πρωτη φορα βλεπω site τοσο ενημερωμενο με τα προιοντα του και να μην εχει τιμεςnexarulhu είπε:
καπου εκει μεσα το γραφουν ,μαλλον το site λειτουργη ως κραχτης ,το "κολπο" ειναι για να πας εκει.......σε καποιο μαγαζι που δουλευα παλιοτερα και εμπορευοταν ειδη πυροσβεσης ,οταν επερναν να ρωτησουν τιμες το αφεντικο δεν ελεγε τι περισσοτερες φορες ,αλλα προσπαθουσε να φερει τον πελατη στο μαγαζι!Ο θεμελιώδης στόχος του ****** είναι καθαρά ενημερωτικός, παρέχοντας αναλυτικές πληροφορίες τόσο για τα προιόντα που εμπορευόμαστε, όσο και για τα χαρακτηριστικά τους. Πιστεύοντας ωστόσο, οτι η προσωπική επαφή με τον μουσικό είναι αναντικατάστατη, σας περιμένουμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.
Εννοειται...το..ψηστηρι θελει προσωπικη επαφη ;D,πως αλλιως πχ θα σε πεισουν οτι το..alder σωμα που βλεπεις κοστιζει τοσο επειδη ειναι μερος της πορτας απο την μονη..εσφιγμενου αρα προσφερει..ιερες δονησειςdroneblack είπε:καπου εκει μεσα το γραφουν ,μαλλον το site λειτουργη ως κραχτης ,το "κολπο" ειναι για να πας εκει.......σε καποιο μαγαζι που δουλευα παλιοτερα και εμπορευοταν ειδη πυροσβεσης ,οταν επερναν να ρωτησουν τιμες το αφεντικο δεν ελεγε τι περισσοτερες φορες ,αλλα προσπαθουσε να φερει τον πελατη στο μαγαζι!
εγω ξερω οτι οταν δεν "εξυπηρετεις" καποιον ειτε μεσω τηλεφωνου ειτε δινοντας του τις πληροφοριες που χριεαζεται ΓΙΑ ΣΕΝΑ (στην προκειμενη περιπτωση το ιδιο το μαγαζι) μεσω ιντερνετ κατι "βρωμαει" στη δουλειαDreamdancer είπε:Εννοειται...το..ψηστηρι θελει προσωπικη επαφη ;D,πως αλλιως πχ θα σε πεισουν οτι το..alder σωμα που βλεπεις κοστιζει τοσο επειδη ειναι μερος της πορτας απο την μονη..εσφιγμενου αρα προσφερει..ιερες δονησεις.
Ε μα ναι δεν υπαρχει καμια αλλη λογικη εξηγηση.Αν οι τιμες ηταν ανταγωνιστικες θα τις ειχαν φατσα φορα.Αλλα με αυτο τον τροπο και πριν παθεις το ..εγκεφαλικο σου λεει ολο και καποιον θα ψαρωσουμε με το μπλα μπλα ;D.messalion είπε:εγω ξερω οτι οταν δεν "εξυπηρετεις" καποιον ειτε μεσω τηλεφωνου ειτε δινοντας του τις πληροφοριες που χριεαζεται ΓΙΑ ΣΕΝΑ (στην προκειμενη περιπτωση το ιδιο το μαγαζι) μεσω ιντερνετ κατι "βρωμαει" στη δουλεια
αλλα αυτο που θα βρωμαει μαλλον θα ειναι οι τιμες !!!!
αυτο το λεω με καθε επιφυλαξη επειδη και εγω εχω δουλεψει σε παρομοιο μαγαζι και το ιδιο συνεβενε >![]()
πραγματικα,το 2012 που μαλιστα πολλοι ψωνιζουν μονο απο ιντερνετ και σε αλλες χωρες τα μαγαζια επισκεπτονται μονο οι τουριστες ,κι αυτοι ουτε τιμες στο σαιτ δεν εχουν.gdevelek είπε:Μου φαίνεται αστείο που υπάρχουν το 2012 μαγαζιά που λειτουργούν με τη λογική "για να μάθεις τιμές πρέπει να έλθεις στο μαγαζί".
Ναι, η αλήθεια είναι ότι οι τιμές εκεί μυρίζουν λίγο... ;D Έχω παρατηρήσει μια στάνταρντ διαφορά >10% έξτρα σε όλα τα προϊόντα σε σχέση με άλλα μαγαζιά στα εξάρχεια/Αθήνα... Έχουν βέβαια σπάνιο stuff που δε βρίσκεις παντού αλλά καμιά φορά οι τιμές φτάνουν στο ταβάνι(π.χ. 23ευρώ για βυσματάκι-jack κιθάρας...).messalion είπε:εγω ξερω οτι οταν δεν "εξυπηρετεις" καποιον ειτε μεσω τηλεφωνου ειτε δινοντας του τις πληροφοριες που χριεαζεται ΓΙΑ ΣΕΝΑ (στην προκειμενη περιπτωση το ιδιο το μαγαζι) μεσω ιντερνετ κατι "βρωμαει" στη δουλεια
αλλα αυτο που θα βρωμαει μαλλον θα ειναι οι τιμες !!!!
αυτο το λεω με καθε επιφυλαξη επειδη και εγω εχω δουλεψει σε παρομοιο μαγαζι και το ιδιο συνεβενε >![]()