.......εχω αυπνίες

dimicupo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΔΟΥΛΕΥΩ !!!!!

:cry:

πότε πήγε κιόλας 3 ?

καλά μιλάμε τώρα έφαγα φ(ι)ρίκη

ΥΓ είμαι εγώ εδώ μη σκιάζεσαι

Παιδιά και εδώ μια από τα ίδια: αϋπνία και αύριο να έχεις να πας Εφορία πριν τη δουλειά (=χαρούμενο ξύπνημα ακόμα νωρίτερα)...

Μας φάγανε τα κουμπιούτερ και τα ιντερνέτ...

:) :) :) :) :)

ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΔΟΥΛΕΥΩ !!!!!:cry:
Το ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα για αυτό μη μας πολυ-κλαίγεσαι!!!

Πριν λίγο καιρό είχες αϋπνίες γιατί ΔΕ δούλευες στις έξι ;)

Πάντως η καλύτερη λύση για την αϋπνία είναι να ΜΗΝ προσπαθείς να κοιμηθείς.

Αφέσου ελευθερος, κάνε κάτι άσχετο (π.χ. γράψε στο noiz) και ο ύπνος δεν θα αργήσει.

Καλά, Κώστα άσ'το.... Έχω τρελλό πρόβλημα γιατί έχω το ΑΠΕΙΡΟ άγχος και δε μπορώ να κοιμηθώ, μια ζωή έτσι είμαι για το παραμικρό πρόβλημά μου.... Το σύστημα που λες δε με βοηθάει προσωπικά :'(

ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΔΟΥΛΕΥΩ !!!!!:cry:
Το ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα για αυτό μη μας πολυ-κλαίγεσαι!!!

Πριν λίγο καιρό είχες αϋπνίες γιατί ΔΕ δούλευες στις έξι ;)
Θα κλαίγομαι όσο θέλω !!!

Τι δηλαδή η δουλειά μας αφαιρεί το δικαίωμα να γκρινιάζουμε ???

ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cry: :cry: :cry: :cry:

@menelaos: ξεκίνα τα ναρκωτικά, δεν υπάρχει άλλη λύση.

@dimicupo: δώσεεεεεεε!!!

OYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cry: :cry: :roll: :?: :!: :!: :arrow: 8O

ε κάθε μέρα όλο και κάποιος ξαγρυπνάει δεν γίνετε να αφήσουμε το νοιζ έτσι αφύλαχτο

jmone, κράτα γερά. (....λές να πλακώσουν τίποτα καλικάντζαροι?) :wink:

μπαααα αλλά και να πλακώσουν θα τους αντιμετωπίσω με όλα μου τα όπλα ένας για όλους και όλοι για μένα

Δοκιμασε για τις αυπνιες να ακουσεις κατι ambient.

H αλλιως κανε ενα αφεψημα με χαμομηλη,λεβαντα,μαντζουρανα σε μικρες ποσοτητες.Και περασε σε μια εβδομαδα να σε ξαναδω. :)

Η μόνη λύση που έχω βρεί μέχρι στιγμής είναι ύπνος κάθε τρίτη νύχτα.Ολα τα βοηθήματα έχουν πολύ άσχημες παρενέργειες.Τώρα για τα βοτανοειδή με μεγάλη λύπη,έχω δοκιμάσει,δεν κάνουν τίποτε.Ισως να βοηθούν άλλους ανθρώπους.Τα λέμε :?

To βρηκα :idea: .Δουλεψε καπου σαν νυχτοφυλακας για να κοιμασαι στην δουλεια 8)

Αν δεν σε πάρει ο ύπνος εκεί, τουλαστιχον θα σου μείνουνε τα φράγκα.

Trending...

Νέα θέματα

Back