Ή Chili Peppers live. O Frusciante solo όλο με big muff νομίζω πως παίζει στα live και στο stadium arcadium παίζει με το πολύ ενδιαφέρον English Muff'N.bloody_sunday είπε:Επίσης, για τυπικά δείγματα του Big Muff με στρατ ακούστε Γκίλμουρ και Smashing Pumpkins στο Siamese Dream... (μόλις δυο ονόματα που μου ήρθαν με σκέψη χρόνου dt). Aν και το Siamese Dream είναι πολύ πιο ευθύ παράδειγμα από τον Γκίλμουρ γιατί τα εκείνος τα χρησιμοποιούσε με πολύ περίεργο τρόπο, σε συνδυασμό με πολλά άλλα διάφορα...
τπτ ???bluezlick είπε:εχω το little big muff κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ηχο του!ΣΑΠΙΛΑ
αλλα ρε παιδια πολυ θορυβο το ατιμο! χαχαχα
μηπως φταινε οι μονοι μου μαγνητες?
μηπως φταει οτι το εχω με ρευμα?(Onespot)
η μηπως φταει η σειρα? (Guitar - oct - TS9 - Muff - Flanger - Delay - RC2)
βασικα οταν τα αλλαξα σειρα παλι το ιδιο με εκανε....
να προσθεσω οτι οταν παιζω δεν ακουω τπτ αλλα ειναι πολυ σπαστικο οταν εχω κανα κενο σε κανα κοματι να ακουγετε ΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣ
Nα ρωτησω τα πεταλια γενικα, πανω σε μικρους (απο μεριας βατ)prog13 είπε:Εχω το Bass Big Muff και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με το Jazz Bass μου και την κεφαλη μου Ampeg SVT 3 PRO.Εδω ειναι το review που ειχα γραψει οταν το αγορασα http://www.noiz.gr/index.php?topic=165020.40.
Ναι,βγαζεις ηχο Cliff Burton με αρκετο sustain και αρκετα πριμα.
Τωρα για το wha,ο Burton νομιζω χρησιμοποιουσε Morley.
Δεν ξερω πιο αλλο wha ειναι κοντα σε αυτο τον ηχο.
Ο Καγμάκης έχει, αλλά δεν μπορείς να παραγγείλεις μέσω νετ.Celf είπε:Kαι 'γω για να μην ανοιξω νεο thread ;D
Ποια ελληνικα μαγαζια με σελιδα στο ιντερνετ εχουν πεταλακια electro harmonix?