Εκτίμηση αξίας ηλ. κιθάρας Fender Stratocaster Dan Smith E2

IxNiLaTiS

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Έχουν κάνει πρόταση σε γνωστό μου να πουλήσει την κιθάρα του, αλλά δεν ξέρει σε τι τιμή να την δώσει.

Πρόκειται για μία Fender Stratocaster μοντέλο Dan Smith E2 του 1982.

Αγρατζούνιστη στην αυθεντική θήκη σε χρώμα  μάλλον sunburst.   

Τι γνώμη έχετε; 

Μπορώ να ρωτήσω κι εγω εδω για μια κιθάρα που πουλάω;Είναι ωραίο θέμα αυτο για να παίρνει κανείς γνώμες κι απο άλλους σχετικά με τις συναλλαγές,δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο στο φόρουμ.Δίνω αυτή σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Ποια πιστευετε οτι είναι η τίμια και για τους 2 τιμή; 

Fender American Special Stratocaster® HSS 2015 Candy Apple Red

Μπορώ να ρωτήσω κι εγω εδω για μια κιθάρα που πουλάω;Είναι ωραίο θέμα αυτο για να παίρνει κανείς γνώμες κι απο άλλους σχετικά με τις συναλλαγές,δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο στο φόρουμ.Δίνω αυτή σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Ποια πιστευετε οτι είναι η τίμια και για τους 2 τιμή; 

600.

Η δική μου "φόρμουλα" όταν θελω να πουλήσω μια κιθάρα ειναι:  αρχική τιμή - 40% αρχικής τιμής. Αν όλα ειναι τέλεια ειναι μια καλή προσέγγιση νομίζω. Αν εχει θεματάκια τότε μπορεί να πέσεις και πολύ χαμηλότερα. Επίσης μιλάμε για κιθάρες που ειναι κάπως διαχρονικές, τύπου φέντερ, γκίμπσον, ίμπανεζ κλπ. Υπάρχουν κιθάρες που χάνουν πολύ σε αξία, πχ. parker. Τώρα για vintage ή ειδικού τυπου δε ξερω. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Reactions: giorgosL
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. 
Superfunk η κιθάρα είναι αυτή:

P3110009.jpg

P3110014.jpg

Από πίσω έχει και το δακτυλικό αποτύπωμα του κατασκευαστή. χαχαχα Αλήθεια λέω.  

Θα πω του φίλου μου να την τραβήξει φωτογραφία κι εκεί. 

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. 
Superfunk η κιθάρα είναι αυτή:

Προβολή συνημμένου 20016

Προβολή συνημμένου 20017

Από πίσω έχει και το δακτυλικό αποτύπωμα του κατασκευαστή. χαχαχα Αλήθεια λέω.  

Θα πω του φίλου μου να την τραβήξει φωτογραφία κι εκεί. 

2000 είναι μια χαρά.

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ελπίζω να έχει το tremolo arm ,και πες του να βάλει και το switch tip.

Trending...

Νέα θέματα