- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Εννοειται οτι ο bono ειναι το Νο1 σημαντικο προσωπο στους U2.
Να θυμηθουμε λιγο το αγορι{ με το ροζ λιπγκλος} απο τους Europe?Υπάρχουν περιπτώσεις τραγουδιών με φωνή που άλλα όργανα ξεσηκώνουν γήπεδα, όπως το Final countdown και το Seven nation army.
η να ανοιξει την πορτα αντι να πηδαει την μαντρα!!!Σαν να προσπαθείς να υπαγορεύσεις στον Κούγια τι να πει στην συνέντευξη ένα πράγμα.
δεν ειναι μονο φωναρα...Ειναι κ κουκλος ο φουστης,..,Εντάξει φωνάρα ο τραγουδιστής των Europe, υπάρχουν στιγμές που σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Αλλά για το Seven nation army? Ποτέ δεν με συνεπαραν τα φωνητικά σε αυτό, μάλλον έγινε επιτυχία λόγω της πασίγνωστης μπασογραμμής.
Ο Bono πάντα εξέπεμπε αυτό που εξέπεμπε. Οι U2 όμως από το Unforgettable Fire και μετά είναι άλλη μπάντα. Επιπλέον, από τα στοιχεία που αποτελούν τον ήχο τους, η ερμηνεία του Bono είναι το πιο dated.οσο και καλη μουσικη να τους βοηθησε να βγαλουν..η αποψη μου ειναι οτι η μπαντα απογειωθηκε απο αυτο που εκπεμπει ο Bono.
Κατ εμε ολοι ειναι εξαιρετικοι αλλα ο Bono ειναι απο τους λιγους τοσο χαρισματικους frontmen στη rock μουσικη.
Μόλις τώρα, stavros_d80 είπε
Συγκινήθηκα... πάω να φάω ένα σουβλάκι με τζατζίκι και να δω steel dragon...?
Το πραγμα ξεκιναει απο το ενα ακρο (που πολυ καλα το περιγραφει ο Σουηδος), ειμαι αυτος, θελω αυτα, δινω τοσα κλπ..
Θεμιτο. Οταν ακους κατι ολοκληρωμενα μεσα στο κεφαλι σου, σε φτιαχνει να το ακουσεις ιδιο και στην πραγματικοτητα.
Φτανει στο αλλο ακρο, οταν υπαρχει μπαντα, οπου υπαρχει ελευθερια εκφρασης κι επιλογων για τον καθε μουσικο. Ακομη κι εκει ομως, συνηθως η τελικη αποφαση -οταν υπαρχει διχογνωμια για κατι- βαρυνει τον εμπνευστη/δημιουργο/συνθετη του γκρουπ.
Big AliceΌταν τα group έχουν frontman και όχι απλά τραγουδιστή, ε, τότε προφανώς είσαι η Βραζιλία με τον Πελέ.
Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σημαίνει ότι frontman=group. Δεν είναι ο Bruce το ίδιο με τους Maiden. Όμως όταν σκέφτομαι Maiden στο μυαλό μου ακούω επικό Bruce (και τενεκέ ήχο Steve Harris να καλπάζει).
Τι να πω όμως πχ για τους Toto? Λίγο με νοιάζει ποιος τραγουδάει, αρκεί να τα λέει σωστά. Ούτως ή άλλως εγώ ακούω τους γύρω γύρω. Αν μου έβαζες τους Πορκάρους με τον Μπίγαλη εγώ πάλι Toto θα άκουγα... !