- Πόντοι
- 2,148
. Η squier δεν μου ξεκουρδιζει, αλλα καλο θα ηταν να εχει locking tuners.
Αξίζει να αλλάξεις saddles και να βάλεις Highwood ?
We are from the mainland, we don't strum anywhere near a dock. Apta Sherras."These saddles prevent the age-old uncomfortable hand injury problem when strumming or palm muting near or on your dock"
Εμένα, προσωπικά, δεν με έχουν ενοχλήσει οι βίδες καθόλου σε μια Squier Telecaster Thinline που έχω. Περισσότερο στέκομαι στο ότι οι Highwood έχουν οδηγό για τις χορδές και επειδή έχω μια Stratocaster με saddles με οδηγούς, λέω μήπως είναι καλύτερα ...
Οι κιθάρες δεν ξεκουρδιζουν λόγω των κλειδιών.
Ξεκουρδιζουν κατά 99% λόγω κακά κομμένου nut η αν δεν ξέρεις να περάσεις σωστά τις χορδές.
Το μόνο που ουσιαστικά προσφέρουν τα locking tuners είναι πολύ γρήγορη αλλαγή χορδών.
Προσφέρουν επίσης μικρότερα / λιγότερα σπειρώματα χορδών, κάτι που βοηθάει στη σταθερότητα του κουρδίσματος.
Επίσης, πολύς κόσμος δεν περνάει σωστά τις χορδές. Τα locking tuners βοηθάνε να μην ασχολείσαι με τέτοια χαζά... ?
Επί της ουσίας, όχι.Κοίτα θεωρητικά ΕΙΝΑΙ καλυτερα,απο την αλλη έχεις προβλημα με "γλιστρημα"
των χορδών που σου επηρεαζουν το string spacing?
Και βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ο οδηγός στο saddle επηρεάζει αρνητικά το sustain.Τότε no worries.
Και βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ο οδηγός στο saddle επηρεάζει αρνητικά το sustain.