Εκθεση Φρανκφουρτης

theokal

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Παιδια επειδη σκοπευω να κατεβω στην εκθεση της φρανκφουρτης 12-15 μαρτιου ξερει κανεις πως λεγεται η περιοχη οπου γινεται  η εκθεση για να βρω κανενα κοντινο ξενοδοχειο για να μην τρεχω μεσα στην Γερμανια?Αν εχει παει κιολας καποιος να μου πει και περισσοτερεσ πληροφοριες τοσο το καλυτερο!

Εχω βρει αεροπορικα απλα επειδη κατα 90% 8α παω μονος ειναι ευκολο να βρω μονο δωματιο κ οπως ειδα και στο site υπαρχουν δια8εσιμα πολλα!για τα αεροπορικα 8α παω 11 και 8α φυγω 13 και υπαρχουν ακομα 8εσεις!Αρα η περιοχη ειναι frankfurt am main σωστα?

theokal είπε:
Εχω βρει αεροπορικα απλα επειδη κατα 90% 8α παω μονος ειναι ευκολο να βρω μονο δωματιο κ οπως ειδα και στο site υπαρχουν δια8εσιμα πολλα!για τα αεροπορικα 8α παω 11 και 8α φυγω 13 και υπαρχουν ακομα 8εσεις!Αρα η περιοχη ειναι frankfurt am main σωστα?
Αν δεν κάνω λάθος η έκθεση μέχρι τις 14 δεν είναι μόνο για εμπορικούς επισκέπτες? Και στις 15 ανοίγει για το γενικό κοινό?

μπορεις να αγορασεις το εισητηριο το τετραήμερο της εκθεσης και να μπεις ολες τις μέρες.

'Αλλα μαθαίνω εδώ από δημοσιογράφους φίλους μου αλλά για να το λες, κάτι παραπάνω ελπίζω να ξέρεις...

Το λέω γιατι πηρα τηλ το πρακτορειο που κλεινει τις εκδρομες και μου παν οτι αμα αγορασεις το εισητηριο δεν θα εχεις προβλημα!μπηκα και στην γερμανικη σελιδα και ειδα οτι μονο τελευταια μέρα ειναι ανοιχτα!δεν πειραζει θα παω σαν εμποροσ! ;)

Μολις παρελαβα τα εισητηρια και τα tickets για την εκθεση!!!πρεπει να κανω οικονομιες διοτι προβλεπονται πολλες αγορες απο κει!!!

Frankfurt am main λεγεται η πόλη.το am main ειναι ολόκληρη η περιοχή που είναι χτισμένη η πόλη και όχι κάποια συνοικία ας πούμε.messe ειναι η έκθεση άρα κοιτα να βρεις κάπου γύρω απο την messe frankfurt.

Εγώ μάλλον θα έχω πείραμα να τρέχει κι έτσι δεν θα είμαι εκεί. Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ, και τα είχα κανονίσει!!!!!!!! ΚΑΙ με pass...  >:(

bloody_sunday είπε:
Εγώ μάλλον θα έχω πείραμα να τρέχει κι έτσι δεν θα είμαι εκεί. Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ, και τα είχα κανονίσει!!!!!!!! ΚΑΙ με pass...  >:(
θα σου στειλω φωτο. bloody sunday κατι ειναι και αυτο μην απογοητευεσαι! :P

Frankfurt am main λεγεται η πόλη.το am main ειναι ολόκληρη η περιοχή που είναι χτισμένη η πόλη και όχι κάποια συνοικία ας πούμε.messe ειναι η έκθεση άρα κοιτα να βρεις κάπου γύρω απο την messe frankfurt.

εκλεισα σε ενα 3ενοδοχειο ποθ λεγεται B&B ειναι 5χιλιομετρα απο αεροδρομιο και 5 αο την εκθεση!

οκ,μην ανησυχείς.τα μέσα μαζικής μεταφοράς εκεί είναι για σεμινάριο.

theokal είπε:
θα σου στειλω φωτο. bloody sunday κατι ειναι και αυτο μην απογοητευεσαι! :P
Αν κάνεις κάτι τέτοιο, δεν θα σε σκοτώσω καν. Θα σε βασανίζω μέχρι να πεθάνεις από... φυσικά αίτια.  8)

υπαρχουν και χειροτερα: εγω ημουν γερμανια μια βδομαδα, σχετικα κοντα, κι ουτε καν το θυμομουν μεχρι που ηταν αργα για να παω..... ???

Alter είπε:
υπαρχουν και χειροτερα: εγω ημουν γερμανια μια βδομαδα, σχετικα κοντα, κι ουτε καν το θυμομουν μεχρι που ηταν αργα για να παω..... ???
πως την πατησες ετσι βρε alter? εχασες παντως εγω πηγα για πρωτη φορα και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παω και του χρονου διοτι ηταν γ....α!!!!!!

theokal είπε:
bloody sunday μηπως θες καμια φωτο απο φρανκφουρτη?μολις γυρισα...
Μήπως θες να μην μπορέσεις να πας του χρόνου, ή εδώ που τα λέμε, να μην μπορέσεις να ξαναπάς πουθενά, οπουδήποτε, οποτεδήποτε;  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back