Έχετε κατοικίδια;Αν ναι παρουσιάστε τα!

Stoner Jackass

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ένα εναλλακτικό θέμα.Πιστεύω αρκετοί θα έχετε διότι μουσική και φιλοζωία πάνε μαζί.  :)

(Μόνη εξαίρεση ένας κιθαρίστας που τζαμάρω μαζί του ο οποίος όταν τον γλύφει η σκυλίτσα μου εύχεται να είχε καμιά bc rich διότι το headstock της strat του δεν είναι αρκετά φονικό:o

Έβαλα δύο κλασσικές επιλογές.Αν έχετε κάτι άλλο μιλήστε για αυτό.Ανεβάστε και καμιά φωτογραφία!Εντός της ημέρας θα ανεβάσω τη καθαρόαιμη τετράποδη και τριχωτή μπάσταρδη μου.  :D

Έχω μία γάτα 2 χρονών, ένα σκύλο 19 χρονών και πρόσφατα αποκτήσαμε και μία νεαρή καρδερίνα.

Στο μέλλον θα πάρουμε και δύο παπαγαλάκια.

Φωτογραφίες δεν έχω τώρα, αλλά θα ανεβάσω μόλις μπορέσω.

Ωραίο θέμα! Αν αρχίσω να αναφέρω όλα τα κατοικίδια που έχουν περάσει απο τη ζωη μου θέλω 3 σελίδες. Ειχα την τυχη (ευτυχια) να εχω κατοικιδια απο μωρο παιδι...Λατρεύω τα ζώα όσο τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω 1 γάτο, ενω στο πατρικό μου δίπλα 4 γάτες και ένα chow-chow...είμαι σε φάση negotiations με την γυναίκα μου για απόκτηση Αγγλικού bulldog κουταβιού (μεγάλος έρωτας)...Φωτός στην πρώτη ευκαιρία, αν και όσοι έχετε δει τις αγγελίες μου έχετε δει τον γάτα ! :D

Εγω εχω δυο αγγλικα μπουλντογκ, αρσενικο και θηλυκο.

01122010170_-_Αντίγραφο.jpg

18032011209_-_Αντίγραφο.jpg

Φίλε Ηλία, δεν υπάρχουν λόγια! Να σου ζήσουν, να τα χαίρεσαι και να τα προσέχεις!

Εγώ εχω το ίδιο...αλλά σε γάτα  :)

IMG_0084.jpg

IMG_0104.jpg

IMG_0338.jpg

ευχαριστω chris. τι την ταιζεις την γατα σου, ολοκληρο το εργοστασιο της φρισκης πρεπει να εχει φαει  ;D . πραγματικα γατα μπουλντογκ. να σου ζησει!

chris gti είπε:
Ωραίο θέμα! Αν αρχίσω να αναφέρω όλα τα κατοικίδια που έχουν περάσει απο τη ζωη μου θέλω 3 σελίδες. Ειχα την τυχη (ευτυχια) να εχω κατοικιδια απο μωρο παιδι...Λατρεύω τα ζώα όσο τίποτα άλλο.
Μια από τα ίδια!Αυτήν την στιγμή έχω μια γάτα με τα παιδιά της και μια ημιμπιγκλίνα.Τρομερά τα ζώα αλλά οι σκύλοι είναι high end κατοικίδια  :D

Διαισθάνονται την χαρά ή την λύπη σου και φέρονται αναλόγως.Αν τους δώσεις αγάπη θα παρατηρήσεις συμπεριφορές που δεν φανταζόσουν ότι μπορεί να έχει ένα ζώο.Πρόσφατο παράδειγμα το ότι όταν έλειπα 7ήμερη Ιταλία με το σχολείο η σκύλα έτρωγε ελάχιστα και δεν είχε καθόλου κέφι ενώ οι γονείς μου έκαναν τα πάντα για να την χαροποιήσουν.Όταν γύρισα σπίτι δε άστο...έπεσε να με φάει από την χαρά της σαν να έλεγε ''Που στο #0#τσο ήσουν  και με άφησες ρε μαλ$7α;!''

Όσο για την γάτα σου όμορφη αλλά...θα πάθει κανένα εγκεφαλικό βρε!Μην σε ψαρώνουν τα νάζια της και την ταΐζεις πολύ!Κακό της κάνεις!

Εγω εχω δυο αγγλικα μπουλντογκ, αρσενικο και θηλυκο.
Κουκλιά,οι ''άσχημες'' φυλές είναι γουστόζικες!

Έχω μία γάτα 2 χρονών, ένα σκύλο 19 χρονών και πρόσφατα αποκτήσαμε και μία νεαρή καρδερίνα.

Στο μέλλον θα πάρουμε και δύο παπαγαλάκια.

Φωτογραφίες δεν έχω τώρα, αλλά θα ανεβάσω μόλις μπορέσω.
Να ανεβάσεις!Είχαμε και μεις έναν σκύλο στο χωριό μου 19 χρονών που τον προσέχαμε όλοι.Είχε χάσει ακοή,όσφρηση,όραση,είχε πάει 500 κιλά και έμοιαζε με θερμοσίφωνα με πόδια..συνέχιζε όμως να κόβει βόλτες...πολύ θεός!Δυστυχώς έσβησε μια μέρα..το χειρότερο κομμάτι του να έχεις ζώο..πέφτει πολύ βαρύς ο θάνατος του  :-\

Γατες. Πολλες γατες μια ζωη. 8)
Ω ρε νιάου και κακό!  ;D

Οι δικές δεν μου ανεβαίνουν...όταν ξελαγκάρει το pc θα ξαναπροσπαθήσω  ::)

kabamaru-x- είπε:
εχω 2 σκυλακια τον τζιντζερ και την μαλου.ειναι και τα 2 κιθαροσκυλα
Ωραία!Παίζει με τέλε ο Τζίντζερ;!

H Μαλού μου αρέσει αν και με τα μικρόσωμα έχω ένα θέμα!

Τέλεια τα furkids. Να τα χαίρεστε.

Να κι η δικιά μου:
Like a boss  8)

ο τζιντζερ δεν παιζει μονο με τελε...τσεκαρε λιγο μερικα απ τα οργανα του...

229155_10150168701562683_1831693_n.jpg

Ενώ του έχει απαγορευτεί ρητώς, ο Πέπε επιμένει να κοιμάται πάνω σε πλυμένα ρούχα.

24012012017.jpg

chris gti είπε:
Exotic shorthair και εσύ??

Πότε θα τα ζευγαρώσουμε?  :D
Να το συζητήσουμε... Να γνωριστούν και τα παιδιά... Κι άμα αγαπηθούν...

Δεν λεω, καλα τα "υποκαταστατα ποντικου", αλλα σαν το real thing δεν...... ;D ;D
Μπα προτιμάω τα "υποκατάστατα". Τα αγαπάω και τα ποντικάκια...

Ρε Μάραθε βάλε καμία καλύτερη φωτό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back