ΕΚΟ Guitars Που θα βρω?

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
Εχω ερωτευτει αυτο το οργανο!

http://www.eko.it/international/prElMantaBleSpr.htm#fotos

αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη ουτε με τη τιμη εχει αλλα ουτε κ που θα βρω να παραγγειλω!

ξερετε που θα βρω?

επισης εχετε μηπως παιξει καμια?

αααα κ επειδη ψαχνω να παρω ενα RETRO οργανο αμα εχετε καμια αλλη ιδεα πειτε!

ευχαριστω!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bluezlick είπε:
Εχω ερωτευτει αυτο το οργανο!

http://www.eko.it/international/prElMantaBleSpr.htm#fotos

αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη ουτε με τη τιμη εχει αλλα ουτε κ που θα βρω να παραγγειλω!

ξερετε που θα βρω?

επισης εχετε μηπως παιξει καμια?
Bluesman θέλεις να δοκιμάσω μία για πάρτη σου, που είμαι και Ιταλία; ;) ;D

Χωρίς πλάκα πάντως.

Εγώ είμαι ερωτευμένος με μία άλλη:

sexy_dtone.jpg

http://www.eko.it/international/distEuropa.htm

EKO MUSIC GROUP SpA

ADDRESS:

Zona Ind.le E.Fermi

ZIP CODE, CITY:

62010 Montelupone (MC )

COUNTRY:

Italy

CONTACT PERSON:

Tiziana Costantinidis

TELEPHONE:

+39 0733 22 62 71

Νομίζω πως με αυτήν θα μπορέσεις να συνεννοηθείς  ;)

Εμένα μου άρεσε η Cobra.Πάω στοίχημα πως θα άρεζε και στον συγχωρεμένο τον Cobain αν την έβλεπε  8)

μαγκες εγω εχω το μπασο των Μπιτλς σε εκδοση ΕΚΟ αν ενδιαφερεται κανεις εγω εδω ειμαι...Δεν κανει για παιξιμο ειναι κημιλιο!!!!χαχα!Χωρις πλακα παιδες με αυτο επαιζε ο θειος μου που ειχε συγκροτιμα με τον Σταροβα σε προπολεμικη εποχη!!

Αν δεν τα χεις ανάγκη, δεν δίνονται αυτά τα πράγματα βρε συ.

Αστο στην ακρούλα. Δεν πιάνει χώρο.

Εχει ενας φιλος μια ακουστικη 12χορδη του πατερα του, μιλαμε για απιστευτο οργανο, ο ηχος του ειναι μοναδικος!

Στο εργοστασιο της ΕΚΟ στην Ιταλια εβγαζαν και πολλες αλλες κιθαρες (p.x. VOX Peardrop), και ειχε κλεισει η εταιρεια πριν πολλααα χρονια, δεν ηξερα οτι την αναβιωσαν...

Εριξα μια ματια στη σελιδα τους, χαχαχα πoλυ ΚΙΝΑ ρε παιδια... τις ιδιες κιθαρες και ενισχυτες πουλαει το μιουζικ στορ ως Φειμ, καθως και αλλα δικτυακα καταστηματα με αλλη ονομασια... δυστυχως μυριζομαι οτι δεν ειναι καθολου ιταλικα πλεων τα προιοντα, μονο το ονομα εμεινε...

Jezus είπε:
Εχει ενας φιλος μια ακουστικη 12χορδη του πατερα του, μιλαμε για απιστευτο οργανο, ο ηχος του ειναι μοναδικος!

Στο εργοστασιο της ΕΚΟ στην Ιταλια εβγαζαν και πολλες αλλες κιθαρες (p.x. VOX Peardrop), και ειχε κλεισει η εταιρεια πριν πολλααα χρονια, δεν ηξερα οτι την αναβιωσαν...
Γειά σου Κώστα. Ξαναβρισκόμαστε  ;D

Εχει δίκιο ο Jesus. Την αρχαία ΕΚΟ Les Paul απομίμηση του κιθαρίστα μας δεν του την παίρνεις ούτε με λοστάρι.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα συνεχίζω να την λέω μαύρο κουπί.  :)

Jezus είπε:
Εριξα μια ματια στη σελιδα τους, χαχαχα πoλυ ΚΙΝΑ ρε παιδια... τις ιδιες κιθαρες και ενισχυτες πουλαει το μιουζικ στορ ως Φειμ, καθως και αλλα δικτυακα καταστηματα με αλλη ονομασια... δυστυχως μυριζομαι οτι δεν ειναι καθολου ιταλικα πλεων τα προιοντα, μονο το ονομα εμεινε...
Στάνταρ. Οπως και http://www.italiaguitars.com/

Αλλά έχουν το design βρε παιδί μου. Οχι ότι τρελλαίνομαι αλλά έιναι μια άλλη πρόταση..........

Jezus είπε:
ναι....ενω τα ΙΤΑΛΙΚΑ ηταν καλα νομιζεις... ;D ;D ολες οι παλιες ΕΚΟ μονο για ...κωπηλασια κανανε ;D ;D..ειδικα οι..."ακουστικες" ενα δραμα ηταν,σαν σανιδια με χορδες ο ηχος ενα πραμα..

οι κινεζικες ειναι σιγουρα ΠΟΛΥ καλυτερες. ;D

Superfunk είπε:
ολες οι παλιες ΕΚΟ μονο για ...κωπηλασια κανανε ;D ;D
Αν σ' ακούσει ο κιθαρίστας μας......... ;D

Τώρα θέλεις η αφαιρετική μνήμη, θέλεις το καλό πείραγμα, θέλεις τυχαίο γεγονός, θέλεις η άγνοια, θέλεις τα καλά δαχτυλάκια των κτητόρων, μερικές ήταν καλές........... για αυτό που ήταν

Superfunk είπε:
ναι....ενω τα ΙΤΑΛΙΚΑ ηταν καλα νομιζεις... ;D ;D ολες οι παλιες ΕΚΟ μονο για ...κωπηλασια κανανε ;D ;D..ειδικα οι..."ακουστικες" ενα δραμα ηταν,σαν σανιδια με χορδες ο ηχος ενα πραμα..

οι κινεζικες ειναι σιγουρα ΠΟΛΥ καλυτερες. ;D
Ναι οντως τα Ιταλικα προιοντα παλια ηταν ως επι το πληστον χαλια, τους πηρε κατι δεκαετιες να ξυπνησουν... εχω δει οντως χαλια μαυρα ΕΚΟ κιθαρες, αλλα η ακουστικη του φιλου μου ειναι πραγματικα απιστευτη, ενω εχω παιξει και partscasters απο κομματια που ειχαν περισεψει απο το εργοστασιο της ΕΚΟ οταν εκλεισε (ειχε αγορασει ενας Ιταλος στην Αγγλια το μεγαλυτερο στοκ), και ηταν πολυ καλες!

λοιπον να  μια καινουργια (του κουτιου πραγματικα) εκο 1975.

S5000546.jpg

προσεξτε τις λεπτομεριες

γεφυρα ρυθμιζομενη (πανω κατω )τελεια.

S5000544.jpg

αλουμινιο νατ

S5000545.jpg

και φυσικαααααα

βιδωτο μανικι ....ναιιιιι

S5000543.jpg

η κιθαρα ειναι βουτυρο

πιο ευκολοπαιχτη και απο απλη εξαχορδη

η πιο καλη απο οσες εχω και απο οσες εχω δοκιμασει κατα καιρους

η πιο τιμια

και με ανελπιστο ηχο απο το μαγνητη.

και υπαρχει αλλη μια ...ολοκαινουργια της ιδιας χρονιας (ολοκαινουργια του 75 ?)

Πωπω τελικά παντού υπάρχει μια τέτοια echo 12χορδη! Πρέπει να είχε κάνει τρελές πωλήσεις τότε στην Ελλάδα και όλοι από τον μπαμπά τους ή τον θείο τους την έχουν και όλοι λένε ότι είναι σπάνια!

Απαίσια κιθάρα!  ;D

Λοιπόν εγώ έχω ένα κουπί EKO Barracuda του 1967 (ES335) μιλάω για μια κιθάρα που 30 χρόνια έπαιζε καθημερινά σε σκυλάδικα, και στα υπόλοιπα 10 που δεινοπαθεί στα δικά μου χέρια δεν έχει κανει κιχ. Έχει παίξει από πανηγύρι μέχρι συναυλία όχι απλά αξιοπρεπέστατα αλλά κάτσε καλά.

Αν μπορέσω να βρώ άλλη μιά τέτοια ευχαρίστως θα την αγόραζα επιτόπου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
FatalV είπε:
Bluesman θέλεις να δοκιμάσω μία για πάρτη σου, που είμαι και Ιταλία; ;) ;D

Χωρίς πλάκα πάντως.
ναι ναι!  ;D

http://www.eko.it/international/distEuropa.htm

EKO MUSIC GROUP SpA

ADDRESS:

Zona Ind.le E.Fermi

ZIP CODE, CITY:

62010 Montelupone (MC )

COUNTRY:

Italy

CONTACT PERSON:

Tiziana Costantinidis

TELEPHONE:

+39 0733 22 62 71

Νομίζω πως με αυτήν θα μπορέσεις να συνεννοηθείς  ;)

Εμένα μου άρεσε η Cobra.Πάω στοίχημα πως θα άρεζε και στον συγχωρεμένο τον Cobain αν την έβλεπε   8)
Thank you!  ;)

faltsoo είπε:
λοιπον να  μια καινουργια (του κουτιου πραγματικα) εκο 1975.

S5000546.jpg

προσεξτε τις λεπτομεριες

γεφυρα ρυθμιζομενη (πανω κατω )τελεια.

S5000544.jpg

αλουμινιο νατ

S5000545.jpg

και φυσικαααααα

βιδωτο μανικι ....ναιιιιι

S5000543.jpg

η κιθαρα ειναι βουτυρο

πιο ευκολοπαιχτη και απο απλη εξαχορδη

η πιο καλη απο οσες εχω και απο οσες εχω δοκιμασει κατα καιρους

η πιο τιμια

και με ανελπιστο ηχο απο το μαγνητη.

και υπαρχει αλλη μια ...ολοκαινουργια της ιδιας χρονιας (ολοκαινουργια του 75 ?)
ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΠΙ μεγαλε!!! ;D ;D

Τετοιες ειχαν και στα Γιαννενα που πηγα για κωπηλασια στη λίμνη...... ;D ;D ;D ;D

(το καλο ειναι βεβαια οτι με τοσο κοντρα πλακε αποκλειεται να σκεβρωσει ποτε!) :)

ο μπαμπας μου , παλιος και καλος κιθαριστας  ;) (ασχετος δε ξυλουργος) ,

που την εχει χρονια , μου την παινεψε με τα καλυτερα λογια .  ;D

αλλα παρ'ολα αυτα ...ποτε δεν ειναι αργα να αρχισω κοπηλασια  >:(

επιμενει εξ'αλλου και ο γιατρος μου .

;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back