Kαι εγώ, για 250 ευρώ πλήρωσα τα 3 ευρώ των ταχυδρομείωνboukas είπε:Βασικά μια φορά που παρήγγειλα τέτοιο ποσό από δαύτους, το προϊόν δεν πέρασε τελωνείο. Ή τυχερός ήμουν ή όντως κάτι παίζει αν στο στείλουν με τον χαρακτηρισμό "ανταλλακτικά"
και τα ανταλλακτικα εχουν δασμους και φπαboukas είπε:Βασικά μια φορά που παρήγγειλα τέτοιο ποσό από δαύτους, το προϊόν δεν πέρασε τελωνείο. Ή τυχερός ήμουν ή όντως κάτι παίζει αν στο στείλουν με τον χαρακτηρισμό "ανταλλακτικά"
Kανείς δεν το αναιρεί, αλλά μην αμφισβητείς και τη προσωπική μας εμπειρία. Για το μοναδικό πράγμα που έχω πληρώσει τελωνείο (και δικαίως) ήταν για τη Carvin. ΟΛΑ τα άλλα (ακόμα και από τη stewmac) έχουν χρεωση το ποσό των 3 ευρώ.Superfunk είπε:http://www.noiz.gr/index.php?topic=170293.0
Ολα τα αλλα που σου λενε ανηκουν στην κατηγορια "ΕΙΣΠΝΟΗ ΑΚΡΟΔΑΚΤΥΛΩΝ".
Τα δικά μου παραδείγματα δεν ήταν υποθετικά (γι αυτό το είπα), και ελπίζω να συνεχίσουν στην Ελλάδα να βαριούνται να εκτελωνίζουν κανονικά ώστε να τη βγάζουμε με 3 ευρω.Superfunk είπε:αρα καλο ειναι να μην μιλαμε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ.
ΒΕΒΑΙΩΣ, αν ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ οτι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ότι φόρο δεν πληρώσει, σε μπύρες...στην Ελλάδα ζούμε 50-50 είναι ;D ;DSuperfunk είπε:βεβαια αν ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ οτι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ τον φορο που ΙΣΩΣ καποιος πληρωσει επειδη ακολουθησε τη συμβουλη ΣΟΥ,τοτε ΦΥΣΙΚΑ και θα σε παραδεχτω...
η διαφορα μας ομως ειναι οτι στην περιπτωση σου ΧΑΝΕΙ ενω στη δικη μου περιπτωση ΚΕΡΔΙΖΕΙ.....ΒΕΒΑΙΩΣ, αν ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ οτι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ότι φόρο δεν πληρώσει, σε μπύρες...στην Ελλάδα ζούμε 50-50 είναι Grin Grin