V
VangelisV
Guest
Nαι
αυτο που εμαθα αφου επαθα...ειναι οτι ενα εξαιρετικο οργανο ειναι ενα εξαιρετικο οργανο.χαχα, εντάξει ότι θέλει ο καθένας, απλά εμένα μου φαίνεται αχρείαστο. Ήδη έχω μια με την οποία παίζω ελάχιστα και στεναχωριέμαι να την βλέπω να κάθεται...
χαχα, εντάξει ότι θέλει ο καθένας, απλά εμένα μου φαίνεται αχρείαστο. Ήδη έχω μια με την οποία παίζω ελάχιστα και στεναχωριέμαι να την βλέπω να κάθεται...
Ήδη έχω μια με την οποία παίζω ελάχιστα και στεναχωριέμαι να την βλέπω να κάθεται...
Δεν θέλω στενοχώριες.
Μπορώ να σε απαλλάξω από το πρόβλημα και μάλιστα .... δωρεάν.
Σου στέλνω με pm την διεύθυνση να μου την στείλεις.
βάστα ρε φίλε εδώ την ήθελε ο Γεωργιανός μεγαλοπαραγωγός.....
Πέρασα ένα μεγάλο μέρος της 10ετίας του 2000 - τότε που δέναμε τα σκυλιά με χρυσά κουτάλια και τρώγαμε με λουκάνικα (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) - αγοράζοντας ντραμς που δεν χρειαζόμουν αλλά ήθελα.
Πέρασα ένα μεγάλο μεγάλο μέρος της δεκαετίας του 2010 - τότε που αφήναμε τα σκυλιά ελεύθερα in the wild γιατί δεν είχαμε να τα ταΐσουμε - πουλώντας ντραμς που δεν χρειαζόμουν αλλά ήθελα.
Δεν μετάνιωσα ακριβώς που τα σούταρα γιατί ήταν ή τα ντραμς ή το σπίτι μου. Και αν δεν έχετε δοκιμάσει να μείνετε μέσα σε ντράμσετ, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι είναι λίγο στριμόκωλα.
Παρά τα παραπάνω, ειδικά αυτά εδώ μου λείπουν, ω πόσο μου λείπουν...
Προβολή συνημμένου 21969
Προβολή συνημμένου 21972
συμφωνοι ...Αψυχα εργαλεια ειναι, με συγκεκριμενο ηχο ομως.Εχω στείλει 3 κιθάρες ως τώρα και εναν ενισχυτη.Στη μια περιπτωση έφυγε ενας marshall valvestate 8080 ανταλλαγή με μια boss gt 100 καινουρια και στις περιπτωσεις των κιθαρωνΕ πωλήθηκαν και τα μετρητά πήγανε για αγορα αλλων κιθαρωνΕ... ανώτερωνΕ! Σε καμια περιπτωση δε μετάνιωσα που τις εστειλα καθώς για τον χ ψ λογο η καθεμία ΔΕΝ έβγαιναν ποτε απο το Σταντ. Οποτε απλα υπηρχαν παλιωναν και μάζευαν σκόνη... Καμια χρηση. Αν εξαιρέσεις οτι εχει συναισθηματική αξία... Ολα τα αλλα πωλούνται (στη σωστη τιμή...) Αψυχα εργαλεία ειναι..
Άσε, μεγάλη πίκρα...
1 ώρα πριν, vagelism είπε
Σαν επαγγελματιας , ενα πιατο που σε εχει συντροφευσει 25 χρονια..εχει παιξει απο ροκ σε Jazz σε φανκ , λατιν , πιστα , studio - τα παντα..δεν το δινεις τοσο ελαφρα την καρδίαν
Ουτε σε αυτο συμφωνω.
Το σετ απο τα πιατινια που εχω αυτη τη στιγμη αποτελειται απο 4 διαφορετικες εταιρειες..
ειναι διαλεγμενα ενα προς ενα απο τα χερακια μου κ για μενα εχουν ανεκτιμητη αξια.
Kοιτα...αν καποιος μου εδινε 600 χιλιαρικα για κατι που κοστιζει δυομιση χιλιαρικα μαξ..θα τα επαιρνα..κ απλα θα πηγαινα να ξαναγορασω τα ιδια.????30000€ αρκουν για να τα δωσεις?
60000€?
600000€?
Αυτο εννοω οτι ολα εχουν την τιμη τους. Ειναι καπως γενικο και αοριστο, αλλα ισχυει.