- Πόντοι
- 38
Στο seatnet αλλά και στο mesaia.gr που είμαι ιδρυτικό μέλος και τυπικά ιδιοκτήτης υποστηρίζεται η ατομική επιλογή μέσω του Profile κάθε χρήστη.
+1fleamail είπε:p%$*#$@$ μπλέ!
Ε! σοβαρευτείτε, κίτρινο! ;D ή τουλάχιστον επιλογή για χρώματα!
Nikolas είπε:Πιο ξεκούραστω στο μάτι, που χαλαρό, πιο... ωραιο...
Το μόνο που λείπει είναι τα πρόσφατα ποστ αριστερά, αλλιώς είμαστε εντάξει λέω!
Ααα...
ΓΕΙΑ και χωρίς το κιτρινάκι μας...![]()
Kε ψυχολόγε ;D ;D...νομίζω ότι δεν ενοχλεί (τόσο) η αλλαγή χρώματος όσο η ίδια ένταση παντού...είναι σαν να έχει πέσει ομίχλη και όλα να έχουν την ίδια σημασία.Minoru είπε:Νομίζω οτι εμμένετε στο κίτρινο κυρίως λόγω συνήθειας. Έχετε συνδυάσει το κίτρινο με όλα οσα καλά έχετε περάσει στο νοιζ.
hadgi είπε:Αν και είναι πιο ξεκούραστο,μοιάζει με δεκάδες άλλα φόρουμ του διαδυκτίου.Ψηφίζω και έγω το νοϊζώδες κίτρινο.![]()
Ο καταρράκτης είναι...marathon είπε:Kε ψυχολόγε ;D ;D...νομίζω ότι δεν ενοχλεί (τόσο) η αλλαγή χρώματος όσο η ίδια ένταση παντού...είναι σαν να έχει πέσει ομίχλη και όλα να έχουν την ίδια σημασία.
Ναι το ξέρω αυτό.απλά πιστεύω πως ήταν καλύτερα παλιά που πατούσες το κουμπάκι.marathon είπε:
Θα επανέλθουμε στα... φυσιολογικά ρε παιδιά, μη μου στενοχωριέστε. Αφήστε μας λίγο να συνέλθουμε από το ξενύχτι! Το ξέρω σας ξεβολεύω, αλλά κι εμένα με ξεβόλεψαν οι χάκερς που πείραξαν τα πάντα. Ευτυχώς οι συζητήσεις και τα αρχεία σώθηκαν. Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου να επανέλθουν. Αντε μέσα στην εβδομάδα.Βρισκόμαστε σε διαδικασία αναβάθμισης. Γι αυτό μη σας παραξενεύουν οι αλλαγές ή το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχετε συνηθίσει. Θα επανέλθουμε σύντομα στους ρυθμούς μας με σημαντικές βελτιώσεις για μεγαλύτερη ευχρηστία και περισσότερα καλούδια. Ζητούμε την κατανόηση σας. Οι Αγγελίες λειτουργούν κανονικά στο http://smart.noiz.gr
Aσφαλείας ο server....εεε?yameth είπε:αλλά κι εμένα με ξεβόλεψαν οι χάκερς που πείραξαν τα πάντα.