Εκλεισε το guitarbackingtrack.com ??

panafana

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μπήκα σήμερα στο αγαημένο μου site για backing tracks και βγάζει ένα άλλο περίεργο πραμα που ουδεμία σχέση έχει με το site.

Παίζει να έκλεισε?

Μηπως καποιος σας παει για ψαρεμα? ;)

Σε εμενα το site εμφανιζεται κανονικα, για κανε εναν ελεγχο στο συστημα σου για malware γενικα αλλα και στα plug-ins του browser σου.

Παιδια και σε μενα μου βγαζει περιεργα.....Μηπως θα μπορουσε καποιος να ποσταρει το λινκ που μπαινει ο ιδιος και λειτουργει να τσεκαρουμε ?

Παιδια μιλαμε για αυτο, σωστα?

http://www.guitarbackingtrack.com/

Εμενα μου ανοιγει κανονικα, δοκιμασα και κανα 2 τυχαια tracks και ειναι οπως ηταν παντα. Απο περιεργεια, ας ποσταρει καποιος που δεν το βλεπει ενα screenshot.

Ναι γι'αυτο μιλαμε....

Εμενα μου δειχνει το παρακατω και δοκιμασα και με internet explorer (που δεν τον εχω χρησημοποιησει ποτε μου) και με Opera

guitarbacking_track_problem.jpg

marioG542 είπε:
Τωρα ανοιγει κανονικα! Θα ειχε φαει σκαλωμα το site!
Εμενα ακομα το κανει.....Μαλλον το fix δεν εχει ερθει εδω που ειμαι  ;D

messalion είπε:
Εμενα ακομα το κανει.....Μαλλον το fix δεν εχει ερθει εδω που ειμαι  ;D
Ctrl+F5 και πες μας αν συνεχίζει

RayDTutto είπε:
Ctrl+F5 και πες μας αν συνεχίζει
Απτοητο.Κανει ακριβως το ιδιο....

Ποια η διαφορα του Ctrl+F5 σε σχεση με το απλο F5  ? Εννοω refresh δεν κανουν και τα 2 ?

Εμένα πάλι από χθες που το έβλεπα μου έβγαζε κάτι χαζομάρες και συνεχίζει και σήμερα. Είναι βέβαια αλλιώτικο από την εικόνα που παρέθεσε ο Χρήστος (messalion). Μόλις πατήσω όμως Ctrl + F5 διορθώνεται το πρόβλημα.

Παραθέτω κι ένα screenshot.

Edit: Ο browser που χρησιμοποιώ είναι ο Chrome.

backingtracks.jpg

εγώ μπήκα τώρα για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου φαίνεται μια χαρά η σελίδα...

Δε ξέρω τι πρόβλημα έχετε οι άλλοι, αλλά φαίνεται ότι είναι ΔΙΚΟ σας πρόβλημα, παρά πρόβλημα της σελίδας...  ???

messalion είπε:
Ποια η διαφορα του Ctrl+F5 σε σχεση με το απλο F5  ? Εννοω refresh δεν κανουν και τα 2 ?
Το F5 χρησιμοποιεί κάποια στοιχεία από την cache, είναι δλδ ένα απλό καθαριστικό τζαμιών.

To ctrl+F5 δεν χρησιμοποιεί τίποτα και τα κατεβάζει όλα από την αρχή, δλδ τα κάνει αόρατα με αμονιαζόλ.

Έτρεξα και το CCleaner μήπως διόρθωνε το πρόβλημα, αλλά τίποτα...

Από τη στιγμή βέβαια που με Ctrl + F5 διορθώνεται το πρόβλημα, μικρή η ζημιά. Το θέμα είναι γιατί να το κάνει. Να φταίνε τίποτα cookies άραγε;  ???

geodimitri είπε:
Έτρεξα και το CCleaner μήπως διόρθωνε το πρόβλημα, αλλά τίποτα...

Από τη στιγμή βέβαια που με Ctrl + F5 διορθώνεται το πρόβλημα, μικρή η ζημιά. Το θέμα είναι γιατί να το κάνει. Να φταίνε τίποτα cookies άραγε;  ???
Μπορει.Εγω παλι δεν πειραξα τιποτα και σημερα το πρωι δουλευει κανονικα....

Υ.Γ. 3ways to take a screenshot ρε ???  :D :D :D :D κουμπακι prtsc>paint>paste  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back