Ελλάδα vs εξωτερικό: Vol. 137

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
σε ένα μικροσκοπικό μέρος που το λένε Falmouth.
ετσι κι αλλοιως μονο ενας...ΤΡΕΛΛΟΣ θα εφευγε απο..εδω

800px-Falmouth_Cornwall.jpg

για να επιστρεψει εδω

city1.jpg

θα σε συμβουλευα να μην επιστρεψεις στον τριτο κοσμο τωρα που συνηθισες στον πολιτισμο... ;D

Superfunk είπε:
ετσι κι αλλοιως μονο ενας...ΤΡΕΛΛΟΣ θα εφευγε απο..εδω
Πάλι παραπλανείς τον κόσμο..να συγκρίνεις ίδια πράγματα...βρές μία αεροφωτογραφία του κέντρου του Λονδίνου...άντε μην αρχίσουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες από τα νησιά μας... ;)

Είμαι σίγουρος ότι εάν μείνει η κοπέλλα στο χωριουδάκι θα κάνει μεγάλη καριέρα...

μην αρχίσουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες από τα νησιά μας
σιγα τις παπαριες...ολα ΙΔΙΑ ειναι....βοτσαλακια,ασπρα σπιτακια , ταβερνες & εξωφρενικες τιμες...δεν τα βαρεθηκες πια?? ;D ;D (χωρις πλακα παραπανω απο 2-3 ημερες σε ελληνικο νησι μου προκαλουν αυτοκτονικο συνδρομο... ;D)

βρές μία αεροφωτογραφία του κέντρου του Λονδίνου.
καλα χαρισε μου ενα διαμερισμα στο κεντρο του Λονδινου και σου δινω ΟΛΕΣ μου τις τελε...και οτι αλλο θες... ;D

Superfunk είπε:
σιγα τις παπαριες...ολα ΙΔΙΑ ειναι....βοτσαλακια,ασπρα σπιτακια , ταβερνες & εξωφρενικες τιμες...δεν τα βαρεθηκες πια?? ;D ;D (χωρις πλακα παραπανω απο 2-3 ημερες σε ελληνικο νησι μου προκαλουν αυτοκτονικο συνδρομο... ;D)
Ε, βγες και λίγο από τις Κυκλάδες...Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς..Δεν είναι μόνο οι Κυκλάδες τα ελληνικά νησιά..Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικός.

Το νησί που κατάγεσαι δηλαδή (που κατάγομαι κι εγώ) είναι τόσο άσχημο ή δεν έχει ποιότητα ζωής για τους κατοίκους, όμορφα μέρη, κτλ κτλ..;

Superfunk είπε:
(χωρις πλακα παραπανω απο 2-3 ημερες σε ελληνικο νησι μου προκαλουν αυτοκτονικο συνδρομο... ;D)
Tι να πούν αυτοί που ζούν εδώ και όντως βαράνε 5 αυτοκτονίες την ημέρα...καλή η φύση, δεν λέω... αλλά θέλει και λίγο παραφύσην ;)

norway.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το νησί που κατάγεσαι δηλαδή (που κατάγομαι κι εγώ) είναι τόσο άσχημο ή δεν έχει ποιότητα ζωής για τους κατοίκους, όμορφα μέρη, κτλ κτλ..;
Κοιτα ,καλη ειναι η Κρητη αλλα δεν ειναι ακριβως ...Ελλαδα...ειναι..ανεξαρτητη δημοκρατια... ;D,παντως μονο για...συνταξη θα πηγαινα και εκει και ευτυχως ή δυστυχως το μερος που θα ...συνταξιοδοτηθω το εχω ηδη κλεισει..... ;D (ναι ρε Audiokosta το Berlin ειναι.. ;D ;D),βεβαια γενικα μιλωντας ειμαι boomtown rat και δεν τα παω καλα με τη φυση και τις..πρασιναδες....δωσε μου πολη και παρε μου την ψυχη.. ;D ,ειμαι κακομαθημενος..θελω τα... μετρο μου καθε ενα τετραγωνο,την ωραια μου αρχιτεκτονικη,τα ωραια μου εστιατορια και καφε..καμμια 50αρια,τουλαχιστον ,σινεμα και πολλους συναυλιακους χωρους..κτλ,κτλ... ;D

αλλά και τα πολύ όμορφα χωριουδάκια της Βρεττανίας (όχι μόνο Αγγλίας) μοιάζουνε εξωφρενικά μεταξύ τους.
ναι αλλα εχουν ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονεκτημα...ειναι στη..ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ..  ;D και οχι στον τριτο κοσμο... ;D

+1000 για Superfunk!

Πήγα σε ένα χωριό (για Γερμανικά δεδομένα) 20 χιλιόμετρα από Βερολίνο για μια εβδομάδα (τίποτα δηλαδή) κι όταν γύρισα στην Αθήνα νόμιζα ότι βρέθηκα κατά λάθος σε προσφυγικό συνοικισμό :o

Τα χάλια της χώρας μας είναι ανείπωτα και αν θες να ζεις κάπου που να σου αρέσει στην Ελλάδα, πρέπει να φύγεις σε κανένα χωριό/νησί στην άκρη του σύμπαντος όπου ότι και να πάθεις είναι στο έλεος του Θεού! Αν είσαι και μουσικός κιόλας, η πόλη είμαι μονόδρομος (εκτός αν είσαι ρεμπέτης ;D)

Όσον αφορά τα ποσοστά αυτοκτονίας εκεί στο Βορά, τα νούμερα που δίνουν τα ελληνικά ΜΜΕ είναι φλόμπες για να νομίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι!

PRSteve είπε:
+1000 για Superfunk!
Καλά. Περί ορέξεως.

Πηγαίντε να ζήσετε σαν τα ποντίκια.

Πέρα από τις αστικές τρύπες όμως, υπάρχουν και οι αετοφωλιές....που ζεις σαν άνθρωπος.

Και για μία από αυτές ετοιμάζομαι.....

350px-Agios-georgios-nileias-nov-1998.jpeg

πετώντας πάνω από γερμανική επαρχία λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο σε κάποια μεγάλη πόλη τους βλέπει κανείς πώς ζούν εκεί, τακτοποιημένα χωριά, με δυνατό οδικό δίκτυο, αθλητικές εγκαταστάσεις παντού...

όσο για τους δύσμοιρους βόρειους σε σχέση με μας τους ελληνάρες, αρκεί να δεις τον δήμαρχο Νικήτα να παίρνει γλυκανάλατο ύφος στα παράθυρα και να τραγουδάει για την Αθήνα που "ούτε η Βιέννη δεν της βγαίνει "...

Τα χάλια της χώρας μας είναι ανείπωτα και αν θες να ζεις κάπου που να σου αρέσει στην Ελλάδα, πρέπει να φύγεις σε κανένα χωριό/νησί στην άκρη του σύμπαντος όπου ότι και να πάθεις είναι στο έλεος του Θεού!
ενταξει μην εισαι αδικος η..περιοχη του Μεγαρου Μαξιμου ειναι εκπληκτικη...μονο που την τελευταια φορα που κοιταξα το μηνιαιο ενοικιο για ενα διαμερισμα 100 τμ ειναι περιπου οσο το κοστος ΑΓΟΡΑΣ ενος διαμερισματος 50 τμ στο Berlin...... ;D

PRSteve είπε:
Όσον αφορά τα ποσοστά αυτοκτονίας εκεί στο Βορά, τα νούμερα που δίνουν τα ελληνικά ΜΜΕ είναι φλόμπες για να νομίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι!
http://www.nationmaster.com/graph/hea_sui_rat_mal-health-suicide-rate-males

Πάρε και παγκόσμια στατιστικά...

Το μόνο κακό...οι Τούρκοι αυτοκτονούν λιγότερο από εμάς...

Βλέπω επίσης ότι στις Saint Vincent and the Grenadines ΔΕΝ αυτοκτονεί κανένας...

και αν θες να ζεις κάπου που να σου αρέσει στην Ελλάδα, πρέπει να φύγεις σε κανένα χωριό/νησί στην άκρη του σύμπαντος
μα πόσο δίκιο έχεις...ζώ 35 χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα...στην άκρη του σύμπαντος ;D ;D

μα πόσο δίκιο έχεις...ζώ 35 χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα...στην άκρη του σύμπαντος Grin Grin
Ομολογώ ότι υπερέβαλα εδώ πέρα... Και το Σούνιο είναι υπέροχο (όσο δεν πρόλαβαν κάποιοι να κάψουν, που ευτυχώς προς το παρόν είναι αρκετό!) και η Νέα Μάκρη και άλλα μέρη πολύ κοντά σε ελληνικές πόλεις. Αλλά άμα ψάχνεις για κιθάρα ή ενισχυτή, το τρέξιμο είναι απίστευτα κουραστικό.

PRSteve είπε:
Αλλά άμα ψάχνεις για κιθάρα ή ενισχυτή, το τρέξιμο είναι απίστευτα κουραστικό.
Mπααα...αρκεί μία βόλτα (με γλυκά) στου Marillion ;D

ενταξει μην εισαι αδικος η..περιοχη του Μεγαρου Μαξιμου ειναι εκπληκτικη...μονο που την τελευταια φορα που κοιταξα το μηνιαιο ενοικιο για ενα διαμερισμα 100 τμ ειναι περιπου οσο το κοστος ΑΓΟΡΑΣ ενος διαμερισματος 50 τμ στο Berlin......
Μην το γελάς καθόλου! Πρόσφατα (πριν 2 χρόνια δηλαδή) έχτισε ένας τύπος πολυκατοικία δίπλα στο σπίτι μου και χρεώνει 3000€ (και ξανά [glow=red,2,300]3000[/glow]) το μήνα ενοίκιο για διαμέρισμα 110τ.μ. στο Μαρούσι. Και ρωτώ εγώ, που θα βρει τα φράγκα ο οποιοσδήποτε μη εφοπλιστής/μεγαλοδικηγόρος/μεγαλοκαρχαρίας/Κόκκαλης/βουλευτής?

Για την ιστορία, μόνο ένα κορόιδο βρέθηκε να νοικιάσει και άρχισε να πουλάει διάφορα πράγματα για να τη βγάλει ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back