;D ;D ;Dodis13 είπε:Ψηφιακτσφ τι? Τι ειναι αυτο ρε μαγκες? Εγω ακομα σε θαλαμο τυπωνω![]()
LK είπε:Τι πράμα;
Εάν όμως ήμουν ελεύθερο παιδί μάλλον όχι, διότι όπου και να τις κρύψεις-καταχωνιάσεις, μπορεί κάποια επόμενη ή μεθεπόμενη να τις βρεί και τότε αρχίζουν τα δύσκολα
Do not. Θέμα επιλογών είναι. Αν έβλεπα ότι μια γυναίκα μου κάνει "σκηνή" γιατί διατηρώ στο σκληρό (ή εκτυπωμένες) φωτογραφίες παρελθουσών "περιπετειών", απλά θα ήταν η πρώτη και η τελευταία "σκηνή" που θα κανε.cigaret13 είπε:Υποκλίνομαι...
Όχι ρε , τυχόν μεταξύ τους συνεργασία. (έχει συμβεί)ΥΓ. Διαζύγια μεταξύ γυναικών στην Ελλάδα παίζουν; Γιατί αλλιώς τι στο Δία δουλειά θα βρεις ρε Λάκη απ'αυτά; χαχαχαχαχαχα
LK είπε:Όχι ρε , τυχόν μεταξύ τους συνεργασία. (έχει συμβεί)
Μπα, δεν βαυκαλίζομαι ότι προκαλώ τέτοια πάθη στις γυναίκες.georgekz750 είπε:Εισαι σιγουρος οτι αυτη η μεταξυ τους συνεργασια δεν θα ειναι για να σε τεμαχισουν? ;D ;D ;D
Το ξέρω, το ξέρω... Πλάκα κάνω... Κι εγώ το ίδιο κάνω στο κάτω κάτω...LK είπε:Όχι ρε , τυχόν μεταξύ τους συνεργασία. (έχει συμβεί)
Όταν είσαι freelancer , ένας τρόπος για να δουλέψεις , είναι κάποιος να σε συστήσει σε κάποιον άλλο ως επαγγελματία.
Εγώ το κάνω.
Εντάξει ρε φίλε κι εγώ στα μετάχειρα κοιτάω, γιατί έρχονται φθηνότερα, και είναι και "στρωμένο" το εργαλείο (έχει κάνει και τα σέρβις του).LK είπε:Δεν με πήρε "καινούριο" ...στο "κουτί μου". Το ίδιο ισχύει και γι' αυτή βέβαια.
Σωστός.cos_dr είπε:Γαμο εκανα πολιτικο, τον κινηματογράφησε φίλος μου και τον σκηνοθέτησα εγω και φωτο εβγαλε η μια μάρτυρας-κουμπάρα. Ειναι σε ψηφιακή μορφη ολα. 80 ευρω γάμος, ουτε τραπέζι χαχαχαχαχα
Πρίν χρόνια από βλάβη μυστήριο έχασα γύρω στις 100-150 φωτογραφίες που δεν είχα κάνει backup. Ακόμα και τώρα με πονάει γιατί ήταν από φάσεις που θες να τις θυμάσαι. Οπότε back up like crazy.Ολα τα εχω ψηφιακα και μη εκτυπωμενα , το μονο που εχω φροντισει ειναι να εχω 3-4 backup σε σκληρους και dvd.