• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

EKMEK @ Esctv.gr

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Καλησπέρα φίλοι συμφορουμίτες!!

Θέλω να σας ενημερώσω ότι αύριο θα παίξουμε με τους Εκμέκ στο esctv.gr της ΕΡΤ1 στην Αθήνα. Η εκπομπή διαρκεί από τις 5μμ έως τις 7μμ (επαναληψη 00:00 το βράδυ).

Θα παρουσιάσουμε ζωντανά τρία τραγούδια από τον πρώτο μας δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάιο (Γλυκαίνει και δεν παχαίνει - LYRA).

Θα έχω μαζί την cabronita!

Stay tuned!

argytar

Το ειδε κανεις; το εχει επαναληψη μετα τις 00:00 στην ΕΡΤ1. Πολυ ωραιο κλιμα η εκπομπη ,ευχάριστη εμπειρία!

argytar είπε:
Το ειδε κανεις; το εχει επαναληψη μετα τις 00:00 στην ΕΡΤ1. Πολυ ωραιο κλιμα η εκπομπη ,ευχάριστη εμπειρία!
Αργύρη, ρε Αργύρη!

1ον Δε χρειάζεται να δείχνεις την ηλικία σου!

Είναι ΕΤ1 και όχι ΕΡΤ1. Σε λίγο θα μας πεις : «Δεν το έχει η ΥΕΝΕΔ , αλλά το άλλο». ;D ;D

2ον μετά το 0: 00 είναι και το  06:00!! ;D

Anyway , αν το πετύχω, I’ll let u know.

Ωραίοι είστε, καλοκουρδισμένη μπάντα ! Μια σημαντική πληροφορία για το Live. Το τηλέφωνο της Ξανθούλας – παρουσιάστριας το πήρατε; Αν ναι, PM please :P

Eυχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ!

Βλέπω σε συγκίνησαν τα τραγούδια μας !!  ;D ;D Τη Λάουρα πρόσεχες! (Λογικόν λογικόν)

Μπαααα πρέπει να υπάρχει ουρά γι' αυτό που λες ,και εμείς έπρεπε να φύγουμε κατευθείαν Σαλόνικα...οπότε γυρίσαμε με άδεια χέρια.. (και γεμάτα στομάχια γιατί χτυπήσαμε κάτι σουβλάκια στη Στυλίδα!)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
argytar είπε:
Βλέπω σε συγκίνησαν τα τραγούδια μας !!  ;D ;D Τη Λάουρα πρόσεχες! (Λογικόν λογικόν)
Νταξ, τα τραγούδια τα ήξερα, τα είχα ξανακούσει. Θα μου πεις και τη Λάουρα την ξαναείδα......Λάουρα έ;   Χα χα χα χα!! Για να σοβαρευτούμε, ήθελα να σας δω live, και είδα ότι τα κομμάτια τα παίζετε καρφί, όπως στο δίσκο, οπότε άριστα. Δεν μου λες, η Λάουρα..... ;D ;D ;D  

To είχε προχτές σε επανάληψη οπότε το γράψαμε και για όσους φίλους δεν το είδαν και θέλουν ,ιδού:

10.11 λεπτά και Λάουρα δεν είδα.

Δεμένη η μπάντα σας, μακριά όμως απ' τα γούστα μου.

Nestoras είπε:
10.11 λεπτά και Λάουρα δεν είδα.

Δεμένη η μπάντα σας, μακριά όμως απ' τα γούστα μου.
H Λαουρα ήταν πίσω από τις κάμερες στη συγκεκριμένη τηλεοπτική φάση!  :o :o :o

Φαίνεται στο 3:54 στο τελευταίο βίντεο δεξια που σηκωνει το χερι

Όσο για τα γούστα, φαντάζομαι είσαι κάπου εδώ ,μέσες- άκρες (παλιά τραγουδούσα στους φουλ χαουζ μια μπάντα που αν δεν την ξέρεις ηδη ,τοτε σιγουρα πρεπει να τσεκαρεις, τώρα τραγουδάει ο Πάνος Δούκας)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αργυρη ειχες παει εσυ στο ραδιο αρβυλα ε?

ποπο ρε σ τι μου θυμησες τωρα... τις εποχες που τραγουδουσες εσυ και επαιζε μπασο ο Vagabond και εμεις σαν ανοιγαμε στο τοτε Inside.....

bluezlick είπε:
αργυρη ειχες παει εσυ στο ραδιο αρβυλα ε?

ποπο ρε σ τι μου θυμησες τωρα... τις εποχες που τραγουδουσες εσυ και επαιζε μπασο ο Vagabond και εμεις σαν ανοιγαμε στο τοτε Inside.....
τρελα χρόνια!

Επαιζες χεντριξοφάση ήταν και ο Γιαννης ντραμς και είχες μια χαλοου τελε που την εχει τωρα ο τασος και ειχες και brass nut! και αβαλον πικγκαρντ!

argytar είπε:
τρελα χρόνια!

Επαιζες χεντριξοφάση ήταν και ο Γιαννης ντραμς και είχες μια χαλοου τελε που την εχει τωρα ο τασος και ειχες και brass nut! και αβαλον πικγκαρντ!
o Γιαννης μπασο επαιζε.  :D

ωραια εκεινη η τελε..... η οποια πλεον εχει τρελη ιστορια.... χαχαχα

ειληκρινα παντως αυτο το κομματι δεν το εχει πει κανενας καλυτερα απο εσενα.

το εχω πει και στα παιδια αυτο!  ;)

bluezlick είπε:
o Γιαννης μπασο επαιζε.  :D

ωραια εκεινη η τελε..... η οποια πλεον εχει τρελη ιστορια.... χαχαχα

ειληκρινα παντως αυτο το κομματι δεν το εχει πει κανενας καλυτερα απο εσενα.

το εχω πει και στα παιδια αυτο!  ;)
υπερβολες ;D ;D χα χα χα εδω το ειχα γρεζαρει πολυ και με επεπληξαν λιγο , ηταν πολυ ωραια η φαση μ αυτη την μπάντα πέρασα φοβερά 2 χρόνια!

Με αρέζει ορέ  που στη Ζαλονίκη, ξέρετε ποιος έχει τι κιθάρα, σε ποιόν την πούλησε, τι του έδωσε για αντάλλαγμα , τί σκεφτόταν την ώρα της συναλλαγής  ;D ;D ;D ;D

και εγώ μαζί σας είμαι, Ζαλονικίος δηλώνω :P ;D

LK είπε:
Με αρέζει ορέ  που στη Ζαλονίκη, ξέρετε ποιος έχει τι κιθάρα, σε ποιόν την πούλησε, τι του έδωσε για αντάλλαγμα , τί σκεφτόταν την ώρα της συναλλαγής  ;D ;D ;D ;D

και εγώ μαζί σας είμαι, Ζαλονικίος δηλώνω :P ;D
Ετσι ειναι η Σαλόνικα Λάκη μαν! Κλίκα

Μη λησμονάς την Κοζάνην ντροπή φτου-κακα

πλακα πλακα τελειωνω απο Πτολεμαις και σκρκα τελη Νοεμβρη οποτε γυρναω Σαλονιξ μονιμα ahepa κλπ κλπ

argytar είπε:
Ετσι ειναι η Σαλόνικα Λάκη μαν! Κλίκα

Μη λησμονάς την Κοζάνην ντροπή φτου-κακα

πλακα πλακα τελειωνω απο Πτολεμαις και σκρκα τελη Νοεμβρη οποτε γυρναω Σαλονιξ μονιμα ahepa κλπ κλπ
Δεν πειράζει, θα τα πούμε εκεί, να με κεράσεις καπουτσίνον στις τρεις Μαρίες    :P ;D

LK είπε:
Δεν πειράζει, θα τα πούμε εκεί, να με κεράσεις καπουτσίνον στις τρεις Μαρίες    :P ;D
Ωραίον εστιατόριον αλλά πολύ εμmηνόπαυσις 'ρε παιδάκι μου'

Ta λέμε Σαλονίκη, μιλάμε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back