Eκών-άκων.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
ekon akon an εκων ακων αν

Αφορμή γι' αυτό το θέμα είναι το βίντεο που ανέβασε ο φίλος μου ο Korgious στο <<Τι μουσική ακούτε τώρα>>, για το παλιό μου συγκρότημα τους Εκών-άκων. Τα 3 από τα 4 μέλη του είναι οι σημερινοί 4 Wheel Drive. Ο 4ος ο Σεραφείμ Παπαιωάνου. Τη δεκαετία του '80 το εν λόγω συγκρότημα έκανε τη δική του ελληνόφωνη μουσική, με εμφανίσεις στο Κύτταρο. Το 1989 δέχτηκε πρόταση για ηχογράφηση δίσκου που έγινε στο στούντιο +1. Όταν οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν ο Μάνος έφυγε για σπουδές στην Αγγλία. Οι παραγωγοί ήθελαν όπως είναι φυσικό να δουν τον τραγουδιστή, αλλά που. Έτσι οι Εκών άκων σιγά σιγά πέρασαν στην ιστορία και ο δίσκος ποτέ δεν βγήκε. Σήμερα βλέποντας το βιντεάκι συγκινήθηκα και επειδή ήθελα από μόνο του να γίνει θέμα το επαναποστάρω.

Αρωγός στην ηχογράφηση ο τεράστιος Βασίλης Καπανίκης μετέπειτα στους Purple Overdose.

Tattoo_Script_Respect_by_SD_Designs.jpg

nickhigher είπε:
Καλοι!!!!!!

(ειχατε παιξει και στο rock pallais,το παλιο σκιαχτρο,?

Ηξερες καθολου τους THE MELTING ASHES?)
Ναι. Ποιός είσαι?

Δεν ειμαι μελος της μπαντας,απλα εχω το βινυλιο που ειχαν βγαλει(εναν δισκο απο οτι θυμαμαι ειχαν βγαλει),και ετυχε απλα να ειχαν παιξει και αυτοι στο σκιαχτρο.

Παιζει να ακουω το "Αν" για τριαντακοστη φορα σημερα.

odis13 είπε:
Παιζει να ακουω το "Αν" για τριαντακοστη φορα σημερα.
Αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Και 'γω πιστεύω ότι είναι σπουδαίο τραγούδι, βέβαια ήταν γραμμένο αρχές δεκαετίας του '80 με το φάντασμα της χούντας ακόμα νωπό. Κάποια στιγμή λέγαμε με τον Σέμη που είχε γράψει τους στίχους, μήπως ήταν παρωχημενοι?, και σκευτόμασταν πιθανές αλλαγές. Μήπως με τη σήμερινή κατάσταση ξαναγίνει επικαιρο.

πολυ καλο!!!! και πολυ ποιοτικα εκτελεσμενο μου ακουγεται κ.Νεστορα.

επισεις θα ηθελα να πω και καλη σταδιοδρομια και στον πεμπντο τις παρεας σας, πλικτρα και μεντορα μου τον korgious

Nestoras είπε:
Αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Και 'γω πιστεύω ότι είναι σπουδαίο τραγούδι, βέβαια ήταν γραμμένο αρχές δεκαετίας του '80 με το φάντασμα της χούντας ακόμα νωπό. Κάποια στιγμή λέγαμε με τον Σέμη που είχε γράψει τους στίχους, μήπως ήταν παρωχημενοι?, και σκευτόμασταν πιθανές αλλαγές. Μήπως με τη σήμερινή κατάσταση ξαναγίνει επικαιρο.
+1000

καλη η σκεψη σου ειναι πολυ ωραιο κοματι και ας ακουστη και κατι ποιοτικο.

παιδια το κομμάτι είναι κορυφαίο :o

το group δεν το γνώριζα όντας νεότερος αλλά εχω μείνει από την ποιότητα του

τα σέβη μου :-X

Αγνοούσα την ύπαρξή του στο Youtube. Ποιός είναι αυτός και από που βρήκε το κομμάτι και εφτιαξε το video?.

Ομολογώ ότι δεν ήξερα την μπάντα. Μπράβο Κύριε Νέστορα, έχω την αίσθηση ότι κάτι είχατε να καταθέσετε και μουσικά και στιχουργικά.

+1  ::)

το Κύριε γράφηκε χαριτολογώντας ρε Νέστορα... ;D ;D όποιος διαδίδει φήμες περί γήραιότητος να του καεί η προενίσχυση.... ::) ::)

Nestoras είπε:
Αγνοούσα την ύπαρξή του στο Youtube. Ποιός είναι αυτός και από που βρήκε το κομμάτι και εφτιαξε το video?.
Καλημερα!

Foxxx...υπεβαλλεις λιγο φιλε μου...σε ευχαριστω.

Νέστωρα..είναι ο Βαγγέλης Μερτζάνης.Σου λέει κατι?http://www.youtube.com/user/vagmer111#p/u/1/VAN8rwIVQD4

Korgious είπε:
Καλημερα!

Νέστωρα..είναι ο Βαγγέλης Μερτζάνης.Σου λέει κατι?http://www.youtube.com/user/vagmer111#p/u/1/VAN8rwIVQD4
? ???

Ειμαι ο Βαγγελης Μερτζανης ...ο ''Αυτος''

Εγω εφτιαξα το βιντεο των ΕΚΩΝ ΑΚΩΝ .

Υπηρξα μελος της μπαντας στις αρχες του 90,σαν πληκτρας .

Το τραγουδι το εφτιαξα με δικη μου πρωτοβουλια σαν ''καταθεση ψυχης'' σε κατι που κι εγω ετυχε να ειμαι κομματι του ...με αγαπη και αναμνηση δυνατη....

http://www.myspace.com/vangelismertzanis

Να στε καλα παιδια !!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
75
Εμφανίσεις
13K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back