- Πόντοι
- 798
καλα κι εγω το μαθημα "introduction to bends" ,με 5 το περασα οταν εδινα για gate keeper,για να λεμε κ του στραβου το δικιο.bokos είπε:ρε φίλε superfunk εσυ είσαι που δοκιμάζεισς κιθάρες στα μαγαζιά παίζοντας αποκλειστικά ακκόρντα και κάποιος σε ρώτησε γιατί δεν κάνεις κανα bent και του απάντησες δεν χρησιμοποιώ bents?
διότι (no offence) αν τα παραπάνω αληθεύουν....δεν λέω, δεν είμαι καλός κιθαρίστας κι εγώ αλλά βλέπει κι ο αρχάριος πιτσιρικάς το...gate keeper και νομίζει ότι μιλάει κανας satriani.
όχι μόνο θεωρία ρε φίλε.....
να συμπληρωσω οτι το θεμα δεν ειναι για γελια.Με το νεο συστημα πανελληνιων,μπαινουμε σε σχολες που δεν εχουμε τα απαραιτητα εφοδια κ προσοντα να τις τελειωσουμε.Το ειχε πει ο Σουφλιας τοτε στην αλλαγη (του server) : "το οτι θα γινεται καποιος gate keeper,δε σημαινει οτι απαραιτητα θα μπορεσει να γινει modulator ουτε οτι υπαρχει στο νοιζ απορροφηση για ολους οσους μπαινουν".Θεωρω την κατασταση τραγελαφικη κ θελω να προστατευσω τα νεα μελη.Αυτα που μας λεγαν οι γονεις μας,"γινε εσυ gatekeeper και μετα ασχολησου οσο θες με τη μουσικη" τα θεωρω θλιβερα μικροαστικα καταλοιπα της μεταπολιτευτικης Ελλαδας.Κουκλιτσα ο spiderman,oλοι στα Προπύλαια.
ΥΓ.ετσι προκυπτουν οι χαρακτηρισμοι "αιώνιοι gate keepers" κλπ.Η λυση οπως παντα ειναι η ανθρωπιστικη παιδεια.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: