Έκκεντρον - Θεσσαλονίκη

sentientno6

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Το γνωρίζετε?

Είναι ένα bar/μπυραρία που απο ότι ακούω (ή μάλλον βλέπω στο Internet) έχει 110(!) ετικέτες μπύρας.

Το ανακάλυψα μέσω Internet αλλά πριν κάνα - δυό μήνες που πήγα ήταν κλειστό (δεν το ήξερα).

Σύμφωνα με το site του ανοίγει 3 Σεπτεμβρίου, οπότε θα πάω για μια επίσκεψη.

Απο μουσικές τι παίζει? Προτείνετε τίποτα απο μπύρες (γενικά και αόριστα  ;D)?

ναι ρε φίλε. είναι πολύ παλιο μαγαζί. pub είναι. απο μουσικές 60's 70's rock, blues,soul, funk etc. σύχναζα εκεί για πολλά χρόνια. απο μπύρες εχει πολλές, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό γούστο. εγω προσωπικά προτιμώ Guinness και Warsteiner. ανάλογα την ώρα και τη διάθεση αφού είναι διαφορετικές.

Από τα καλύτερα ροκάδικα της πόλης. Και για μπύρες εννοείτε. Κάνε μια βόλτα κέντρο είναι δίπλα στον Λευκό πύργο. Άντε και πιές και μια και δύο για μας... ;D ;D :o

Χεχε ωραία, με φτιάξατε τώρα!

Μονάχα μην αρχίσω να πίνω και δεν σταματάω και με μαζεύουνε μετά. (110 ετικέτες είναι αυτές!)

Edit: Regent, μήπως έχει και καμιά τέτοια http://beeradvocate.com/beer/profile/26/7520 που είναι και... πολύ METAL!  ;D ;D (ωραίο site btw)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλό το μαγαζί, ροκάδικα καθαρά δεν θα το'λεγα, αν και οι μουσικές επιλογές είναι συνήθως πολύ καλές. Απο μπύρες όντως έχεις πάρα πολλές, αλλά αν θες τη γνώμη μου, για μπυραρία πάντα Τσέχος!  ;D

Τι να σου πω, έχω δοκιμάσει αρκετές Τσέχικες, και μου άρεσαν κάποιες (βλ. Primator) αλλά κάτι μου λέει ότι έχω πολύ δρόμο..../μπύρες ακόμα και δεν θα περιοριστώ (αν μπορεί κανείς να το πει αυτό) μόνο σε Τσέχες!  ;D

Τον τσέχο στην τούμπα να υποθέσω? Ε ναι κορυφή και λουκάνικα με πατατες τηγανητές και λιωμένα κασέρια....Σε δύο βδομάδες σου ρχομαι....Θα  :oλιώσω πάλι!

sentientno6 είπε:
Χεχε ωραία, με φτιάξατε τώρα!

Μονάχα μην αρχίσω να πίνω και δεν σταματάω και με μαζεύουνε μετά. (110 ετικέτες είναι αυτές!)

Edit: Regent, μήπως έχει και καμιά τέτοια http://beeradvocate.com/beer/profile/26/7520 που είναι και... πολύ METAL!  ;D ;D (ωραίο site btw)
χεχε. αυτή δεν ξέρω, αλλά αυτή σίγουρα.

Αντε γειά μας... ;D ;D ;D

chembeast είπε:
Τον τσέχο στην τούμπα να υποθέσω? Ε ναι κορυφή και λουκάνικα με πατατες τηγανητές και λιωμένα κασέρια....Σε δύο βδομάδες σου ρχομαι....Θα  :oλιώσω πάλι!
Oh yessssssss!!!  ;D  ;D  ;D

Χμμμ, εγώ (λόγω απουσίας Ι.Χ) πάω που και που εδώ και καιρό στο Roquer, Τσέχικη Μπυραρία, σε μια κάθετο στην Αγ. Σοφίας, πάνω απο την Εγνατία.

Edit: Biere du Demon και 12% alcohol, μ'αρέσει!

Κόκκινη

edit: Πλάκα πλάκα, πρέπει να κανονίσουμε καμιά συνάντηση οι βόρρειοι για μπυρόνια σιγά σιγά, έτσι? ;D

Από ποικιλία σε μπύρες παίρνει άριστα, σαν μαγαζί κ άποψη δεν μου αρέσει πολύ.

+1 για Τσέχο Τούμπας.

Η άλλη τσέχικη μπυραρία που λέτε είναι στην Ολύμπου, κ 2-3 φορές που έχω πάει, έπαιζε πολύ καλή μουσική (υποκειμενικό όσο δεν πάει).

Αν κ η τσέπη διαμαρτύρεται κάθε φορά που πάμε, το Beer Academy στη Καλαμαριά είναι by far το καλύτερο.

Zeppelin είπε:
Από ποικιλία σε μπύρες παίρνει άριστα, σαν μαγαζί κ άποψη δεν μου αρέσει πολύ.

+1 για Τσέχο Τούμπας.

Η άλλη τσέχικη μπυραρία που λέτε είναι στην Ολύμπου, κ 2-3 φορές που έχω πάει, έπαιζε πολύ καλή μουσική (υποκειμενικό όσο δεν πάει).

Αν κ η τσέπη διαμαρτύρεται κάθε φορά που πάμε, το Beer Academy στη Καλαμαριά είναι by far το καλύτερο.
για το beer academy δίκιο έχεις. το ξερω καλά, καλαμαριώτης είμαι

sentientno6 είπε:
Χμμμ, εγώ (λόγω απουσίας Ι.Χ) πάω που και που εδώ και καιρό στο Roquer, Τσέχικη Μπυραρία, σε μια κάθετο στην Αγ. Σοφίας, πάνω απο την Εγνατία.

Edit: Biere du Demon και 12% alcohol, μ'αρέσει!
Ιδιαίτερη γευση φίλε. Για πες λεπτομέριες για το Roquer. δεν το ξέρω το μαγαζί.

Regent είπε:
Ιδιαίτερη γευση φίλε. Για πες λεπτομέριες για το Roquer. δεν το ξέρω το μαγαζί.
Όπως είπε και ο Zeppelin είναι στην Ολύμπου. Ανέβα την Αγ. Σοφίας απέναντι απο τα McDonalds και στα δεξιά σου μπες στην Ολύμπου ανεβαίνοντας.

Έχει αρκετές τσέχικες μπύρες (που αν δεν κάνω λάθος ανανεώνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα, τιμές 4-5 ευρώ) και μεζέδες (τα κλασσικά). Απο μουσική παίζει rock, metal και jazz, blues (?) (δεν πολυ θυμάμαι).

Edit: Μερικές μπύρες: Kelt, Urquell, Gambrinus, Primator, Zubr... και άλλες.

chembeast είπε:
Αυταααααααα ειναι!Τουμπιωτες ενωμενοι ποτε νικημενοι..

Φιλοι σας βρισκω ψαγμενους!Well done!Ξεφευγετε κ απ τα στανταρ!Την μπυρα του οικοδομου κ την μπυρα της παραλιας που βλεπω παντου..Ειναι παντουυυυυυυυυυυυυυυυ  :o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back