- Πόντοι
- 16
berklee είπε:ο καθενας φιλε μου εχει τις εμπειριες του. δεν εχω να προσθεσω κατι αν δεν σου αρεσει μην ξαναπας. εγω το παληκαρι το ξερω καλα και το set up sthn fender deluxe πεταει καργα χαμηλωμενη χωρις τασταρισματα και χωρις να πληρωσω φραγκο αν εχεις παραπονο μην ξαναπας και με το δικιο σου . εγω παντωσς φιλε μου να σου πω οτι στο κεφαλι marshall jvm 410 head που παραγγειλα ο τυπος μου το εδωσε 1050 ευρο ενω στον τηομανν το βρηκα 1245 και στο dv 247 1073 ευρο μπορει απο την πλευρα σου να εχεις δικιο . και στο λεω γιατι επετρεξε μου ειμαι 35 χρονων και εχω δει καταστηματα και καταστηματα ισως φιλε μου κακη χημεια . παντως εσυ να πας εκει που σου αρεσει . και σε προσεχουν .να σαι καλα.
Επειδη βλεπω οτι υπαρχουν θετικες ανταποκρισεις για το μαγαζι και μπορει να ημουν μια εξαιρεση θα σταματησω να λεω για το συγκεκριμενο γτ μπορει καποιος να νομιζει οτι τον διαβαλω τον ανθρωπο,ενω εγω δεν εχω τετοια προθεση.Παντως απο οτι καταλαβα ειστε και οι δυο σε μια σχετικη ηλικια(δεν το λεω αυτο με καποια ειρωνεια,εννοω οτι δεν ειστε 18-21) και μαλλον αυτο ειναι το προβλημα με αυτον το τυπο διοτι εγω ειμαι νεος σε ηλικια(19) και με κοιταζε με μισο ματι...μπορει στα 30 μ να εχω αλλαξει αποψη για το μαγαζι.+1
αν μιλαμε για το ιδιο καταστημα διοτι η καρδιτσα εχει 3 καταστηματα..
αλλα αν μιλαμε για gibson fender κλπ μιλαμε για τον ιδιο..
εμενα με υποστηριξε αψογα για πανω απο 10 χρονια ως μουσικο κ να σκεφτεις οτι ζω στην αθηνα απ το 98!
@boody αναφερομαι σε αυτον στην Ι.Καρταλη.