Sottos είπε:Αρχίσαμε τις εξυπνάδες πάλι φίλε "ΓΝΩΣΤΗ"?
Πάντως συμφωνώ με τον blackie, οι μαγνήτες είναι πλέον ένα μόνο κομμάτι του ήχου. Για διαφορετική /περισσότερη κλπ παραμόρφωση, ίσως η λύση είναι ένα καλό πετάλι ή preamp ή ενισχυτής. Ανάλογα τον ήχο που θέλει να βγάλει ο συμφορουμίτης(ας μας πει τι ήχο αναζητά), υπάρχουν πολλές λύσεις.
Δε μπορείς να αρνηθείς πως ένα υφάκι ειρωνικό το είχες...χρόνια πολλά!Satanas είπε:Καμμία εξυπνάδα αγαπητέ συμφορουμίτη..απλά είπα ότι ΕΣΥ είχες δηλώσει περί WILKINSON σε σχετικό θέμα και το ανάφερα σαν ένα επιπλέον option...
Χρόνια πολλά..