Έφτιαξα τα ωραιότερα Axe-FX 3 Tone Patches ever!

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
78
Καλησπερα σε ολους! Πολυ συχνα παιρνω messages απο κοσμο που μου ζηταει πληροφοριες για τον ηχο μου, ή τα patches για το Axe-FX 3 μου κλπ. Επενδυσα σχεδον ολες τις προηγουμενες ημερες στο να καθισω και να φτιαξω με μεγαλη λεπτομερεια ολους μου τους ηχους στο Axe, απο την αρχη, και προσεθεσα και μερικους νεους. Παραθετω ενα demo video που παιζω με εναν εναν ηχο ξεχωριστα, χωρις backing tracks, ωστε να μπορεσετε να χαρειτε ποσο φανταστικα ακουγονται τα patches, καθαρα και ξαστερα χωρις κατι να τα εμποδιζει η να τα θαβει. Εχω πορωθει πραγματικα και δεν μπορω να σταματησω να παιζω
;D
Ελπιζω να σας αρεσουν!

Ο πρώτος ήχος είναι πιο στρατ και από στρατ! Και κοιτάχτε τι μαγνήτες φοράει ο άνθρωπος!! Φοβερό μαραφέτι, φοβέρες ηχαρες

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια mate! Ειναι τρομεροι μαγνητες οι Cruiser. Ο Timmons ξερει τι κανει, και τον ακουω ευλαβικα! Οσο για το Axe, ειλικρινα οσο ψαχνω βρισκω. Δεν υπαρχει τιποτα που δεν μπορεις να κανεις με τρομακτικη λεπτομερεια μεσα στο unit αυτο. Ειναι πραγματικα εθιστικοι οι ηχοι που εφτιαξα και ειλικρινα.. στο βιντεο δεν ακουγονται καν οπως τα νιωθω οταν παιζω εδω μεσα στο στουντιο μπροστα απο τα ηχεια.

Απαντήσεις

Trending...

Back