• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Εκμεκ LIVE στο Ραδιο Αρβυλα 19/04/2010!!

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Γεια σας!

ek.jpg

Μιλωντας για τον νεοαποκτηθεν μου Δρ Ζ σας συνεστησα τη μπαντα στην οποια παιζω κιθαρα! Καποια παιδια ζητησαν παραπανω πληροφοριες...

Ηχογραφησαμε προσφατα ενα καινουριο demo που μπορειτε να βρειτε εδω

http://www.myspace.com/ekmektheband

(πληροφοριακα '66 Gretsch σε Fender '83 Super Champ με tube screamer με ξελιγωμενη μπαταρια)

Θα εμφανιστουμε στο ραδιο αρβυλα 19/04 (αυτη τη Δευτερα)

Θα ακολουθησουν LIVE Καβαλα και Θεσσαλονικη ενω μιλαμε με Καστορια και Φλωρινα

facebook:

http://www.facebook.com/pages/EKMEK/109384892418622?v=photos&ref=ts#!/pages/EKMEK/109384892418622?ref=ts

περιμενουμε εντυπωσεις!

Argytar

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο ! το shout μου άρεσε πάρα πολύ.

Και τα δικά μου συγχαρητήρια, =]=]=]=]=]

Να σαι καλα! Ελπιζουμε να σας αρεσε το ζωντανο μας ! ακολουθουν φουλ live εμφανισεις οποτε οσοι πιστοι προσελθετε!!

Πολύ καλοί χτεσ στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!! Αθήνα πότε θα σας δούμε?

Thanks eve να σαι καλα!!!

Για Αθηνα το επεξεργαζομαστε το θεμα μολις κατσουν σε ευθυγραμμιση οι πλανητες και ταιριαξουν ολα οπως πρεπει θα ερθουμε με περισση χαρα!!

Μεχρι τοτε κινουμαστε στη Θεσσαλονικη και τη γυρω περιοχη...

Θα ενημερωσω το ημερολογιο του Νοιζ και οσοι πιστοι προσελθετε!! :)

Αργυταρ

Για οσους δεν το ειδανε και θελουν να το δουν ακολουθηστε το παρακατω λινκ και αρχιστε να βλεπετε 5 λεπτα πριν το τελος! Enjoy!

http://webtv.antenna.gr/webtv/radioarvylavideo?cid=h_h_m3_j_tfh8_n_i%3d

Καναμε και ενα ψιλοσαρδαμ αλλα τι να κανεις ετσι ειναι τα ζωντανα!!  :o

μπαϊ δε γουεϊ που λενε, ο ενισχυτης στην αρβυλα ειναι o Koch Studiotone στο βρωμικο καναλι για ρυθμικα και ενα analogman tube screamer ts 808 brown mod για το σολο...

η κιθαρα Gretsch 6120 του 1966 ..

τελικα το φορουμ ειχε δικιο για τον Koch studiotone ...το καθαρο καναλι με ριβερμπ ειναι .... εκμεκακι!! (λιγωθηκα)

H Gretsch καλλιστη θα λεγε κανεις!!! Blues Junior και τα μυαλλα στα καγκελα!! Με Billm mods και αλλαγμενο ηχειο! Δυστυχως δεν τον εχω πια... αν θες σου ξαναλεω ψαξε για super champ του 80 με κανα δυνατο ηχειο! αλλαξα το δικο μου αλνικο με ενα JBL και ειναι υπερφωνακλας! Α εχει και drive καναλι footswitchable...λεω τωρα εγω...

Μπραβο ρε μαν!! Σας ειδα κ ησασταν κυριλα!

Τον Koch τον εχουν εκει στο στουντιο για ολες τις μπαντες?

Περιεργο ε?

Ναι! Εχει δυο Koch studiotone 20 Watt κεφαλες με 212 καμπινες αντιστοιχα και τα footswitch τους. Ηχο κανει ο ΖΑΧΟΣ (που εχει και το μαγαζι στο στενακι της ναυαρινου) και ειναι συνεργασιμος και υπερσυνεννοησιμος! Τα πραγματα ειναι δικα του και τα χει και στο μαγαζι. αλλα επειδη ειναι versatile ενισχυτες τους εχει εκει μονιμα απο προπερσυ!

Γενικα ωραια εμπειρια περασαμε πολυ ωραια χτες.

argytar είπε:
H Gretsch καλλιστη θα λεγε κανεις!!! Blues Junior και τα μυαλλα στα καγκελα!! Με Billm mods και αλλαγμενο ηχειο! Δυστυχως δεν τον εχω πια... αν θες σου ξαναλεω ψαξε για super champ του 80 με κανα δυνατο ηχειο! αλλαξα το δικο μου αλνικο με ενα JBL και ειναι υπερφωνακλας! Α εχει και drive καναλι footswitchable...λεω τωρα εγω...
με ψηνεις doc. Jbl ποιο ομως? απο βρωμικα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back